Bende öyledir sandım yani düşmanlık güden biri falan ama.
Adam oteldeyim demiş adres vermiş falan.Eşi de diyo işi için otelde diye. Bu kadar büyük bi kumpas olabilirmi ki
bu kişi siz mi oluyorsunuz
valla arkadaşım ben konunun sahte olduğuna inanıyorum..şu anda hala devam ediyor yazmaya...adamın birine kaldığı oteli bile söylemiş adam arabam yok olsa gelir alırdım seni otelde sıkıntı olabilir yazmış..ya ben deliricem böyle okuyorum sadece..o telefondan giriyor ama pc de ben anı anına görebiliyorum yazdıklarını..henüz bişey yaptığını sanmıyorum yazılarından öyle anlıyorum ama yapmak istemese yazmaz bunları..bide burdakilerden bazıları face adresini istemiş daha yakından görmek için o da veremem evliyim sıkıntı olur diye yazmışş..evli olduğunu da söylediği halde kimse bundan rahatsız değil,benim için sorun değil yazmışlar..bi tanesini watsapp tan eklemiş..hiç aklımdan geçmeyen şeyler başıma geldi
ne biliyim ya belkı vardır bi düşmanı falan olsun lütfen yaadamlık ölmüş helvasını kavuran olmamış ya bak ders calısıyodum aklım burda kalıyo ya
kocamın eski mail adresine bakmak geldi aklıma nerden geldiyse..artık kullanmıyordu bende öylesine bakayım derken daha dün bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu gördüm..evlenmeden önce de böyle sitelere üyelikleri varmış evlendikten sonra öğrendim ama bir daha hiç yapmamıştı..badoo diye bi arkadaşlık sitesi bu yeni üye olduğu yer. merak ettim bi baktım kendi fotoğraflarını koymuş ama erkeklerle mesajlaşıyor..öyle böyle mesajlar da değil aklımı kaçıracağım..çok afedersiniz bi taraflarının fotosunu çekip bazılarına göstermiş..beynimden vurulmuş gibiyim..eşim gay değil bunu da açıkça yazmış mesaj panosuna ama beklentisi beni şok ediyor..erkekten bişeyler bekliyor,yeniliklere açığım diyor..
bu arada ben hamileyim ve haftaya doğumum var,eşim işi gereği şehir dışında bir otelde kalıyor ve her ay 10-15 gün böyle..elim ayağım boşaldı ne yapacağımı şaşırdım..bazılarına yazmış 3 lü ilişkiye de varım zaten yanımda bir kız var 26 yaşında diye..şimdi arayıp bağırıp çağırsam hiçbirşeye yaramaz bişey ispatlayamam..sahte bir profil açıp resimlerini çekmesini istesem mi acaba....bilemiyorum ne yapacağımı..tamda doğum arefesinde ..başına böyle bişey gelen var mı ?neler yaptınız ne yapmalıyım
Tövbe Estağfurullah ....
Şimdi ilk öncelikle sakin olmaya çalışıyoruz. 1 hafta sonra olan doğumu düşünüyoruz. Bebeği sağlıkla kucağımıza alıyoruz. Zaten doğum sonra cinsel ilişki vs baya olmuyor. Buna sığınaraktan bu adamı yanımıza yaklaştırmıyoruz.
Sonrada maalesef izlenecek yol belli.
Bu sapıkla aynı evde yaşanmaz . Bugün kendi orasının burasının fotoğrafını çekip , 3lü teklif eden, yarın sizin fotoğraflarınızı çekip 4lü teklif eder.