Hala napacam die soruosun birak o kadina gitsin sen arayinca ayyy baptim deip tovbe mi edecek Allah askina sen kocana de ki ben kursa yaailmak istiorum kurs taksidi 500 se sen 800 diceksin odesinnnn kalani da kenara at devamli masraf kalemini fazla tut kenarda hep paran olsun .... kendini gelistir yiyip icip gezmekle de olmuyor ...illa para illa para
Valla bence öncelikle Fevzi davranıp anladiginizi belli etmeyin . Ama kesinlikle de bu adamla hayatınızı sürdürmeyin. Bi kursa gidin kendinizi geliştirin birikim yapın kendinize bakın ve tabibu arada hiç çaktırmadan delil toplayın . Sonra hiç beklemediği bir anda eşiniz evde yokken alın eşyalarınızı gidin boşanma davasını da açın bir daha da yüzüne bakmayın telefonla dahi muhatap olmayın.
senin boşanöaya niyetin olsa TL düşünceğine gururunu düşünürdün. aldatılıyorsun ve hesap yapıyorusn....Normal boşanma davası açsam çocuk için de nafaka veriliyor çocuğun eğitimi kreşi babaya mı kalıyor o mu karşılıyor peki biliyor musunuz, nafaka dediğimiz şu an 600 lira sanırım.
Araştırmaya çalışıyorum da o boşanma davası açarsa ben tedbir kararı çıkarıp 6 aya kadar evimde maaş bağlatabiliyorum sanırım, ben saçımı evde boyarken o hanımın geçimi rahatça sağlanıyordu demek,
gerçekten düşünmek istemiyorum, gözlerim kuruyacak, boşanma davasını kendisi açmaz asla sanmam.
Ama kadın kendini ortaya çıkarmaya çalışıyorsa ki öyle görünüyor sabah saatinde aradığına göre. Delil cebine ulaşamadığım için ancak ararsa bakıcam öyle olursa da davada bunun için özel hakkıma tecavüz edilmiş diyebilir ama bakmalıyım.
arkadaşlar bende aynı olayı yaşadım eşimi bi numara aradı özelden tlfnumu ver dedi verdim ve sesler duyuluyor alo diye eşimin adını söylüyor eşim tanımıyorum diyor kadın dün seninle falan yere gittik ya eşiö hayır tanımıyorum kapanıyor şimdi boşandım ama çok direndim çünkü bazı erkeklere boşanmak ödüldür
Bu kadar rahat davrandığınızda göre siz eşinizi sevmiyorsunuz. Ben de aldatıldım ve öğrenir öğrenmez ortalığı ayağa kaldırdım yaktım yıktım, vurdum kırdım , tişörtünü parçaladım , üstünü başını morluk içinde bıraktım:)) Çünkü heketmese de onu çok seviyordum, sanırım böyle durumlarda kişinin öfkesi sevgisiyle doğru orantılı oluyor. Siz anladığım kadarıyla işin mantık yönünü düşünüyorsunuz. Sevginiz pek yok. O zaman mantıklı düşünün diyebilirim nasıldır bilmiyorum böyle düşünmek ben yapamazdım yapmadım da ve 1 ay işinde 4 ve 1 yaşında iki çocuğumla boşandım.
Ben mi fazla seffaf yasiyorum hayati, yoksa diger hatunlar mi cok planci bilemedim. Ben aldatilmadim lakin baska bir mevzudam oturu guvenim fazlasiyla sarsildi. Bagirdim, cagirdim hayati zehir ettim. Bosanmayi dusundum lakin esimden, sevdigim adamdan, cocugumun babasindan bosanirken "dur bir sakin kalip plan yapayim da bosanma aleyhime sonuclanmasin" demedim. Diyemem cunku evlilik bir is anlasmasi degil. Planlarla yuruyen bir maraton degil. Ben onu hayatimdan cikarmaya karar verdikten sonra ne tek kurusunu isterim ne varligini. Cocuguna bakmak isterse bakar. İstemezse ben cocuguma da bakarim. Bazen midemi bulandiriyor bu planlar.
Bence hemen yüzüne vurma abla biraz bekle, soğukkanlılığını koru. Fevri davranırsan pişman olursun. Biraz daha bekle, imkanın varsa araştır. (o kadın kim, neyin nesi gibi) Belki gönlünü eğlemek için o kadınla geziyo tozuyo. Yaptığı doğru birşey değil eşini savunmuyorum yanlış anlama. Ama erkekler o tip kadınlarla gezer eğlenir ama metres için de kaç yıllık karısını boşamaz, yuvasını yıkmaz. Biraz bekleyip araştırma yaptıktan sonra nasıl tepki vereceğini iç sesin söyler.
Yorumlara biraz goz gezdirdim. Biraz acimasiz buldum yorumlari ve durumunuz bana cok da anormal gelmedi. Sonucta herkesin davranislari deneyimlerine gore sekilleniyor. Sizin deneyimlerini yasaminiz genelden biraz farkli demekki ve sizi alisilagelmisin disinda davranislara yoneltiyor. Bence hissettiginiz gibi davranin. Aceleye grek yok. Ister evli kalmaya karar veririniz, ister en az zararla bosanmaya. Hem bu arada elinize belki baska deliller de gecer. Belki de aldatilmiyorsunuz. Bence biraz zaman vermekte fayda var.
teşekkür ederim arkadaşlar, ben de geçmiş yaşadıklarıma göre şekillendirmek istedim, bir durup düşündüm aslında isteyerek de olmadı çok şaşkınlık yaşadım bu akşama kadar , öğlen burda sitede sizlere sordum kadının dostu kadındır diye ki çok iyi yapmışım gerçekten herkes çok destek oldu, hemen ayrıl diyenler ve neyi bekliyorsun diyenler de haklı çünkü abartı bir olay yaşanınca durmak sadece insana zarar veriyor, sabah o çay kaşığını agzına sokup temizleyip çocuguma bir kaşık çay verecek olması bile acayip tiksindirdi beni, buna belli süre katlanmak bile tiksinç olacaktı, başka kadınla öpüşüp gelip çocuğuma o mikrobu bulaştırıcaktı, kadın belki benden temizdir mantıken ama öyle görmüyorum hissiyatla ilintili sonuçta pisliğe bulaştıgını düşünüyor insan, o kadın dünyanın en süslü en temiz insanlarından bile olsa... neyse,