şu anda aldatılıyorum

Esinin biraz daha farkli cinsel egilimleri istekleri var. Biseksuel. Evet evlilik hayatini seni seviyor ama bu isteklerini karsilayamayacigini da biliyor. Bundan sonra tercih sana kalmis. Esin degismeyecektir. Allah korusun hastalik falan kaparsin ya. En cok bunu dusun. Esin bir daha yapmicam derse sakin inanma. Seni kaybetmemek icin her seyi diyecektir. Eminim cocuguna karsi da iyi bir baba olacaktir ama uzaktan. Ben bu adamla ayni yataga giremem igrenirdim. Cok gecmis olsun canim. Ama en hizlisindan radikal bir karar alman gerekiyor..

Dünyanın sonu gelmiş anlaşılan... Allahım sen benim aklımı koru...

kocamın eski mail adresine bakmak geldi aklıma nerden geldiyse..artık kullanmıyordu bende öylesine bakayım derken daha dün bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu gördüm..evlenmeden önce de böyle sitelere üyelikleri varmış evlendikten sonra öğrendim ama bir daha hiç yapmamıştı..badoo diye bi arkadaşlık sitesi bu yeni üye olduğu yer. merak ettim bi baktım kendi fotoğraflarını koymuş ama erkeklerle mesajlaşıyor..öyle böyle mesajlar da değil aklımı kaçıracağım..çok afedersiniz bi taraflarının fotosunu çekip bazılarına göstermiş..beynimden vurulmuş gibiyim..eşim gay değil bunu da açıkça yazmış mesaj panosuna ama beklentisi beni şok ediyor..erkekten bişeyler bekliyor,yeniliklere açığım diyor..
bu arada ben hamileyim ve haftaya doğumum var,eşim işi gereği şehir dışında bir otelde kalıyor ve her ay 10-15 gün böyle..elim ayağım boşaldı ne yapacağımı şaşırdım..bazılarına yazmış 3 lü ilişkiye de varım zaten yanımda bir kız var 26 yaşında diye..şimdi arayıp bağırıp çağırsam hiçbirşeye yaramaz bişey ispatlayamam..sahte bir profil açıp resimlerini çekmesini istesem mi acaba....bilemiyorum ne yapacağımı..tamda doğum arefesinde ..başına böyle bişey gelen var mı ?neler yaptınız ne yapmalıyım
nemi yapacaksınız. bu iğrenç adamı boşasyacaksınız. resmi falan bırakın. durduğunuz kabahat. midem kalktı sabah sabah

bence bu konu fake. böyle bir şeye şahit olan kişi " şu anda aldatılıyorum" diye mi topik açar yoksa kocam sapık çıktı diye mi? adamın sapık çıkması daha büyük sorunken niye aldatılmaya odaklanılmış anlayamadım.

nemi yapacaksınız. bu iğrenç adamı boşasyacaksınız. resmi falan bırakın. durduğunuz kabahat. midem kalktı sabah sabah

yani eğer gerçekse de resim kaydetmek sahte hesap açmak vs boş işleri bırakıp doğruca boşanırdım ben de.

işin enteresan yanı eşimin tavırlarında bana karşı hiç değişiklik yok..hatta biraz ağrılarım var dedim uzanıyorum yazdım aradı işte dikkat et kendine canım çok yorma kendini falan dedi..
hamile olmasam bi dk durmam kalkar giderim zaten ama bu halde yolculuk yapamam ki..

26 yaşında yanımda kız var dediği kim?sen değilsin herhalde?
çok zor bi durum ve gerçekten iğrenç seni anlayabiliyorum
biriyle tanışmıştım 3 sene önce ,kendisi o zaman akademisyendi tanımıyorum diye nette arattım bi baktım bi p... sitesinde erkek arıyor kendine,nerden biliyosun o olduğunu diyeceksin,ismini vermiş evini mail adresiyle giriş yapmış,neyse adam o kadar kibar,efendi biriydiki o yazıları okuyunca midem bulandı iyiki de evlilik teklifini kabul etmemişim
bu erkekleri ben anlamıyorum gerçekten nasıl bi sapkınlıkdır bu ya iğrenç şeyler
gül gibi karısı var,ayrıca çocuğu olacak adamın düşündüğü şeylere bak hey allahım sen akıl ver yarabbi

bence bu konu fake. böyle bir şeye şahit olan kişi " şu anda aldatılıyorum" diye mi topik açar yoksa kocam sapık çıktı diye mi? adamın sapık çıkması daha büyük sorunken niye aldatılmaya odaklanılmış anlayamadım.

aklına bişey gelmemiştir cnm olabilir yani konu da fakese kendi sorunu

eşin gey olabilir mi?
şüpheli hareketlerini gördün mü

kocamın eski mail adresine bakmak geldi aklıma nerden geldiyse..artık kullanmıyordu bende öylesine bakayım derken daha dün bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu gördüm..evlenmeden önce de böyle sitelere üyelikleri varmış evlendikten sonra öğrendim ama bir daha hiç yapmamıştı..badoo diye bi arkadaşlık sitesi bu yeni üye olduğu yer. merak ettim bi baktım kendi fotoğraflarını koymuş ama erkeklerle mesajlaşıyor..öyle böyle mesajlar da değil aklımı kaçıracağım..çok afedersiniz bi taraflarının fotosunu çekip bazılarına göstermiş..beynimden vurulmuş gibiyim..eşim gay değil bunu da açıkça yazmış mesaj panosuna ama beklentisi beni şok ediyor..erkekten bişeyler bekliyor,yeniliklere açığım diyor..
bu arada ben hamileyim ve haftaya doğumum var,eşim işi gereği şehir dışında bir otelde kalıyor ve her ay 10-15 gün böyle..elim ayağım boşaldı ne yapacağımı şaşırdım..bazılarına yazmış 3 lü ilişkiye de varım zaten yanımda bir kız var 26 yaşında diye..şimdi arayıp bağırıp çağırsam hiçbirşeye yaramaz bişey ispatlayamam..sahte bir profil açıp resimlerini çekmesini istesem mi acaba....bilemiyorum ne yapacağımı..tamda doğum arefesinde ..başına böyle bişey gelen var mı ?neler yaptınız ne yapmalıyım

ya ne denemesi allahını seversen boşver canım boşver canım benm alelade açık zaten ne yaptığı ispata gerek varmı senin böyle bir adamla bir daha aynı yatağa girmeyi miden kaldıracak mı

Şimdiye kadar eşinin bu yönde ilgisini hiç farketmedin mi? Okulda bile böyle tipler olurdu da onların sahte hesaplarını mı görüyorduk da anlıyorduk illa belli ediyorlardı kendilerini hem de sosyal hayatta.
Sen hiç mi şüphelenmedin?

o fotoğrafları kaydedin önce.. ve eşim gay değil diyorsunuzda. bu kırmızıylla işaretliğim kısım gayliğin hat safhası..
ha ayrıca konu fake değil. mesajlarına baktım. 2ci hamilleliği konu sahibinin. hep hamilelikleriyle ilgili mesaj atmış.

:KK53::KK53::KK53::KK47::KK47::KK47::KK4::KK4::KK4:Ne söyleyeceğimi bilemedim sapkınlık resmen bu sakin olun bebeğiniz var hamilesiniz Allah korusun erken doğum olur bebek etkilenir:KK5: Rabbim yardımcınız olsun:KK43:

Biranda sapık demek kolay değil. o onun kocası ve doğumu yakın. ayrıca aralarında hiç bir problem yokmuş.. konduramaz insan sapıklığı o an

Sakin olun bebeğinizi düşünün elbet bir yolunu bulup bu olayın üstesinden geleceksiniz. ama bence şimdi değil...
çok zor umarım sahte bir hesaptır diycem ama otelin adresinide vermiş diyosunuz:KK19:

24.03.2014 de 17 haftalık hamile olduğunu yazmış forumda şimdiyse haftaya doğum var diyo??
Fake olduğu kesin. ama yazık yani psikolojisi normal olan insan kocası hakkında böyle şeyler yazar mı??

Allah kimsenin başına vermesin durum çok zor Allah yardımcın olsun...... Boşayacaksın başka çaren yok gibi ya da bi ewlilik danışmanına gidip fikir alacaksın...

24.03.2014 de 17 haftalık hamile olduğunu yazmış forumda şimdiyse haftaya doğum var diyo??
Fake olduğu kesin. ama yazık yani psikolojisi normal olan insan kocası hakkında böyle şeyler yazar mı??

bacım dedektif gibi hatunsun valla:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=583695&p=34109184#post34109184

ben de bugün ilk defa gittim muayenesine.33 haftalık hamileyim,gayet ilgili,açıklayıcı konuşmaları ile rahatlatıyor insanı bana güven verdi..doğumu da kendisinde yapacağım inşallah ama tabi doğum yapmış arkadaşların yorumları çok önemli​
20 şubatta 33 haftalık hamile.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692146&p=34005937#post34005937

buradada mail adresi var..
ben fake diye düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Def et gitsin sapık herif ya
Elindeki deliller yeter, al birer kopyasını, koy kapının önüne
Bu nedir ya
Bir de hamilesin, Allah yardımcın olsun ne diyeyim

inşallah sahte bir konudur...

hamileliğin son evrelerinde yakınlaşma olmadığı için eşinizin bilinçaltındaki düşünceleri baskın çıkmış olabilir çok zor bir durum yazılanları falan hepsini belgeleyin ve eşinizle bu durumu görüşün daha önce yapmadığını düşünüyorsunuz yazılanlardan yola çıkarak o zaman psikolojik tedavi görsün belki işe yarar baktınız olmuyor yapılacak diğer şeyler belli zaten hem 26 yaşında bir kız var diyor hem de başka erkeklerle 3lü ilişkiye varım diyor :KK50: Allah yar ve yardımcınız olsun...

X