şu anda aldatılıyorum

Bende öyledir sandım yani düşmanlık güden biri falan ama.
Adam oteldeyim demiş adres vermiş falan. Eşi de diyo işi için otelde diye. Bu kadar büyük bi kumpas olabilirmi ki

ne biliyim ya belkı vardır bi düşmanı falan olsun lütfen yaadamlık ölmüş helvasını kavuran olmamış ya bak ders calısıyodum aklım burda kalıyo ya

valla arkadaşım ben konunun sahte olduğuna inanıyorum..
çünkü bu mesajında bir abartıyorsun.birde birşey yaptığını sanmıyorum diyorsun.

haa eğer gerçekse...Allah eşinizi ıslah etsin.
çünkü bizim elimizden birşey gelmez.

zaten iki seçenek var.ya gidip o adamı olduğu yerde rezil rüsva edip bosanacaksin

yada susup görmemezlikten geleceksin.(tabi boşanmayacaksan)

Baksırlı at falan desen illa biliyosundur kocanın iç çamaşırlarını daha emin olursun. Allah yardımcın olsun bacım

Eşinin online yazdıklarını görüyorsan yazışmaya sende dahil olup bir şeyler yazmayı denesen hem eşin kim bu diye telaşa girer hemde oradakileri tersleyip uaklaştırabilirsin ne biiliyim çoook zor bir durum

Şok oldum ya.

bu nasıl bir iğrençliktir.

Allah böyle insanları herkesten uzak tutsun inşallah.

ne yapılır bilmiyorum ki? bir de hamilesin.

offf ne iğrenç insanlar var.:120::120:

ne diyeceğimi bilemedim ya çok kötü bir durum hamilesin bir de ani şoklar yaşamaman gerekiyor bence bu durumu eşinle doğumdan sonra oturup konuşmalısın , sahte profil de işe yarayabilir

Sakami bu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya belki doğru söylüyorsunuz belki yalan bilemem ama ınanin suan sizin yerinizde olsam bu kadar sakin olup paylasamazdim kimseyle çok acayip geldi bana böyle bişey yaşayıp sicagi sıcağına paylaşilmasi bu çok ağır bişey iğrenç bişey ne diyim bilemedim gercekten ınş konu yalandir

sakin sakin sakin

bebeğinizi düşünün

ben gerçek olduğunu düşünüyorum durumun. caps alın ama yalanlarsa üstüne gidin dökülür zaten. anlayışlı havasına girin yani. döküldükten sonra da kendinize yol çizin çocuğunuz için düşünmeyin kötü olur diye. belki mükemmel bir baba olacak. ama şu okuduklarım ışığında evlilik sürdürmek imkansız. ayrıyken de mükemmel babalığını yapabilir onu dert etmeyin. bir kitapta okumuştum, bir kadınla baş edebilirsiniz belki ama bi adamla baş etmek nasıl olur insan algılayamıyor. demek istediğim bir kadın olsa sizi aldatmaya yeltendiği baş edebilir insan savaşır belki durumla ya da kendinde eksiklik arar ama erkekse ne yapabilirsiniz ki? sizden son derece bağımsız bir durum. sadece sakin olun. derin nefes alın ve eşinizin eve dönmesini bekleyin.

Bebeginizi düsünün öncelikle. Dogumunuza 1 hafta varmis. Boyle bi durumu düsünmemek elde degildir eminim ki ama su an bu durumdan daha onemli bir sey varsa o da bebeginizin ve sizin sagliginiz...

Tövbe Estağfurullah ....

Şimdi ilk öncelikle sakin olmaya çalışıyoruz. 1 hafta sonra olan doğumu düşünüyoruz. Bebeği sağlıkla kucağımıza alıyoruz. Zaten doğum sonra cinsel ilişki vs baya olmuyor. Buna sığınaraktan bu adamı yanımıza yaklaştırmıyoruz.

Sonrada maalesef izlenecek yol belli.

Bu sapıkla aynı evde yaşanmaz . Bugün kendi orasının burasının fotoğrafını çekip , 3lü teklif eden, yarın sizin fotoğraflarınızı çekip 4lü teklif eder.

Son düzenleme:
Konu grrcekmi ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tövbe tövbe daha neler duyacağız...eşin sapık resmen

sen bu zamana kadar bu adamın sapkınlıklarını hiç mi fark etmedin?

Size katılıyorum çok haklısnz bu iğrençliği pisliği...yazack hakaret bulamıyorum yapan adam yarn bir gün neler yapmz kardeş sende sabırlı ol bnce bırak o kendni kandrmya dewm etsn hele bi doğumunu yap önce bebeğni kucağna almyı bkle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de kendimi dertli sanıyordum yuh Neyse hamilesiniz sakin olun siz

Konu umarım gerçek değildir ne kadar iğrenç insanlar var ya üçüncü olabilirmis utanmaz adam onu düşünene kadar karini çocuğunu düşün ayy sinir oldum ya Allah kolaylik versin size

Yemin ediyorum bu bdv yi okuya okuya paronayak oldum allahım sen koru bu araada konu sahibinin yazış tarzı pek bi rahat geldi bana yani ne biliyim başına böle bişe gelen kadın bukadar rahat yazamaz gibi sanki başkasının hikayesinden bahsediyo gibi relax geldi yanlış anlamışda olabilirim ama konu sahte olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…