inş hayırlısıyla yüzükleri takarsınızinsallah cok ıstıyorum
balkonun acıkmı cnmiyice karman çorman oldu malum kış olunca bazı şeyleri balkona atıyon çamaşırlık falan derken bir de kuşlar pisletiyor sürekli temizle bu karda temizlik işi yattı zaten
ayy ins Allah sesını duysun :)inş hayırlısıyla yüzükleri takarsınız
evet ıkı balkonum var açık kiracı olunca ev sahibine de bir şey diyemiyoruzbalkonun acıkmı cnm
hayırlısıyla birbirinize hayırlı olur ve kaderleriniz bir olur inşaallah ALLAH BÜYÜKTÜR inşaallah yüzükleniyorum diye de evlendim diye de yazarsın buraya insanın sevdiğiyle evlenemesi çok güzel ben sevdiğim adamla evlendim darısı tüm bekarlara biraz sorunlar yaşadık ama atlattık çok şükürayy ins Allah sesını duysun :)
dua et bnm ıcın lutfen sevdıgım adamla evlenmek ıstıyorum artık
Allah mutlulugunuzu daım etsın boy boy cocuklarınız olsun ins (belkı vardır bıle :) )hayırlısıyla birbirinize hayırlı olur ve kaderleriniz bir olur inşaallah ALLAH BÜYÜKTÜR inşaallah yüzükleniyorum diye de evlendim diye de yazarsın buraya insanın sevdiğiyle evlenemesi çok güzel ben sevdiğim adamla evlendim darısı tüm bekarlara biraz sorunlar yaşadık ama atlattık çok şükür
nerede oturuyorsunuz ?evet ıkı balkonum var açık kiracı olunca ev sahibine de bir şey diyemiyoruzmutfak balkonuna eve sığdıramadığım eşyaları kutulayıp dizdim üzerine de naylon örttüm ama kuşlar pisletiyor kapalı balkon olsaydı aha ah...
çocuk istiyoruz inş ALLAH verirse olacak stresten olmuyor çok istediğimizden ya da bakalım inş...Allah mutlulugunuzu daım etsın boy boy cocuklarınız olsun ins (belkı vardır bıle :) )
ıns buralara evlenıyorum dıye yazmakta nasıp olur ask bambaska ya herseye deger
biz ankara etimesgut semtindeyiz eryamandaydı düğün borcu derken ev değiştirdik diğer evde yangın falan çıktı zatn onun için de taşınma kararı aldık bu evimiz biraz küçük ama kira olarak diğerinden daha uygun şimdilik bir başka eve taşınmayız zor ev taşımak ev sahibi olmak da iyi artık onun da sırası var bakalım ilerde belkinerede oturuyorsunuz ?
kıralarda cok pahalı bzmde evımız yok
gercı bnm var ama o kabul etmez
inş hayırlı evlatlarınız olur bıan once ...çocuk istiyoruz inş ALLAH verirse olacak stresten olmuyor çok istediğimizden ya da bakalım inş...
evet ev almak da zor kırada oturmakta Allah yardımcısı olsun herkesın kac yıllık evlısınızbiz ankara etimesgut semtindeyiz eryamandaydı düğün borcu derken ev değiştirdik diğer evde yangın falan çıktı zatn onun için de taşınma kararı aldık bu evimiz biraz küçük ama kira olarak diğerinden daha uygun şimdilik bir başka eve taşınmayız zor ev taşımak ev sahibi olmak da iyi artık onun da sırası var bakalım ilerde belki
amin inş..inş hayırlı evlatlarınız olur bıan once ...
hayırlısı olsun ... neden bıttı ...bittiyse bitti napim çok yoruldum artık
1.5 yıl oldu canım evlenelievet ev almak da zor kırada oturmakta Allah yardımcısı olsun herkesın kac yıllık evlısınız
evet sebep?hayırlısı olsun ... neden bıttı ...
çok değer verdim peşine çok düştüm ondan bitti lorincimhayırlısı olsun ... neden bıttı ...
daha erkenmıs cnm olur tabıkı ,1.5 yıl oldu canım evleneli
ınsan bır defa sevıyor degılmı ?çok değer verdim peşine çok düştüm ondan bitti lorincim
olmuyor okadar çok şeyi görmezden geldimki ufacıcık bir hatamda harcadı beni kaç gündür kadınlık gururumu hiçe saydım yüzsüz yüzsüz peşinden koştum özürler diledim ama olmadı harika bir insansın luineınsan bır defa sevıyor degılmı ?
sevınce herseyını ona vermek ıstıyorsun ama olmuyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?