Şu anda muhtemelen o kadının yanında..

7. üyelik nedir ? bu konuda bize bir açıklama da yapsanız

hiç ne yapabileceğimi bilemiyorum düşünüyorum çözmeye çalışıyorum

Aldatıldığını bile bile susuyorsun sen resmen. Sana destek veren abin varken neyi düşünüyosun. Evladını senin kadar eşinin de düşünmesi lazım olası bir boşanmada neler yaşayacağını. Sen sessiz kaşdıkça eşin gününü gün edecek. Yalanalarının ardı arkası kesilmeyecek. Ağlamak yerine otur ve mantıklı düşün.

Sen de en az onun kadar karekter yoksunusun. Para icin baska neler yapabilirsin mesela?

Aslında ne yapıcağımı bilemediğim için size sordum, ışık görmüş tavşan gibiyim, normalde önceden bagarıp cagarıp gıdıyorum derdım affettırırdı sımdı yıne aynı şey başıma geleceğinden çekiniyorum, sorsam yalanlayacak ve belki devam edicek, bilmiyorum. o bana bunu yaparken gururumu sevgımı hiçe sayarken ben sessizce gidicek miyim onu bilmiyorum.

tavsancan dediğim gibi yapıyorum 2. hesaplarınızı bu hesap altında birleştiriyorum diğer hesabınızı da aktif kullanırsınız.

Eşin yumurtlama donemini mi takip ediyor? İlginc. Hangi erkek bilir de takip eder ki tup bebek sureci falan yasayanlar hariç...

Siz hiç iyi değilsiniz sanırım. Güzelleşmeyi falan bir kenara bırakıp acil psikolojik yardım alın.

simdi ben bu durumlarda oyle saygisiz cumlelerle "bosan" demeyecegim. bosanmasi gereken kadin var, bosanmama tercihini kullanacak kadin var.
smdi bu arkadasimiz bosansa, adamdan 250 tl nafakadan baska bisey alamaz. babasinin eline bakacak, abisinin eline bakacak. (is diyeceksiniz de, malum, keske her arayan hemen is buluverse) smdi oturdugu evde, rahatini belki buldu, iyi kotu evini barkini kurdu oturuyor. kurdugunuz o saygisiz cumle var ya; evet, bence bir sure kocasinin parasini yesin. (neden kocasinin parasi oluyorsa! ) hem de har vurup harman savursun. babanin abinin eline bakmaktan iyidir.

o adama gelince ondan cacik olmaz, hic kendisine koca gibi de gormesin, bnce gonul bagini koparsin.
kendisini hazir hissedince bosanir. is bulunca, guclu olunca.

bnm dusuncem bu.

kocana esya muamelesi yapiyor gibisin yazdiklarinda hic bir duygu bulamadim prozac family olmussunuz

Güzelleşmeyi falan bırakın, kendinizi sosyal anlamda geliştirin iş bulmanıza veya kurmanıza yardımcı olacak kurslara gidin. Bu sürede para biriktirin gözünüzü açın delil toplayın, sonra da boşanın.
Kocanın parası ne demekse, bal gibi sizinde hakkınız niye gurursuzluk oluyormuş, gurur karın doyurmuyor, koca denilen şahsiyet her haltı yesin kadın haklı bir sebepten boşanırken para düşününce gurursuz olsun, oldu.
Herkesin mesleği diploması yok, merdiven silerek çocuk büyüt diyenlerde olur, niye babası olacak başka kadınlarla yesin , kadında gururuna merdiven silip çocuğunun gözünü her şeyde koysun.

Paraları ye giyin süslen gez, İngilizce kursundan setifika almayı da unutma derim.

Şaka mısınız yahu, onurunuz ayaklar altında geziyor siz hala kredi kartından para yemeyi bırakmak zor geliyor yazmışsınız. Alem gibi asgari ücretle geçinmek zor gelir tabi....lakin yine de seçim sizin. Ya kredi kartından yemeye devam ya da onurunuz.

Bana kalırsa parayı biriktirin , bir de iş bulun sonra da basın kaçın. Kanıt toplamayı da unutmayın.

inanamıyorum.
kusura bakmada eşin seni aptal yerine koyuyor. umarım yazdğn hikayedr . eşine ben bile sinirlendim ki sen nasıl kaldırıyorsun. ??????? yüzsüz gurursuz musun sen??????

Var sizde bi is ya anlamdim

kocanin yiyecek parası yokmuş ki hatta konu sahibinin ailesi yardım ediyormuş arada
yani ha evde oturup ailesinin parasini yiyecek ha boşanip ailesinin parasini yiyecek

Sırmaman iyi olnuş. Bilmiyor ayagıyla takıp et. Hatta tatil olayı olursa gitmiş gibi yapıp iyice peşine düş. Delil tıpla. Kadına da kocanada ac davayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…