kocamın eski mail adresine bakmak geldi aklıma nerden geldiyse..artık kullanmıyordu bende öylesine bakayım derken daha dün bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu gördüm..evlenmeden önce de böyle sitelere üyelikleri varmış evlendikten sonra öğrendim ama bir daha hiç yapmamıştı..badoo diye bi arkadaşlık sitesi bu yeni üye olduğu yer. merak ettim bi baktım kendi fotoğraflarını koymuş ama erkeklerle mesajlaşıyor..öyle böyle mesajlar da değil aklımı kaçıracağım..çok afedersiniz bi taraflarının fotosunu çekip bazılarına göstermiş..beynimden vurulmuş gibiyim..eşim gay değil bunu da açıkça yazmış mesaj panosuna ama beklentisi beni şok ediyor..erkekten bişeyler bekliyor,yeniliklere açığım diyor..
bu arada ben hamileyim ve haftaya doğumum var,eşim işi gereği şehir dışında bir otelde kalıyor ve her ay 10-15 gün böyle..elim ayağım boşaldı ne yapacağımı şaşırdım..bazılarına yazmış 3 lü ilişkiye de varım zaten yanımda bir kız var 26 yaşında diye..şimdi arayıp bağırıp çağırsam hiçbirşeye yaramaz bişey ispatlayamam..sahte bir profil açıp resimlerini çekmesini istesem mi acaba....bilemiyorum ne yapacağımı..tamda doğum arefesinde ..başına böyle bişey gelen var mı ?neler yaptınız ne yapmalıyım
ayrıca bu sabah tekrar kontrol ettiğimde bodoo herabını sildiğini farkettim..ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum..facede de eski kız arkadaşlarının profillerine bakmış..evet faalen bir aldatma yakalamadım ama bunlar hep fırsatını bulduğunda aldatacağının işareti..her zamanda yeminler eder sana asla böyle birşey yapmam sen benim başıma gelen en güzel şeysin diye...kime inanıcaz Allahım...
24.03.2014 de 17 haftalık hamile olduğunu yazmış forumda şimdiyse haftaya doğum var diyo??
Fake olduğu kesin. ama yazık yani psikolojisi normal olan insan kocası hakkında böyle şeyler yazar mı??
ayrıca bu sabah tekrar kontrol ettiğimde bodoo herabını sildiğini farkettim..ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum..facede de eski kız arkadaşlarının profillerine bakmış..evet faalen bir aldatma yakalamadım ama bunlar hep fırsatını bulduğunda aldatacağının işareti..her zamanda yeminler eder sana asla böyle birşey yapmam sen benim başıma gelen en güzel şeysin diye...kime inanıcaz Allahım...
Bence sen ekran goruntusu al ve dedigin seyi dene onunda goruntulerini al guvendigin bi yakinin dostun yada annenle bu durumu paylas, Allah yardimcin olsunşu anda hala devam ediyor yazmaya...adamın birine kaldığı oteli bile söylemiş adam arabam yok olsa gelir alırdım seni otelde sıkıntı olabilir yazmış..ya ben deliricem böyle okuyorum sadece..o telefondan giriyor ama pc de ben anı anına görebiliyorum yazdıklarını..henüz bişey yaptığını sanmıyorum yazılarından öyle anlıyorum ama yapmak istemese yazmaz bunları..bide burdakilerden bazıları face adresini istemiş daha yakından görmek için o da veremem evliyim sıkıntı olur diye yazmışş..evli olduğunu da söylediği halde kimse bundan rahatsız değil,benim için sorun değil yazmışlar..bi tanesini watsapp tan eklemiş..hiç aklımdan geçmeyen şeyler başıma geldi
Eki Görüntüle 1038114
bu da konunun sahte olmadığını gösterir sanırım..sadece adamın telefonunu verdiği yerin fotosunu gönderiyorum diğerlerini göndermiyorum. sakinliğimden dolayı fake diyenler olmuş acaba bağırıp çağırmamı mı bekliiyorlar anlamıyorum..sakin değilim sadece bebeğimi düşünüyorum ve sadece fikir almak için yazdım buraya..
offffEki Görüntüle 1038114
bu da konunun sahte olmadığını gösterir sanırım..sadece adamın telefonunu verdiği yerin fotosunu gönderiyorum diğerlerini göndermiyorum. sakinliğimden dolayı fake diyenler olmuş acaba bağırıp çağırmamı mı bekliiyorlar anlamıyorum..sakin değilim sadece bebeğimi düşünüyorum ve sadece fikir almak için yazdım buraya..
şu anda hala devam ediyor yazmaya...adamın birine kaldığı oteli bile söylemiş adam arabam yok olsa gelir alırdım seni otelde sıkıntı olabilir yazmış..ya ben deliricem böyle okuyorum sadece..o telefondan giriyor ama pc de ben anı anına görebiliyorum yazdıklarını..henüz bişey yaptığını sanmıyorum yazılarından öyle anlıyorum ama yapmak istemese yazmaz bunları..bide burdakilerden bazıları face adresini istemiş daha yakından görmek için o da veremem evliyim sıkıntı olur diye yazmışş..evli olduğunu da söylediği halde kimse bundan rahatsız değil,benim için sorun değil yazmışlar..bi tanesini watsapp tan eklemiş..hiç aklımdan geçmeyen şeyler başıma geldi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=583695&p=34109184#post34109184
ben de bugün ilk defa gittim muayenesine.33 haftalık hamileyim,gayet ilgili,açıklayıcı konuşmaları ile rahatlatıyor insanı bana güven verdi..doğumu da kendisinde yapacağım inşallah ama tabi doğum yapmış arkadaşların yorumları çok önemli20 şubatta 33 haftalık hamile.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692146&p=34005937#post34005937
buradada mail adresi var..
ben fake diye düşünmüyorum.
Eşiniz ne kadar faaliyete geçmiş bilemem tabi ama , bana sadece fantazi
arıyor gibi geldi, böyle olsa bile insanın eşini bunları yazarken görmesi
aklından geçmesi bu tarz şeyler hoş değil, kabul edilebilirliği ise kişiye kalmış.
Bence eşiniz dışarıda yalnız kaldığında arayış içine giriyor, eğlence arıyor kendine.
Bu arayış neden bir kadın değilde, daha abartılı ilişkiler bilemiyorum ama
hayal dünyası gibi geldi bana.
Eğer faaliyette hiç bir zaman birşey yaşamamışsa bile bu okuduklarınız,
her bir yere gittiğinde böyle şeyler yapacak mı, ya bir gün bunları yaşarsa,
düşünceleri ile nasıl yaşanır, nasıl kabullenilir, o ayrı konu.
Bence şuan acele etmeyin, kozlar sizin elinizde, sessizce takip edin.