- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 787
- 34
Bazen aile daha agır geliyor. Ben de ayrılmayı cok dusundum, yatak odası ğroblemimizden dolayı. Fakat nbabam gıbı adamın evıne donmektensr burda kururum ıyı dıye dusundugum cok zaman oluyorAilemle yasayarak mutlu olur muyum bilmiyorum diyorsunuz. Peki aldatan bir eşle yaşamak sizi ne derece mutlu edecek?
Hayatınız boyunca içiniz içinizi yiyecek, belki sağlığınızdan olacaksınız belki de eşiniz sizden sıkılıp o kadına temelli gitmek isteyecek ki susan kadınların sonu bu oluyor genelde.
Giden gururunuz da cabası.
Tüm bunları gerçekten yaşamak istiyor musunuz?
Kocanın parası karısına yokmuş, adam giyinip kuşanıp geziyor. Karısının ailesi alıştırmış rahata, konu sahibi de idare etmiş alıştırmış.kocanin yiyecek parası yokmuş ki hatta konu sahibinin ailesi yardım ediyormuş arada
yani ha evde oturup ailesinin parasini yiyecek ha boşanip ailesinin parasini yiyecek
Kocanın parası karısına yokmuş, adam giyinip kuşanıp geziyor. Karısının ailesi alıştırmış rahata, konu sahibi de idare etmiş alıştırmış.
Ya kusura bakmayinda sizdeki bu bosvermislikle, size mustahak gibi geldi. Tam klasik türk filmi klişeleri çocuğum babasiz kalmasin nasil olsa iliskileri devam ediyor, bende ingilizce gelistireyim alisveris yapayim. Maşallah ne rahatlikHiç bilmiyorum canım yaağlayıp duruyorum anlam veremedim, normalde gururlu bir kadın oldum ömrümde ama çocuğum babasız kalmasın diye ve galiba ne yapıcağımı bilemedim, bir ara içeri odaya gidip ağladım soracaktım, yalanlayıcak diye sustum, nasılsa devam ediyor demek ki ilişkisi, bana yok öyle bir şey deyip kandırmaya çalışıcak
Bazen aile daha agır geliyor. Ben de ayrılmayı cok dusundum, yatak odası ğroblemimizden dolayı. Fakat nbabam gıbı adamın evıne donmektensr burda kururum ıyı dıye dusundugum cok zaman oluyor
Anlıyorum fakat ne bileyim aldatılmak bu.. İnsan nasıl yedirir ki kendine?
Yeni bir bdv konusu değil mi... siteyi takip ediyorum da yazmak bugüneymiş..
Okursanız sevinirim, kötü durumdayım ağlamakla ağlamamak arasında arasında baya yüzüm şişe şişe ağlıyorum bugün..
Sabah uyandım eşimi çok güzel sesli bir bayan arıyor. Alo merhaba yanlış zamanda mı aradım, müsait misin dedi işveli sesiyle... Eşim de merhaba dedi sonra telefonu kapattı..
Sonra diğer telefonunu aldı ve yaklaşık 20 yıllık erkek arkadasını aradı ve noldu sen mi aradın dedi, oof, sabah bu telefonlarla uyandım oda o kadar sessiz ve telefonların sesi o kadar güçlüydü ki duymak istemezdim..
Eşim esnaf ben ev hanımıyım 2 yaşında çocuğum var, çocuk doğduktan sonra işi bıraktım, ne diyeceğimi bilemiyorum internete baktım da güçlüysen yüzüne vur diyorlar öyle, evliliğim sürmesi için sessiz kalmam gerekiyor oldukça asosyal içine kapanık biriyim,
Eşim bazen gün içinde eve gelip giysi değiştiriyor bunlar terledi falan deyip fıstık gibi giyinip çıkıyor ben de güzel giyinsin istiyorum ütü mütü tabi yapıp resmen kendi ellerime yolluyormuşum son 5 aydır da ayda sadece 1 er defa halvet oluyoruz ve tam yumurtlama dönemimde, yani hamile kalsam daha rahat edicek onun dışında hep akşamları uyuyakalıyor ama sakinleştirici ilaç içiyor o yüzden de ayda bir kere olması o işi de etkiliyor diye normal karşılıyordum.. İlacı 1 yıldır içiyor ama 5 aydır ilişkimiz zaten aksak..
Bugun fark ettiğimi düşününce geldi sarıldı öptü falan gözlerime bakıyor anladım mı diye.. bilmiyorum boşansam ailem destekçi tabiki olur abim hatta diyor boşanmak istediğinde sana hemen bir iş bulurum ne olucak asgari ücret veriyorlar zaten annemlerde de yaşarsın.. Ama aldattığını ispat edersem başka hak talep edebilir miyim bir de boşanmak istediğimden emin değilim. Yani içimden bol para harcayayım güzelleşeyim çocugumla gezeyim tozayım ingilizcemi geliştireyım sonra nasılsa boşanmak isterse bıraksın diye geçiyor, eski sevgililerim de hep aldatırdı çünkü ve ailemle yaşayınca daha mutlu olabileceğimi bilmiyorum. neyse çok uzattım ..
bir de o arkadaşıma gıdıcem sımdı dedı muhtemelen hastanede oldugundan cekmıyor dedı, arasam işyerındekıler açıcak telefonu abi sımdı bır yere cıktı falan dıyecekler ulasamıycam.. bır de gecen hatfa benı cocukla tatıle göndermek ıstıyordu bız grıp olup gıdememıstık, demek işi buyutmus
Bekara karı boşamak kolaydır derler yuva yıkmak elbette zor bikere boşansan bidaha evlensen inan gelen gideni aratabiliyor ailenlede bi bebekle rahat edebilirmisin yani biraz kendine çeki düzen ver bakımını ihmal etme parasını biriktir her dediğini yapma tavrını belli et üstüne gitme dönüp dolaşıp geldiğinde hatasını anlar mutlaka bigün rahat ol sakin davranYeni bir bdv konusu değil mi... siteyi takip ediyorum da yazmak bugüneymiş..
Okursanız sevinirim, kötü durumdayım ağlamakla ağlamamak arasında arasında baya yüzüm şişe şişe ağlıyorum bugün..
Sabah uyandım eşimi çok güzel sesli bir bayan arıyor. Alo merhaba yanlış zamanda mı aradım, müsait misin dedi işveli sesiyle... Eşim de merhaba dedi sonra telefonu kapattı..
Sonra diğer telefonunu aldı ve yaklaşık 20 yıllık erkek arkadasını aradı ve noldu sen mi aradın dedi, oof, sabah bu telefonlarla uyandım oda o kadar sessiz ve telefonların sesi o kadar güçlüydü ki duymak istemezdim..
Eşim esnaf ben ev hanımıyım 2 yaşında çocuğum var, çocuk doğduktan sonra işi bıraktım, ne diyeceğimi bilemiyorum internete baktım da güçlüysen yüzüne vur diyorlar öyle, evliliğim sürmesi için sessiz kalmam gerekiyor oldukça asosyal içine kapanık biriyim,
Eşim bazen gün içinde eve gelip giysi değiştiriyor bunlar terledi falan deyip fıstık gibi giyinip çıkıyor ben de güzel giyinsin istiyorum ütü mütü tabi yapıp resmen kendi ellerime yolluyormuşum son 5 aydır da ayda sadece 1 er defa halvet oluyoruz ve tam yumurtlama dönemimde, yani hamile kalsam daha rahat edicek onun dışında hep akşamları uyuyakalıyor ama sakinleştirici ilaç içiyor o yüzden de ayda bir kere olması o işi de etkiliyor diye normal karşılıyordum.. İlacı 1 yıldır içiyor ama 5 aydır ilişkimiz zaten aksak..
Bugun fark ettiğimi düşününce geldi sarıldı öptü falan gözlerime bakıyor anladım mı diye.. bilmiyorum boşansam ailem destekçi tabiki olur abim hatta diyor boşanmak istediğinde sana hemen bir iş bulurum ne olucak asgari ücret veriyorlar zaten annemlerde de yaşarsın.. Ama aldattığını ispat edersem başka hak talep edebilir miyim bir de boşanmak istediğimden emin değilim. Yani içimden bol para harcayayım güzelleşeyim çocugumla gezeyim tozayım ingilizcemi geliştireyım sonra nasılsa boşanmak isterse bıraksın diye geçiyor, eski sevgililerim de hep aldatırdı çünkü ve ailemle yaşayınca daha mutlu olabileceğimi bilmiyorum. neyse çok uzattım ..
bir de o arkadaşıma gıdıcem sımdı dedı muhtemelen hastanede oldugundan cekmıyor dedı, arasam işyerındekıler açıcak telefonu abi sımdı bır yere cıktı falan dıyecekler ulasamıycam.. bır de gecen hatfa benı cocukla tatıle göndermek ıstıyordu bız grıp olup gıdememıstık, demek işi buyutmus
Siz iyi anlaşacak gibisiniz konu sahibiyle.. relaxxx relax.dönüp dolaşıp geldiğinde hatasını anlar mutlaka bigün RAHAT OL sakin davran
Siz iyi anlaşacak gibisiniz konu sahibiyle.. relaxxx relax.
Size maşallah diyorum. Bütün bunlara rağmen bu kadar rahatlık pes.
Eğer eşinizin sizi aldattığına eminseniz neyin kahrını çekiyorsunuz. Sakın çocuk falan demeyin. Sizi bir başkasına tercih etmiş erkekle değil aynı yatağı paylaşmak aynı havayı solumak bile iğrenç.
Birde eşinizin "kadınlar bana platonik aşık" lafları yok mu inanın öylesine iğrenç ki anlatamam.
Buraya yazıyorum, ne siz o kocadan boşanırsınız, ne de o koca sizi aldatmaktan vazgeçer.
Çünkü veren razı alan razı.
amaaan boşver bence nolucak ki para da veriyormuş
çocugunuz da var
dönüp geleceği yer senin yanın zaten
Konu sahibi sen gerceklerle yuzlesmek istemiyorsun ,bu yuzden gormemezlikten geliyorsun .
Kocaninda isine geliyor,madem bosanmiycan parasini catir catir sen ye
Neymis parasi yokmus,elin karilarina parasi vardir emin ol