- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
Aynen ne guzel yazmissinTabi ki hesap yapacak yahu!
Hesap yapmadan bir anlık öfkeyle çıksa yola hakkı olan pek çok şeyi kaybedecek belki.
Kadının gururuna giydirip giydirip durmuşsunuz.
Ne yapsın? Mesleksiz, parasız, elinde çocuk terk etsin evi.
Sonra da yardım falan mı beklesin kapıya?
Bir şok ve saçma bir sakinlik içinde akıl almak için yazmış buraya.
Hakaret duymak için değil.
Ara ara anlatıyor ve bilgi sahibi olmak için sorular soruyor zaten.
Böyle şerefsiz bir adamı ben de çat diye boşamayı düşünmez, donuna kadar alayım diye hesap yapardım ayrıca.
Başka türlü soğumazdı içim.
Gurursuzluktan ve muhtaçlıktan da değil, içimde alev alev yanan intikam isteğinden!
ozaman gidip avukata sorarsin. burdaki coğu bayanların boşanmaya niyetleri yok boşuna aynı konularTabi ki hesap yapacak yahu!
Hesap yapmadan bir anlık öfkeyle çıksa yola hakkı olan pek çok şeyi kaybedecek belki.
Böyle şerefsiz bir adamı ben de çat diye boşamayı düşünmez, donuna kadar alayım diye hesap yapardım ayrıca.
Gurursuzluktan ve muhtaçlıktan da değil, içimde alev alev yanan intikam isteğinden!
bence evlenmeden önce herkes bir meslek sahibi olsun:) sıf iş değilAynen ne guzel yazmissin
Sanki kadincaz gurur yapsa hayati kurtulucak.
Burdan bol keseden atiyorlar ya ,coguda bekardir yazanlarin.
Oyle cocugun varsa ,kocayi sepetlemek sevgiliyi sepetlemeye benzemiyor ,
Ustune birde isin yoksa ,
Yok neymiste ac kalirlarmista yinede kabul etmezlermis ,nanay diyorum oyle yazanlara.
Dsiardaki hayat oyle kolay degil
Bende kuru gurur yaptim ve bosandiydim ,sonunu basini dusunmeden.
Meslegimde yoktu,aceleyle karar verdim
Simdi neye pismanim diye dusunuyorumda ,keske diyorum onca skinti yasayacagima once kendimi garantiye alsaydim
Ki cok sukur benim gelirim vardi ,yinede oyle bir dibe battimki anca 3 yil surdu toparlanmam
Hep diyorum ,aldatilinca gururu bir anlik kennara koyun ,herseyi olcup bicip,kendinizi rahat edecek konuma getirip oyle tekmeyi atin kiclarina o denyolarin
Yeni bir bdv konusu değil mi... siteyi takip ediyorum da yazmak bugüneymiş..
Okursanız sevinirim, kötü durumdayım ağlamakla ağlamamak arasında arasında baya yüzüm şişe şişe ağlıyorum bugün..
Sabah uyandım eşimi çok güzel sesli bir bayan arıyor. Alo merhaba yanlış zamanda mı aradım, müsait misin dedi işveli sesiyle... Eşim de merhaba dedi sonra telefonu kapattı..
Sonra diğer telefonunu aldı ve yaklaşık 20 yıllık erkek arkadasını aradı ve noldu sen mi aradın dedi, oof, sabah bu telefonlarla uyandım oda o kadar sessiz ve telefonların sesi o kadar güçlüydü ki duymak istemezdim..
Eşim esnaf ben ev hanımıyım 2 yaşında çocuğum var, çocuk doğduktan sonra işi bıraktım, ne diyeceğimi bilemiyorum internete baktım da güçlüysen yüzüne vur diyorlar öyle, evliliğim sürmesi için sessiz kalmam gerekiyor oldukça asosyal içine kapanık biriyim,
Eşim bazen gün içinde eve gelip giysi değiştiriyor bunlar terledi falan deyip fıstık gibi giyinip çıkıyor ben de güzel giyinsin istiyorum ütü mütü tabi yapıp resmen kendi ellerime yolluyormuşum son 5 aydır da ayda sadece 1 er defa halvet oluyoruz ve tam yumurtlama dönemimde, yani hamile kalsam daha rahat edicek onun dışında hep akşamları uyuyakalıyor ama sakinleştirici ilaç içiyor o yüzden de ayda bir kere olması o işi de etkiliyor diye normal karşılıyordum.. İlacı 1 yıldır içiyor ama 5 aydır ilişkimiz zaten aksak..
Bugun fark ettiğimi düşününce geldi sarıldı öptü falan gözlerime bakıyor anladım mı diye.. bilmiyorum boşansam ailem destekçi tabiki olur abim hatta diyor boşanmak istediğinde sana hemen bir iş bulurum ne olucak asgari ücret veriyorlar zaten annemlerde de yaşarsın.. Ama aldattığını ispat edersem başka hak talep edebilir miyim bir de boşanmak istediğimden emin değilim. Yani içimden bol para harcayayım güzelleşeyim çocugumla gezeyim tozayım ingilizcemi geliştireyım sonra nasılsa boşanmak isterse bıraksın diye geçiyor, eski sevgililerim de hep aldatırdı çünkü ve ailemle yaşayınca daha mutlu olabileceğimi bilmiyorum. neyse çok uzattım ..
bir de o arkadaşıma gıdıcem sımdı dedı muhtemelen hastanede oldugundan cekmıyor dedı, arasam işyerındekıler açıcak telefonu abi sımdı bır yere cıktı falan dıyecekler ulasamıycam.. bır de gecen hatfa benı cocukla tatıle göndermek ıstıyordu bız grıp olup gıdememıstık, demek işi buyutmus
Gurur sizin neyinize kafalara gel.,Bu sayfada direk Boşan diyenlerin,onurdan gururdan bahsedip eleştirenlerin çoğu bekar sanırım..
Zira evli olsalar bu cümle bu kadar kolay çıkmazdı diye düşünüyorum.
O kadar kolay mı yahu bu??Mesleksiz,işsiz ,güçsüz ve bebeği olan bir kadın için yeniden pat diye düzen kurmak.
Bebeğin masrafı yetişkin insanın masrafından daha külfetli üstelik.Ailesinin yanına gitsin de elinde paraya yoksa,iş yoksa nereye kadar.
Konu sahibi şok içinde, sakinlik bundan geliyor.Anlamak bu kadar zor mu?
Tabiki hesap kitap yapacak,o yapmaycakta kim yapacak.
Bırakın kuru ekmek yerim de orada durmam diyenleri,Hayatında kaç kere kuru soğan ekmek yedin de konuşuyorsun derim ben.
Konu sahibi,düzenini kurmak için gerekli olan zemini hazırlayacak ve öyle gidecek boşayacak bu adamı.
Akıllı hareket edecek,ve haklarını sonuna kadar alacak.Hiç bir şey bırakmayacak bu adama.
Yok öyle öfkeyle kalkıp,hiç düşünmeden terk etmek.
Ağır yorum arkadaşlara diyorumm,bu kadar ağır ve büyük konuşmayın.
Zira;feleğin çemberi geniştir,yarın bir gün kimi o çemberden geçireceği hiç belli olmaz.
Gurur sizin neyinize kafalara gel.,
Bebeğin masrafı cok muş Muş...Masrafı çoksa nafakadan cıkarsın .böyle bi Şeref yoksununun yanında yaşamaktansa ailesine gidecek tabiki!haa zorluk mu çekecek tabiki.bebekli çalışan anneler var,binbir zorlukla babasız büyüten binlerce gururlu kadın var..böyle küçük hesaplarda boğulmuşsunuz.onur şeref haysiyet i unutmuşsunuz
Yavaş gell istersen.Sana kalmadı kimsenin ahlakını,onurunu ,şerefini sorgulamak..
Herkes,hayatın önüne çıkardığı yolda kendi iradesiyle yaşar.Kendi aklı ile kendi mantığı ile..
Bu onun hayatı ve onun kararı,Sanane..
Sen kimseye kalkıp haysiyetsiz,şerefsiz ve onursuz diye damgalayamazsin.
Yorumunu yapar,köşene oturursun..
Haddini bil.
Keşke herkes haddini bilse ...asil sizin gibiler haddini hududunu bilmiyorsunuzki erkeklerinizin hayatınızın içine etmeyi hak buluyorsunuz kendimizce.aşağılanmayı seçiyor anlamlarını bilmediğiniz haysiyet onur kelimelerine tahammül edemiyorsunuz...neden acaba!!!!???!!
Tabi ki hesap yapacak yahu!
Yani karışmayım sadece okuyum diyorum olmuyor.Çalışıyormuş işini bırakmış şu an zaten çalışsa da 2 yaşındaki bebeğini kime emanet edecek nasıl para kazanacak çalışma şartları nasıl olacak çocuğuna vakit ayırabilecek mi vs?Sanırım siz anne değilsiniz ve ondan bu şekilde düşünebiliyorsunuz.,
Bir bez kaç para haberiniz var mı?
Boşanmak çok kolay hanımefendi de aslında sadece kendi başına olsa ne bu kadar katlanmasına ne para biriktirmesine gerek var bence.Bir insan her yere sığar diye düşünüyorum,ama ya çocuk?Çocuk dedi mi akar sular durur. Hanımefendi yardım istemek için açmış başlığı sizlerden azar yemek için değil.Lütfen kırıcı olmamaya çalışın.
Aynen ne guzel yazmissin
Sanki kadincaz gurur yapsa hayati kurtulucak.
Burdan bol keseden atiyorlar ya ,coguda bekardir yazanlarin.
Oyle cocugun varsa ,kocayi sepetlemek sevgiliyi sepetlemeye benzemiyor ,
Ustune birde isin yoksa ,
Yok neymiste ac kalirlarmista yinede kabul etmezlermis ,nanay diyorum oyle yazanlara.
Dsiardaki hayat oyle kolay degil
Bende kuru gurur yaptim ve bosandiydim ,sonunu basini dusunmeden.
Meslegimde yoktu,aceleyle karar verdim
Simdi neye pismanim diye dusunuyorumda ,keske diyorum onca skinti yasayacagima once kendimi garantiye alsaydim
Ki cok sukur benim gelirim vardi ,yinede oyle bir dibe battimki anca 3 yil surdu toparlanmam
Hep diyorum ,aldatilinca gururu bir anlik kennara koyun ,herseyi olcup bicip,kendinizi rahat edecek konuma getirip oyle tekmeyi atin kiclarina o denyolarin
Bu sayfada direk Boşan diyenlerin,onurdan gururdan bahsedip eleştirenlerin çoğu bekar sanırım..
O kadar kolay mı yahu bu??Mesleksiz,işsiz ,güçsüz ve bebeği olan bir kadın için yeniden pat diye düzen kurmak.
Bebeğin masrafı yetişkin insanın masrafından daha külfetli üstelik.Ailesinin yanına gitsin de elinde paraya yoksa,iş yoksa nereye kadar.
Bırakın kuru ekmek yerim de orada durmam diyenleri,Hayatında kaç kere kuru soğan ekmek yedin de konuşuyorsun derim ben.
Konu sahibi,düzenini kurmak için gerekli olan zemini hazırlayacak ve öyle gidecek boşayacak bu adamı.
Akıllı hareket edecek,ve haklarını sonuna kadar alacak.Hiç bir şey bırakmayacak bu adama.
Zira;feleğin çemberi geniştir,yarın bir gün kimi o çemberden geçireceği hiç belli olmaz.
bence evlenmeden önce herkes bir meslek sahibi olsun:) sıf iş değil
Hep derim buyuk konusanin ,kinayanin Allah basina versin diyeHepiniz de doğru yazmışsınız
Gurur karın doyuruyor sanıyorlar çünkü.
Ne gurursuzsun diyenler buyrun gururunuzu afiyetle yiyin !
Bu sayfada direk Boşan diyenlerin,onurdan gururdan bahsedip eleştirenlerin çoğu bekar sanırım..
boynuzlarınızla yaşamaya devam ben sevgilimin aldatmasını kaldıramazken sizdeki rahatlık ova genişliğinde maşallah
+1Neden türk kadınları böyle çok üzülüyorum neden kendinizi düşünmüyorsunuz neden ezdiriyorsunuz neden hep kaybeden siz oluyorsunuz çocuğumu düşünüyorum diyorsunuz o çocuk da buyucek onun ailesi olucak şimdi kendiniz diyorsunuz kv asla oturmam sizin için de öyle dicek adam 7 sinde neyse 70 inde de ayeni olucak neden kendiniz için hayat kurmuyorsunuz birçok arkadaşım var evli ve hanımları evde biz karı çalıştırmayız diyorlar arsızlar ona 10 TL brakıp kendileri neler yapıyor neler açıyorum üzülüyorum sizin gibi olanlar gucsuz olanlar için şu an da işteyim salak patronumuz ona buna asılı duruyor onun hanımı sabah duymuştum bayrama ev temizlik yapıyormuş tu zavallı
Ayıp olmuyor mu? Siz de aynı şeyleri yaşamışsınız hemcinsiniz, böyle saldırmak nekadar çirkin.Evet siz affetmemişsiniz,Allah korusun bu durumda olsam ben de sizin gibi davranırdım ancak,bu bana,benim gibi davranmayana hakaret etme hakkını vermez.boynuzlarınızla yaşamaya devam ben sevgilimin aldatmasını kaldıramazken sizdeki rahatlık ova genişliğinde maşallah
Siz dediğiniz gibi şanslıymışsınız.Hep derim buyuk konusanin ,kinayanin Allah basina versin diye
Yineliyorum bu dedigimi .
Gurur yapip ayrilsa bu kez maddi sikintilarda bogulucak kadin,neymis nafaka alirmis ,adamlar onunda kolayini bulmus bosanma oncesi isten cikiyor,gecici sureligine
Hem gurur yapip bosansanda adamin isine geliyor cogu zaman
Kolayca kurtuluyor karidan ,cocuklardan
Birde kadin bosaninca etrafinda cogu zaman kimse kalmiyor,yardima ihtiyaci olunca herkes sirt ceviriyor,sitem edemiyorsun ,etsende bosanmasaydin sanki erkeklerin hepsi yapar goz yumsaydin deniyor,bizzat yasadim.
Benim kira gelirim vardi ,kimseye muhtac olmadim ama evim ve gelirim olmasaydi nasil olucakti ;o gurur neye yariycakti...
Ama sunu ustune basa basa yazayimki;lutfen her kadin evlenmeden once meslek sahibi olsun ve asla koca icin meslek birakmasin kimse..