şu anda aldatılıyorum

Yazan kişi yorum yapmıyor artık ben onun için endişelenmeye başladım😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sakin olun bebis var aman.. Esinizin fotolarini facebooktan ya da mailinden alip adina fake hesap acmis olabilirler diyecektim ama otelden bahsettigini yazmissiniz. Yine de bi sure caktirmadan takip edin derim ben. Soylerseniz elbette inkar edecektir.

Hamile olmasaydınız iyiydi ya, ne denir ki? Allah kolaylık versin valla zor.. çok zor

VE İNŞŞ AMA İNŞ KONU SAHTEDİR YA

Son düzenleme:
Aman agzinizi siki tutup bir sey kacirmadan bu olayi takip edip bilgi topladiktan hersey tamam olduktan somra cok sey bildiginizi belli etmeden konusursunuz inkar ettikce belgeleri karsisina cikarirsiniz ... Gecmis olsun ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neoluyo bu adamlara allah aşkına kıyametmi geliyo bu ne sapıklık bu ne doymazlık yaaa kanım dondu resmen

whatspp dan eklemiş birini demişsiniz ,

karşı taraf mı no yu vermiş yoksa eşiniz mi , yani ekranda eşiniz numarası varsa , bu benim numaram ara falan dediyse maalesef fake bir tarafı kalmıyor , yada sizde o siteye başka isimle girip , whatsapp var mı numaranı versene falan diyerek deneyebilirsiniz. inş fake dir yanlış anlaşılmadır.

gerçek ise şayet şunu söyleyebilirim , eşim gay değil demişsiniz , e sizinelede evli olduğuna göre demekki biseksüel maalesef...

Bir de kadınlara şeytan derler. Ama bütün sapkınlıklar bu erkeklerde mevcut nedense. Kendi cinsleri, hayvanlar, damacana... Madem böyle bir eğilimin var kardeşim neden evlenip, çocuk yapıyorsun? Yok ya bu eğilim ya da kendini gay hissetmek değil bence. Sadece maymun iştahlı erkeklerin sapkınlığı...

aynen yaa bende paronayak oldum sanki benimde başıma böyle şeyler gelecek diyorum artık bana da pek gerçekmiş gibi gelmiyo ayrıca ne zamandır cevap bile vememiş konuya umarım gerçek değildir bu yazılanlar.

Konu sahibi burdamisin? Senle ozel yazisabilirmiyiz burda oyle bi imkan varmi bilmiyorum yeniyim?

Karşı taraf facebook adresi istiyor,adam 'Evliyim,sıkıntı olur' diye cevap veriyor.Bir kere o adam o yola girdiyse,sahte facebook hesabı da açar.Evliliğini bahane etmez.Konu sahte geldi bana

yoksam bu konuda bildiği bişeylermi var:26:

şok şok şok
konu sahibi de yok ortalıkta gene merakta kalacaz anlaşıldı.o zaman açmasınlar konuları ama biz merak ediyoz burda :44::44::44::44:

Son düzenleme:
sanmam ya sahte olacagını eski konuları var
keşke sahte olsaydı
ama çok üzgündür heralde şimdi
o yüzden yazamıyordur morali sıfırdır
bilemiyoruz tabi ama ziyaretçi sayısı12 fazla değil heralde değil mi

Arkadaşım bebeğini düşün, üzüntüden erken doğum riskini artırırsın. Sakın ha
Eşin kendi pisliğinde boğulmuş zaten, haysiyetsiz herif
Doğumunu sağlıklı bir şekilde atlattıktan sonra, boşa bu adamı canım.
Gay bi adamdan ne koca olur, ne baba.
Neler var Yarabbim, sen esirge böyle insanlardan bizi

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunun adı sapkınlık aldatılmak bile değil.

Bir süre takip edin sonra da ağzına tükürün. tekme ve tokatla grup şeklinde dalarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…