şu anda aldatılıyorum

tövbe est........
ya bu nedir arkadaşım
bu erkeklere noluyor anlamıyorum,evlenene kadar uğraşıyorsun,evlenip hamile bırakıyorsun sonra da herşeye açığım diye fanteziler peşinde koşuyorsun.
bir çok arkadaşım gebe iken aldatıldı adi kocaları tarafından ve sosyal medyada genelde benzer durumlar görüyorum,bu aldatma olayları hep kadınların gebeliğine denk geliyor.
iyi de arkadaşlar, gebelikte hormonlar alt üst olunca karakterde de değişik dalgalanmalar oluyor diye biliyorum ama bu gebe kalan kadında oluyor,erkeklere ne oluyor?
vallahi kızgın demirle döveceksin bunları.
arkadaşım okurken başım döndü,bir hafta sonra doğum yapacakmışsın,allah yardımcın olsun demekten başka elimden gelen bişi yok.
ya ne denir ki bu duruma.
allah kocan olacak .........e hidayet versin ne diyeyim.

Takip etme su anda lutfen. Hamileligin son evresi aniden bisi falan olur birde yaninda kimse yok kesin(
Yazmasi kolay biliyorum ama bebegin icin su anda dogru olani yapmaya calis. Allah yardimcin olsun

tansiyonum düştü sanırım..yalan hesap olduğunu sanmıyorum keşke öyle olsa..aklımda bi sürü şey dolaşıyo şu anda..teşekkür ederim ekran görüntülerini aldım..çok zor bi durum bu ya hep okuyordum burda ama insanın başına gelince şok oluyor..biraz durup düşüneceğim desteğiniz için sağolun

düşünüp te yorma kendini hamilesin
Allah sabır versin sana
çok fena bir durum düşünmemeye çalış diyecem ama uyku bile girmez gözüne
bebeğini düşün

Bu konu beni şoka uğrattı ya..
Sakin ol bebeğini düşün.

aman sakin olun..
bebeğe dikkat hiç üzülmeyin toparlayın kendinizi..
bir yakınınız felan yok mu sohbet edebilceğiniz biri felan, balkona çıkıp hava alın..

Lütfen yanınıza güvendiğiniz, destek olacak birini çağırın
Hamileliğin son zamanlarındasınız , stresten doğum başlayabilir, bebek sıkıntı yaşayabilir
Emin olmadan hareket etmeyin , çok uçuk şeyler bu yaşananlar
Emin olmadan hareket etmeyin bence
Eminseniz de Allah yardımcınız olsun

bir yakının falan yok mu yanına çağırsan?
yalnız kalmasan iyi edersin şu durumda.
kimseye birşey anlatma ama yalnız da kalma.
off yatıcam birazdan ama aklımda sende kalacak

İnanmıyorum ya böyle karaktersizz insanlar yüzünden kimseye güvenemiyoruzzzzz

benımde aklıma şey geldi beki facebooktan falan fotoları çalıp badoda hesap açılmış olabılecegi geldi inş oyledir

Bende öyledir sandım yani düşmanlık güden biri falan ama.
Adam oteldeyim demiş adres vermiş falan. Eşi de diyo işi için otelde diye. Bu kadar büyük bi kumpas olabilirmi ki

ya anlamıyorum bu insanlara ne oluyor böyle . kimseye güvenemeyecek miyiz güvenirsin aldatır güvenmezsin bunaltmış olursun.nasıl bir karaktersizliktir aklım almıyor.yazık vijdanı olan biri bunu nasıl yapar Allah yardımcın olsun.

Esi hakkinda yorum yazmayin arkadaslar. Su anda bebegine odaklanmasina yardim etmek daha dogru

Allahım inşallah yoktur öyle bir şey inşallah bir açıklaması vardır aksini düşünmek istemiyorum yarabbim bu ne ya

Birşeye takıldım. "Yanımda 26 yaşında kız var" derken senden mi bahsediyor?
Ben mi yanlış anladım yoksa cümleyi?
Eğer anlamadıysam yani doğru anladıysam bu adamla ömrünü daha fazla paylaşma.
Çok zor bi durumdasın. Allah kolaylık vrsin,yardımcın olsun :26:

allah ıslah etssinn yazık ya insanlını bitirmiş üzüldüne ve bebegini üzdügüne degmez arkadaşım eline kanıtlarını al dogumdan sonra icabına bak bu kadar igrençleşmeyi göze aldıysa bu insandna bi halt olmaz yazık bende hamileyim bende artık şüpelenmeye başladım valla gözüm korktu

O ığrenç adamdan ne koca olur nede baba kusura bakma ama doğruysa nasil migden kaldıracak doğruysa böyle bi adamla evli kalma kardeşim çocuğunu dogur böyle babası olacağına bosan daha iyi.
Cocuk bile emanet edilmez bu adama!!!

bu kişi siz mi oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…