Şu anda muhtemelen o kadının yanında..

eski sevgilisi miymis arayan
eski olduğu için mi affettiniz
yani yeni biri olsaydı bosanirdiniz ama eskisiyle ilişki devam ediyor nasıl olsa onu tanıyorum diye mi affettiniz
bir yaşıma daha girdim
kadinlar bosanmamak için daha ne sebepler bulacaklar şaşkınlıkla izliyorum

Hemen para biriktirmeye başla. Devamlı bir şeyler al ve hep fiyatı iki katına çek.

Bu arada delil Topla toplayabildigin kadar , sonra maddi manevi tazminat davası aç.

Yapma ne olur, kabullenme bu hayatı. Babasız çocuk elbet buyur. Babası ölen çocuklar küçük kalmıyor. Hem anne hem baba sevgisi verebilirsiniz.

Asosyal birisiniz diye gurursuz da değilsiniz değil mi ?

Ağlamayın. Değmez. Hayat çok kısa. O 2 yaşındaki , minik elli mis kokulu yavrunuzla tertemiz bir hayat kurabilirsiniz.

İster 2. İster 10. Sevgilisi olsun. Bu kadin esini arayacak yüzü nereden buluyor? Hadi diyelim esin zamaninda pisman oldu, sert bir konusma ile o kadindan ayrilsaydi, seni sevdiğini o kadina hissettirseydi aramaya yuzu olmazdi.

Eskiden sadece arayan bir kadın vardı oymuş yani
Ama intagramdan takibe başlamış kadın bunu bir de paylastıgı manzara resmini begenmiş, eşi görmus olabilir senı arayabılır demek için aramıstır muhtemelen ama ogrenemedım sen de yanımdasın panik yaptım kapadım dedi, ben olmasaydım konusucaktın yani dedim, sorardım neden aradın dıye ama sormadım kapadım dedı o da aramadı bır daha zaten gördun kayıtlardan dedi... düşünüyorum da o kadın degıl mıydı acaba bılemem ki. bakarken numarayı ezberledım sanki yazdım ama yeniden bakıcam yarın, sonra bır gun arıycam kadını, yani o degılse bana o dedı mı ama sizin yazdıklarınıza katılıyorum, gardımı almam lazım. babasız büyür çocuk, onu kötü evlılıkte yaşatırsam daha kötülük yapmış olurum.

İster 2. İster 10. Sevgilisi olsun. Bu kadin esini arayacak yüzü nereden buluyor? Hadi diyelim esin zamaninda pisman oldu, sert bir konusma ile o kadindan ayrilsaydi, seni sevdiğini o kadina hissettirseydi aramaya yuzu olmazdi.

aynen, bu kadın mı yüzsüz olan saçmalık, 13 yasındayken flört etmısler kadın 18 -20 yasında evlenmıs 20 senelık evlı, bunu kaç yıl evvel görmüş o zaman berı toplam 5 kere aramıs ben denk geldım ikisine. hayır o kadın o kadın degılse fena, numarayı tam alıp arıycam. ikna oldum olmasına cünkü tüm detaylara net cevap verdi.

13 mu? 13 yasindaki flort algim tamamen gorsellikle ilgiliydi. Ciddi duygular degildi yani. Sacma degil mi sencede? Kadini ararsan durustce cevap verecegini sanmiyorum bence kadinla konusma

Ağzım açık kaldı rahatlığınıza. Ağlamak çözüm değil boşa gitsin. Ne güzel abin ailen destek oluyo ne parasına düştün allah aşkına? Cocugun perişan olcak olsa asla yorum yapmazdim ama olmayacak yani babası duskunse ilgileniyosa zaten görür ama böyle bi hayatta cocugun daha mutsuz olacak kendimden biliyorum yapma

13 mu? 13 yasindaki flort algim tamamen gorsellikle ilgiliydi. Ciddi duygular degildi yani. Sacma degil mi sencede? Kadini ararsan durustce cevap verecegini sanmiyorum bence kadinla konusma
Kadını arayın ve bir daha esimi rahatsız edersen yaptıklarını eşin bilecek diyin.
Kapatın.
Kendinizde biraz hak görün ya.
Çok bi köşeye sinmissiniz.

Delil topla,
topladıklarınla birlikte çık hakimin karşısına.

Eşin, senin boşanmayı göze almayacağını bildiği için bu kadar rahat muhtemelen.

Delil mi toplayacaksın para mı yiyeceksin ne yapacaksan elini çabuk tut..zira 6 ay süren var..Aldatmayı öğrendikten sonra 6 ay içinde dava açabilirsin..yoksa nanayy..

Bazı yorumlara hayret ettim ya nedir bu saldirmaca hizlarini alamayip iki üç yazanlar bile olmus stres topu gibi konu mübarek

Neyse konumuza geçersek son yazdığınızda eşinize inanmayi secmissiniz ben olsam numarayi gosterdiginde arardim vala kadini. Çirkeflesirdim sanirim. Ama saf gibi görünüp rahat davranmasini saglamakta bi taktik belki böyle düşündünüz. Bu adamdan gözünüzü ayirmayin çünkü önceden de saibeliymis.. Ve bi ise girin yahut para biriktirin ne olur ne olmaz öyle alistirmayin tasarrufcu kadin moduna.

ayy yuh yaa . yuhh

kocam baskasina gidecek ve ben o evde duracam kuru ekmek yerim yine de suratina bakmam silerim üstünu parasini da catir catir alirim nafaka midir nedir .

saka mi yapionuz ?

Kizim sen bu adami sevmiyorsun ki sevsen kiskancliktan catlarsin bu ne be duygularinmi alindi gurundami yok ben ovtelefonu yedirirdim ona elbisesini utule giydir kusalt servis yap

Amanııın benim olayımla benzerlikler var. Boşandığım Ada'mın da eskiden evlenemediği ama zina yaşadığı başkasıyla evlenip boğanmış bir kadın vardı ve ben olayı biliyordum benimle evlenirken yemin etmişti. Ve son aşamada ortaya çıktı ki Kadınla sürekli fake face hesaplarından, whatsupdan yıllarca konuşmuş , her yaz yüzyüze görüşmüş ( kadın yurtdışında bu arada) ki son 4 ayda bir başka şıllık bulmuş, o ortaya çıkınca eskisi de çıktı. Birşey söyleyeyim mi, eğer eşiniz kadınla görüşmek istemese telefonunu değiştirir faceini değiştirir kendisine ulaşılmasını engeller. Bal gibi de hoşuna gidiyor bu durum. Şimdi tepki vermese de ki inanmıyorum tepkisiz kaldığına, ileride herşeyi bekleyin. 3. Oldu diyorsunuz demekki Ada'mın yapısı bu. Değişmez. Kararlarınızı beğendim, kendinize daha fazla önem verin ve herşey için hazırlıklı olun.

Yok parayı sevgiliyi bıraksın diye harcasın demiyorum, başka mesajda yazdım, iş kurabileceģi ya da bir işe girebileceği kurslara gitsin bu sürede aldattığına dair delil toplasın birikim yapsın sonra da ayrılsın dedim ben.

senin boşanöaya niyetin olsa TL düşünceğine gururunu düşünürdün. aldatılıyorsun ve hesap yapıyorusn....

Tabi ki hesap yapacak yahu!

Hesap yapmadan bir anlık öfkeyle çıksa yola hakkı olan pek çok şeyi kaybedecek belki.
Kadının gururuna giydirip giydirip durmuşsunuz.

Ne yapsın? Mesleksiz, parasız, elinde çocuk terk etsin evi.
Sonra da yardım falan mı beklesin kapıya?

Bir şok ve saçma bir sakinlik içinde akıl almak için yazmış buraya.
Hakaret duymak için değil.

Ara ara anlatıyor ve bilgi sahibi olmak için sorular soruyor zaten.

Böyle şerefsiz bir adamı ben de çat diye boşamayı düşünmez, donuna kadar alayım diye hesap yapardım ayrıca.
Başka türlü soğumazdı içim.

Gurursuzluktan ve muhtaçlıktan da değil, içimde alev alev yanan intikam isteğinden!

Aldatılan ama para daha üstün dür diye düşünen bi hatun yazık!

Yani karışmayım sadece okuyum diyorum olmuyor.Çalışıyormuş işini bırakmış şu an zaten çalışsa da 2 yaşındaki bebeğini kime emanet edecek nasıl para kazanacak çalışma şartları nasıl olacak çocuğuna vakit ayırabilecek mi vs?Sanırım siz anne değilsiniz ve ondan bu şekilde düşünebiliyorsunuz.,

Bir bez kaç para haberiniz var mı?

Boşanmak çok kolay hanımefendi de aslında sadece kendi başına olsa ne bu kadar katlanmasına ne para biriktirmesine gerek var bence.Bir insan her yere sığar diye düşünüyorum,ama ya çocuk?Çocuk dedi mi akar sular durur. Hanımefendi yardım istemek için açmış başlığı sizlerden azar yemek için değil.Lütfen kırıcı olmamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…