Şu anda muhtemelen o kadının yanında..

Bazen aile daha agır geliyor. Ben de ayrılmayı cok dusundum, yatak odası ğroblemimizden dolayı. Fakat nbabam gıbı adamın evıne donmektensr burda kururum ıyı dıye dusundugum cok zaman oluyor

kocanin yiyecek parası yokmuş ki hatta konu sahibinin ailesi yardım ediyormuş arada
yani ha evde oturup ailesinin parasini yiyecek ha boşanip ailesinin parasini yiyecek
Kocanın parası karısına yokmuş, adam giyinip kuşanıp geziyor. Karısının ailesi alıştırmış rahata, konu sahibi de idare etmiş alıştırmış.

Kocanın parası karısına yokmuş, adam giyinip kuşanıp geziyor. Karısının ailesi alıştırmış rahata, konu sahibi de idare etmiş alıştırmış.

vermezseniz nasıl harcayacak ki
hem böyle planlarla kendini küçük düşürmeye gerek yok
sonuçta adam karısı çok para harciyor diye sevgiliyi birakmaz
ailede de boşanma konusu konusulduguna göre demek ki ilk değil son da olmayacak
böyle planlar içinde harcanan çocuklar olur o yüzden iyice düşünmeli

Ailen destekçi sana ve hala boşanmıyorsun ne diyeyim ki şuan boşanmaktan korkuyorsan ,çekiniyorsan zaten biz nedesek nafile .

Ya kusura bakmayinda sizdeki bu bosvermislikle, size mustahak gibi geldi. Tam klasik türk filmi klişeleri çocuğum babasiz kalmasin nasil olsa iliskileri devam ediyor, bende ingilizce gelistireyim alisveris yapayim. Maşallah ne rahatlik

sanki şokta gibisiniz
çok garip davranıyorsunuz aslında bence hemen bir psikiyatriste psikoloğa gidin
olaya karşı ne tepki vereceğinizi bilemiyor gibisiniz travmatik bir durum
Allah yardımcınız olsun

Çok garip bir tavrınız var. Aldattığına dair ne biliyorsunuz sadece telefonsa çok saçma.tutarsızlıklar var ve çok rahatsınız.bi öyle bi böyle konuşuyorsunuz.bu durumda da insan konunun gerçekliğini sorguluyor kusura bakmayın.

Bekara karı boşamak kolaydır derler yuva yıkmak elbette zor bikere boşansan bidaha evlensen inan gelen gideni aratabiliyor ailenlede bi bebekle rahat edebilirmisin yani biraz kendine çeki düzen ver bakımını ihmal etme parasını biriktir her dediğini yapma tavrını belli et üstüne gitme dönüp dolaşıp geldiğinde hatasını anlar mutlaka bigün rahat ol sakin davran

Durumu cokta takiyormus gibi gorunmuyorsun. Madem bosanmayi dusunmuyorsun bari kadin ne tarz giyinen erkekten hoslanirmis hangi parfumu severmis. Ona gore giydir yolla kocani.

Valla bence öncelikle Fevzi davranıp anladiginizi belli etmeyin . Ama kesinlikle de bu adamla hayatınızı sürdürmeyin. Bi kursa gidin kendinizi geliştirin birikim yapın kendinize bakın ve tabibu arada hiç çaktırmadan delil toplayın . Sonra hiç beklemediği bir anda eşiniz evde yokken alın eşyalarınızı gidin boşanma davasını da açın bir daha da yüzüne bakmayın telefonla dahi muhatap olmayın.

Konu sahibi sen gerceklerle yuzlesmek istemiyorsun ,bu yuzden gormemezlikten geliyorsun .
Kocaninda isine geliyor,madem bosanmiycan parasini catir catir sen ye
Neymis parasi yokmus,elin karilarina parasi vardir emin ol

amaaan boşver bence nolucak ki para da veriyormuş
çocugunuz da var
dönüp geleceği yer senin yanın zaten

Bilemiyorum, o bir kadınla aylardır beraberse ve bana hala tatlım cicim canım diyor anneler günümde çiçek getiriyor doğum günümü kutluyorsa ayda bir de olsa hergün güya birliktelik isteyip uykusu gelip yapamıyor numarası yapıyor beni idare etmeye çalışıyor benimle evliyken mutluymuş numarası yapıyorsa, ben de gururumdan , anladım seni o kadınla mutlu olmak istiyorsun deyip bırakıp gitmek şu an istemiyorum sanırım, para yemek denir mi yediğim para nedir başkalarının giysilerini giyiyorum resmen yeni sezon geldiğinde diyorum bu zaten acı. Bana bunu yaparken bu kızı ben ne zorluklarla sevdim aldım demiyor mu, ben aradığımda açmıyor da sonra yalan söylüyor nasıl sindirebiliyor.

Geçmişe dair yaptıklarını düşünüp netleştirmeye çalışıyorum gerçekten aylardır beraber ve kadın artık karısı da duysun deyip yüzsüzlüğe mi vurdu bunu.

Ailen güçlüyse boşanıcak gücün varsa boşan deriz, evet bence de böyle. Ailem aramızda bir tatsızlık olduğunda soruyor bak kızım bir şey söylemiyorsun ama boşanmak istiyorsan böyle böyle imkan sağlarız diyor planlarda her şey harika, ama başıma bu kadar ciddi olayın gelebileceğini düşünmemiştim, gerçekten düşünmedim.

Konu sahibi sen gerceklerle yuzlesmek istemiyorsun ,bu yuzden gormemezlikten geliyorsun .
Kocaninda isine geliyor,madem bosanmiycan parasini catir catir sen ye
Neymis parasi yokmus,elin karilarina parasi vardir emin ol

Zaten parası olmalı, yani herkesin platonik aşık olabileceği biri değil, 2 kere bu numarayı yedim bir daha aynını duymak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…