Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

ben sahurdan önce yapıyorum.uyanamıyorum bahanesiyle.eşimde iş bittikten hemen sonra tuvalete gider gibi sıcak mıcak diyor buluyoruz yolunu ama artık yavaşlamanın vakti geldi

kızlaarr dayanamayıp az önce test yaptım.şu 3-5 liralık testlerden. negatifi gördüm yine ( çok üzgünüm çok..

canım hiç canını sıkma adet günümde gittim ben benm hesaplarıma göre 1 gün geçmişti merakımı kan testiyle gidermek istedim ama tam 30 gün geçtikten sonra kanda çıkıyormuş 28 29 bile olmaz dedi hemşire ve idrar tahlilinde de 35. gün fln çıkarmış neden çünkü kandaki beta hcg belli bir orana yükselip idrarda da belli olacak ki testte çıksın o yüzden canını sıkma biliyorsun ki herkes ne diyor ne kadar rahat o kadar kolay bebek diyorlar hayırlısı olsun canını sıkma var ya da yok bir sebebi vardır mutlaka

walla tatlım belimin ağrısından duramıyorum ve akıntım çok fazla rahatsız edici boyutta. acaba psikolojik mi diyodum ama testte negatif çıktı.psikolojik olsa geçerdi.ben hiç belimin ağrıdığını ve adete yakın bu kadar akıntı geldiğini bilmem.vücudum bana oyunlar oynuyo galiba.

canım Allah korusun ama iltihap veya yara olmasın..:44::44:

ayy canım yeniden umutlanmaya başladım yaa:)) bide sabah ilk idrarda filan yapmadım ben öğleden sonra yaptım.amaann neyse ne bakalım bekleyip görücez :)

canım Allah korusun ama iltihap veya yara olmasın..:44::44:

iltihap sarımsı akıyomuş ve kokulu oluyomuş sanırım.çok afedersiniz benmki su gibi. inşallah önemli bşey değildir.böyle devam ederse doktora gitmem gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…