Şu anda muhtemelen o kadının yanında..

Bir tanidigimin basina geldi bu olay. Kizcagiz kadinin ailesini arayip kocasinin pesini birakmasini soyledi. Rezil etti. Kadindan daha ses yok. Aslinda dogru olan ne bilmiyorum. Ayrilip yeni bir evlilik yapildiginda da yine aldatilabilir. Tam da bilemiyorum iki ucu şeyli değnek.

Bişey var anlatımınızda eksik mi beni rahatsız eden mi bişey tam ne anlamadım ama sanırım Boşvermislik, saldimcayiracilik, duygusuzluk...
Yani gereksiz bir sakinlik.
Kimdi o kadın sormaliydiniz.
Siz kendinizi onun karısı olarak görmüyorsunuz bence.
Gorseydiniz böyle şeyler yazmadınız.
Bu işi açıklığa kavuşturun sonra da ailenizin yanına gidip dava açın tazminat isteyin.

Çocuğunuz için değil kendi rahatınız için evliliği sürdürüyorsunuz..
İlk konuyu açtığınızda çocuğunuzdan bahsetmedinz bile...
Ama böyle eşinizi başı boş bırakıp umursamaz davranızdanız da siz daha çokkk böyle devam edersiniz...

Yeni bir bdv konusu değil mi... siteyi takip ediyorum da yazmak bugüneymiş..
Okursanız sevinirim, kötü durumdayım ağlamakla ağlamamak arasında arasında baya yüzüm şişe şişe ağlıyorum bugün..
Sabah uyandım eşimi çok güzel sesli bir bayan arıyor. Alo merhaba yanlış zamanda mı aradım, müsait misin dedi işveli sesiyle... Eşim de merhaba dedi sonra telefonu kapattı..
Sonra diğer telefonunu aldı ve yaklaşık 20 yıllık erkek arkadasını aradı ve noldu sen mi aradın dedi, oof, sabah bu telefonlarla uyandım oda o kadar sessiz ve telefonların sesi o kadar güçlüydü ki duymak istemezdim..

Eşim esnaf ben ev hanımıyım 2 yaşında çocuğum var, çocuk doğduktan sonra işi bıraktım, ne diyeceğimi bilemiyorum internete baktım da güçlüysen yüzüne vur diyorlar öyle, evliliğim sürmesi için sessiz kalmam gerekiyor oldukça asosyal içine kapanık biriyim,
Eşim bazen gün içinde eve gelip giysi değiştiriyor bunlar terledi falan deyip fıstık gibi giyinip çıkıyor ben de güzel giyinsin istiyorum ütü mütü tabi yapıp resmen kendi ellerime yolluyormuşum son 5 aydır da ayda sadece 1 er defa halvet oluyoruz ve tam yumurtlama dönemimde, yani hamile kalsam daha rahat edicek onun dışında hep akşamları uyuyakalıyor ama sakinleştirici ilaç içiyor o yüzden de ayda bir kere olması o işi de etkiliyor diye normal karşılıyordum.. İlacı 1 yıldır içiyor ama 5 aydır ilişkimiz zaten aksak..

Bugun fark ettiğimi düşününce geldi sarıldı öptü falan gözlerime bakıyor anladım mı diye.. bilmiyorum boşansam ailem destekçi tabiki olur abim hatta diyor boşanmak istediğinde sana hemen bir iş bulurum ne olucak asgari ücret veriyorlar zaten annemlerde de yaşarsın.. Ama aldattığını ispat edersem başka hak talep edebilir miyim bir de boşanmak istediğimden emin değilim. Yani içimden bol para harcayayım güzelleşeyim çocugumla gezeyim tozayım ingilizcemi geliştireyım sonra nasılsa boşanmak isterse bıraksın diye geçiyor, eski sevgililerim de hep aldatırdı çünkü ve ailemle yaşayınca daha mutlu olabileceğimi bilmiyorum. neyse çok uzattım ..

bir de o arkadaşıma gıdıcem sımdı dedı muhtemelen hastanede oldugundan cekmıyor dedı, arasam işyerındekıler açıcak telefonu abi sımdı bır yere cıktı falan dıyecekler ulasamıycam.. bır de gecen hatfa benı cocukla tatıle göndermek ıstıyordu bız grıp olup gıdememıstık, demek işi buyutmus
vaaaav çok tatlı bir konu sizinde kandiliniz mübarek olsun ha cumanızıda tebrik ederim eh ramazanında son günleri oh tadından yenmez kocanızın sevgilileri şimdi sizde internet üzerinden kendinizi yenilersiniz artık :KK66:

Size maşallah diyorum. Bütün bunlara rağmen bu kadar rahatlık pes.
Eğer eşinizin sizi aldattığına eminseniz neyin kahrını çekiyorsunuz. Sakın çocuk falan demeyin. Sizi bir başkasına tercih etmiş erkekle değil aynı yatağı paylaşmak aynı havayı solumak bile iğrenç.
Birde eşinizin "kadınlar bana platonik aşık" lafları yok mu inanın öylesine iğrenç ki anlatamam.
Buraya yazıyorum, ne siz o kocadan boşanırsınız, ne de o koca sizi aldatmaktan vazgeçer.
Çünkü veren razı alan razı.

Hala napacam die soruosun birak o kadina gitsin sen arayinca ayyy baptim deip tovbe mi edecek Allah askina sen kocana de ki ben kursa yaailmak istiorum kurs taksidi 500 se sen 800 diceksin odesinnnn kalani da kenara at devamli masraf kalemini fazla tut kenarda hep paran olsun .... kendini gelistir yiyip icip gezmekle de olmuyor ...illa para illa para

kendıne bak gıyın suslen
ayrıca bu bes ay neden sadece adamdan bekledıgınız bu da adamı baskasına iter yani
ayrıca ya delil topla zaman zaman iş yerine falan git telefonları karıstır
veya sor aksam
ben olsam konusurdum duramam ilmek ilmek kanıt toplayamam onc konusur sonra toplarım
kocasızda bi yere gitmem durum boyle ise yanı ona isteğini vermem

Siz bu saflıkla aldatıldığınızı ispat da edemezsiniz,şuan başkasının yanında olduğunu düşünüyorsunuz ve arayamıyorsunuz bile. Başkası olsa kadın aradığında taş üstünde taş koymaz,hesap sorar.Önce bir şuan karar verin; boşanacak mısınız,sineye mi çekeceksiniz?

rica ederim boşanmayı düşünmüyorsanız delil falan toplayup adamla yüzleşmeyin..daha şimdiden ; aman boşanmayıp da kendime bakıp parasını mı yesem diye düşünüyorsunuz..hem yüzleşip hem de adamın parasınıo yemeye devam ederseniz saygı yerlere düşer..çocuğunuz da varmış..yapmayın lütfen..

Alın kredi kartını yüklenin ne istiyorsanız alın.
Sizin için en iyi intikam yolu bu.
Çünkü boşanmayacaksınız bu çok belli.

Yeni bir bdv konusu değil mi... siteyi takip ediyorum da yazmak bugüneymiş..
Okursanız sevinirim, kötü durumdayım ağlamakla ağlamamak arasında arasında baya yüzüm şişe şişe ağlıyorum bugün..
Sabah uyandım eşimi çok güzel sesli bir bayan arıyor. Alo merhaba yanlış zamanda mı aradım, müsait misin dedi işveli sesiyle... Eşim de merhaba dedi sonra telefonu kapattı..
Sonra diğer telefonunu aldı ve yaklaşık 20 yıllık erkek arkadasını aradı ve noldu sen mi aradın dedi, oof, sabah bu telefonlarla uyandım oda o kadar sessiz ve telefonların sesi o kadar güçlüydü ki duymak istemezdim..

Eşim esnaf ben ev hanımıyım 2 yaşında çocuğum var, çocuk doğduktan sonra işi bıraktım, ne diyeceğimi bilemiyorum internete baktım da güçlüysen yüzüne vur diyorlar öyle, evliliğim sürmesi için sessiz kalmam gerekiyor oldukça asosyal içine kapanık biriyim,
Eşim bazen gün içinde eve gelip giysi değiştiriyor bunlar terledi falan deyip fıstık gibi giyinip çıkıyor ben de güzel giyinsin istiyorum ütü mütü tabi yapıp resmen kendi ellerime yolluyormuşum son 5 aydır da ayda sadece 1 er defa halvet oluyoruz ve tam yumurtlama dönemimde, yani hamile kalsam daha rahat edicek onun dışında hep akşamları uyuyakalıyor ama sakinleştirici ilaç içiyor o yüzden de ayda bir kere olması o işi de etkiliyor diye normal karşılıyordum.. İlacı 1 yıldır içiyor ama 5 aydır ilişkimiz zaten aksak..

Bugun fark ettiğimi düşününce geldi sarıldı öptü falan gözlerime bakıyor anladım mı diye.. bilmiyorum boşansam ailem destekçi tabiki olur abim hatta diyor boşanmak istediğinde sana hemen bir iş bulurum ne olucak asgari ücret veriyorlar zaten annemlerde de yaşarsın.. Ama aldattığını ispat edersem başka hak talep edebilir miyim bir de boşanmak istediğimden emin değilim. Yani içimden bol para harcayayım güzelleşeyim çocugumla gezeyim tozayım ingilizcemi geliştireyım sonra nasılsa boşanmak isterse bıraksın diye geçiyor, eski sevgililerim de hep aldatırdı çünkü ve ailemle yaşayınca daha mutlu olabileceğimi bilmiyorum. neyse çok uzattım ..

bir de o arkadaşıma gıdıcem sımdı dedı muhtemelen hastanede oldugundan cekmıyor dedı, arasam işyerındekıler açıcak telefonu abi sımdı bır yere cıktı falan dıyecekler ulasamıycam.. bır de gecen hatfa benı cocukla tatıle göndermek ıstıyordu bız grıp olup gıdememıstık, demek işi buyutmus
Ne kadar rahatsın.Nasıl bastırmışsın duygularını.Yapabileceğin tek şey oturup ağlamak mı?Nasılsa eski sevgililerimde aldattı demek nasıl bir teselli ikramiyesidir.Bu adam kocan yaaa.Bol para harcayayım gezeyim tozayım nasılsa boşanacaksa bıraksın.Bu var ya,bahanen senin.

Elin ayaın tutuyor.Ailen arkanda.Abingel demiş.Çocuğuna annen bakar gider paşalar gibi çalışır,kendi ekmeğini kendin kazanırsın.Bu şekilde napacaksın.Adamın ona buna para yedirmesini bekleyip,gözünün içine baka baka yok terledim yok arkadaşa gidicem diye gününü gün etmesini mi bekleyeceksin.Hayatın gidecek.Gençliğin gidecek.Ve sanırım 2.çocuk dşünüoyrsun.

Bak güzel kardeşim.Boşan demem.Ama boşanmayacaksan bile biraz dik dur.Tavrını koy.Süründür.Al çocuğunu git annene.Biraz korksun.Ciddiyetini anlasın.Sen böyle müsama göstere göstere adam rahat devam edecek.

Nasıl bir rahatliktir bu anlamadım
parasini mi yesem diyorsunuz ama adamın parası yok yeseniz yeseniz ailenizin size yardım için gonderdigi parayi yersiniz ancak
çocuğum için boşanmayacagim diyorsunuz ama adam zaten sevgiliye eğlencede çocukla alakası yok
bir de şunu unutmayın bir çocuk için var olan ebeveynin yok gibi gorunmesindense o ebeveynin tamamen hayatından çıkması daha hayırlıdır

O kadın kimdi sen beni salak mi sanıyorsun de yani manyakca harbiden yaptigin koca bu koca sevgili değil bebeğinin babası yaslanacahin adam bumu? Kemalim yapmaz deme PILINI pirtini topla evladını al kapıya yaz srfsz o minik bamyana ben yetmediysem bitti bosaniyoruz yaz gelip geçen okuyanlarada rezil olsun hala yok kocam seviyorum dersen ebediyyen hakediorsun demek tir

Para için susacak mısın?
Ailende destekçi daha ne istiyorsun otur o zaman gurursuz gurursuz.

Sen boşanıcam demiyorsun ki sana akıl verelim böyle yap şöyle yap diye..
Boşanmayacaksan sus otur o Zaman ne diyelim aynı evde olup Adamı kabulleneceksen, ayda bir zorla ilişkiye girecekse hala senle, bu kk ne desin..

X