Şu An Ne Düşünüyorsunuz_?

sorun tam olarak neydı canım ,
ne hatası yanı bu bu kdr buyuttuıugu

sorun tam olarak neydı canım ,
ne hatası yanı bu bu kdr buyuttuıugu
sürekli beni ihmal ediyordu en sonunda keçileri kaçırdım s..tir git dedim sonra milyonlarce defa özür diledim ama olmadı olmuyor lorin bende bıraktım artık

daha erkenmıs cnm olur tabıkı ,
sen kendını rahat bırak , bu aylarının tadını cıkar bı bakarsınkı bebek gelıvermıs
bir yandan kpss ye de çalışıtorum ya atanamadım çok üzülüyorum evde oturmaktan sıkıldım bir yandan da bebek isteyince olmuyor heralde

sürekli beni ihmal ediyordu en sonunda keçileri kaçırdım s..tir git dedim sonra milyonlarce defa özür diledim ama olmadı olmuyor lorin bende bıraktım artık
ınsanı son noktasına kdr dolduruyolar bende yasıyorum bazen bunu

bir yandan yemek hazırlıyorum bir yandan foruma bakıyorum bir yandan HZ. ÖMER'İN hayatını izliyorum tavsiye ederim çok gzel

eee dertleselım dedın sustun kuzum
nerelerdesın
ahh lorin benim başım bu adamla belada okadar peşinden koştum ki tersledi çoğu zaman kızdı hep alttan aldım
tüm iyi niyetim samimiyetimle yaklaştım şu olanlara baksana
çok iyi arkadaşız imajı çiziyor her konuşmamız 30-40 dakka sürüyor bazen daha uzun sevgiliyken bie bukadar uzun konuşmazdık yakın davranıyor bende davranınca dozajı aşmayalım oluyor luine sinemaya gidelim yemek yiyelim ozaman dozaj aşılmıyor sabır sabır sabırr ama nereye kadar artık dün patladımneyiz biz dedim ne bu böyle karıştırma diyor ama neden
konuşmanın devamı aynen şu
ben: çok yoruldum artık
x: neden yoruldun anlamadım
ben :sana doğru her gelmemde itiyorsun beni artık kendimi yüzsüz bir kadınmış gibi hissediyorum
x: sen yüzsüz değilsin harika bir insansın seni kaybetmek istemiyorum
ben:ama bu şekilde kaybediyorsun beni
bi süre ses çıkmadı ben tekrar yazdım
ben: dayanamıyorum artık lütfen resimlerimi sil benden bukadar en kötüsüde ne biliyormusun sen istesende ben artık seni istemiyorum (yaklaşık 100 tane resmim var onda )
x: silmem hayatımda gördüğüm göreceğim en güzel resimler onlar nasıl silerim
ben: ne yaparsan yap
x:sildim dedi
cevap vermedim konuşmuyoruz şimdi lorincim ne yapmak istiyor bu adam ne oluyor bir fikrin varmı

resmım var derken nasıl resımler bunlar canım ?
bu adam senı oyalıyor sankı yada bı ılıskıye hazırmı degıl sen daha ıyı bılırsın

resmım var derken nasıl resımler bunlar canım ?
bu adam senı oyalıyor sankı yada bı ılıskıye hazırmı degıl sen daha ıyı bılırsın
normal resimler beraber çekildiklerimiz benim komik resimlerim falan başka şekilde asla olamaz

tatlım pekı bu adam kac yasında nedır ne ıs yapar huyu suyu nasıldır bı anlatsana beraber fıkır yurutelım
30 yaşında kuzeniyle beraber çalışıyor ortak gibi bişey tur şirketi işleride gayet iyi
2 çocuğu var trabzonda anneleriyle kalıyor x in adı ahmet olsun ) bu kadın ahmetle evliyken internetten birini bulup kaçmış ahmet biraz nazlıdır ama kalbimi güzel konuşmalarıyla çaldı resmen yakışıklı bir adam değil mesela
çok ciddiydik evlilik planları yapıyorduk mesela hatunum derdi bana hep birden bire ne değişti tamam ben hata yaptık s..tir git dedim ama o bana hiç mi hata yapmadı

hayatım belkı hazır degıldır evlılıge kafasında olcmus tartmıstır ama kaldıramamıstır evlılık yukunu bana oyle geldı sen bu zamanlarında yanında ol destek ol bakalım hersey degısır belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…