- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 32
arkadaslar herkese tek tek tesekkur ederım bu sıteyı sevıyorum, akşam artık dayanamadım konuştum sordum bu nedir sabah duydum ben diye, size burda yazıp çıktım dışarı çocukla tüm gün dükkan çevresinde eşimi gözetleyerek geçirdim akşam yeniden çıktım hep bakındım konuştum en son eşim artık neden tümgün buradasın diye bağardı bile, akşam eve geldiğinde sana bir şey sorucam deyip sorguya çektim artık, telefonlarını aldım ve şifrelerini açtırdım arama kayıtlarına baktık,, sonra instagram face hesaplarına kim var ne yok, o arayan 2. vakası olan bayanmış yani bunu platonik seven arayan ama görüşmediği, peki dedim herkes sana platonik aşık sen ne insanmışsın tarkandan daha çok sevenin var, baya baya eskiden çıktığı bayan gençlik aşkıymış da biriyle evlenmiş 20 yıllık evliymiş kadın, ama biz evlenmeden önce aramış sonra bir iki aramış bana denk gelmiş, dün de instagramdan bunu takibe başlamış aman eşim arayabilir seni hesap sorabilir diyecektir muhtemelen demek için aramış olabilir haberim yok sabah sabh arayınca korktum kapadım sonra erkek arkadasım da aramıstı zaten gördün onu aradım dedi, dün geceden hastaydı zaten dedi, bugun ben oglen işyerındeyken o arkadası da geldi zaten tesaduf gelmiş gıbıydı kolunda pamuklar serum yemiş falan yani o olay gerçek, bu anlattıklarına da inandım, 15 gün artık ceplerinden şifre olmayacak dedim, rest de cektım , arasa dahi söylemelıydın çokça özür dilettım. sabah ben duydugunu fark ettım sendeki degısık davranısları da fark ettım ama söyleyemedım dedi,
yani bunlar yaşansaydı ben ne kadar safmışım fark etmemişim diyordum, olabilir insan güvenıyor biraz da önemsemıyor beklemıyor o yüzden bu şekılde şeyler ama insanım başıma gelebilir, ben artık bundan sonra sizden aldıgım desteği arkama alıp elimi guclendırmeye karar verdım, bugun basıma bu geldı yarın ne gelebilir, gelmeyecegı zaten ne malum hıc beklemiyor degıldım ama yaşanınca farklı oluyor, bilmıyorum sacımı daha az süpürge etmeye karar verdım elimi guclendırıp sonra daha dırayetlı olmam gerekır ki hayata karsı daha hazırlıklı olmalıyım. yani hesapta boşanınca her şey hazır ama basıma gelınce afallayıp şaşırıp kalıyorum deme k anlaşılan, insanım sonucta. Şu an yani sonucta arayan eskiden arayan bayanmış, bu affedılebilir bir durum cunku tekrarladı olay... herkese tesekkurler. sagolun.
eski sevgilisi miymis arayan
eski olduğu için mi affettiniz
yani yeni biri olsaydı bosanirdiniz ama eskisiyle ilişki devam ediyor nasıl olsa onu tanıyorum diye mi affettiniz
bir yaşıma daha girdim
kadinlar bosanmamak için daha ne sebepler bulacaklar şaşkınlıkla izliyorum