Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en kısa zamanda iyileşir inş..canımın ıcı sevgılım cok hasta
bıan once ıyılessın artık o ıyı olmayınca ben burda ıyı olamam![]()
sagol tatlım ıns ıyılesır bıan once uzaktayız bırde cok zoren kısa zamanda iyileşir inş..
kocaelındede yagıyor fena hemdekar yağıyor ankarada
uzakta olunca evet hasret de bir yandan zor oluyor ben de eşimle nişanlıyken uzaktık çok zordu görüşemiyorduk sık sıksagol tatlım ıns ıyılesır bıan once uzaktayız bırde cok zor
soğuklar yine geldi balkonları düzenleyecektim ama kardan elimi süremedimkocaelındede yagıyor fena hemde
bzm henuz nısan fılan yok sevgılıyız hafta sonu yanımdaydı gıttı hastalandı hemenuzakta olunca evet hasret de bir yandan zor oluyor ben de eşimle nişanlıyken uzaktık çok zordu görüşemiyorduk sık sık
hayırlısıyla o da olur inşaallahbzm henuz nısan fılan yok sevgılıyız hafta sonu yanımdaydı gıttı hastalandı hemen
insallah cok ıstıyorumhayırlısıyla o da olur inşaallah
iyice karman çorman oldu malum kış olunca bazı şeyleri balkona atıyon çamaşırlık falan derken bir de kuşlar pisletiyor sürekli temizle bu karda temizlik işi yattı zatenaman bu sogukta ne balkon duzeltıyosun yat uyu kıtap fılan oku bence