Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

inşallah canım şöyle hamile olarak geçirsek bayramı ,yeriz artık bol bol baklavaları
sen nasılsın iyimisin tatlım ,nasıl gidiyor

sağol canım iyiyim kızları görünce çok heveslendim çok da mutlu oldum bize de çalışmalara devam etmek düşüyor artık

sen nasılsın görüşmeyeli

amin cnm aminn inşallah bakalım hayırlısı olsun.

canım inşallah hamilesindir :) ama cok kaptırmışsın yanlış anlama ama negatf çıkarsa çok üzülürsün.(inşallah pozitif çıkar) ama her ihtimale hazır ol.hadi bakalım topiğin ilk hamilesi olda yarın müjdeyi ver bize :)

ben de ekledim çizelgeee bakalım ne olacak...

sol kaısığım batıyorrr soldan soldan geliyolarrrrr:122::116:

hay allah seniii ya sende mi koydun çizelge :) sende çizelgeyi silmeyenlerden olursun inşallah tatlım...yumurtlama günündeki akıntıya gelirse, bende 1-2 gün akıntı oluyo ve kasıklarım agrıyo.oradan anlıyorum ben yumurtladığımı :)

sorma canım baktım mehmetelif çizelge koymuş onu tebrik ettim falan
sonra dedi yok daha belli değil öyle eklemiştim
ben de dedim bu nasıl ekleniyor bakayım edeyim derken işte durum bu
bukadar erken gösterecek mi acaba diye meraklandım

herkes için hayırlısı olsun kendimi kaptırmış da değilim de merak ettim sadece

bu arada iki gündür var sanki akıntım yumurtladım galiba

döllenme olmuşsa bile daha bi günlük düşün ki ama çizelge 2 haftalık diyor

yaa bendihamicim heyecanlandırdın beni yahuu. inşallah silmezsin .gün gün burdan bakarız bebeğinin gelişimine :)
bakarsın ben de hamiş olurum :)

canım benim hakkını helal et inşallah diyelim Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin..
bakma takılıyorum ben yoksa kendimizi kaptırmamalıyız olumsuzlukları da düşünmek lazım..

Neyapıyorsun samyelim çalışmalar nasıl

iyi yapmışsın doktorlar son adet tarihini baz alıyolar ya ondan bebişin 2 haftalık

Canım arkadaşlarım sevgili topicdaşlarım hepiniz hakkınızı helal ediniiiizz

hamile değilim canlarım yaramazlık ve meraktan ekledim çizelgeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…