Şu An Ne Düşünüyorsunuz_?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.141
26.879
798
Hehe en yakın zamanda atanmayı işe girmeyi düşünüyorum ya siz ?

Offf off Halkbank sınavında başarılı olamadığımı dşünüyorum üzülüyorum.

İnsanların vicdan rahatlatmak için ne tür oyunlara basvurabilecegini, nasıl kücülebildiklerini, cümleleri nasıl ters düz edip paparazzi gibi nasıl inanmak istedikleri sekile cevirebildikleri...Kim bilir ne planları var ki, böyle ucuzlasabiliyorlar. Allah o planları ters düz etmesini bilir ama, kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

Demet Akalın'ın yeni klibini izlesem mi diye düşünüyordum

Mutsuz insanlar başkalarının mutluluklarına katlanamıyor ya da olmak istedikleri yerde başkalarını görünce de kin sahibi olabiliyorlar kıskançlık başlıyor sonrası nefret zaten şeytan onlara daha çok yaklaşıyor ve de kandırdıkları da elbette çıkıyor..

Ben de evimin temizliğini bitirmedim daha nereyi daha tamamlasam diyorum bayramda memleketteydik evimde tozlanmış bayağı ..

BU KIZ İKNA EDİC ŞEKİLDE KONUSMUOR FARKLI TAKTİK DENEMİYOR PEKİ İYİ GÜNLER DEYİP TEELFONU KAPATIYOR BENİM GÖREVİM DEĞİL SATIŞ YAPMAK AMA MÜDAHALE ETMEMEK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM BEN BURDA SONUÇTA 1 AYLIK ELEMANIM AMA KIZ BURDA 2,5 SENEDİR ÇALIŞIYOR AMA NEDEN HER VELİ ARAMASINI REDDEDİYOR OFF ÇILDIRICAM SİNİRDEN MÜDAHALE ETMİCEM YOK SÖYLERSEM ALINIR 2,5 SENEDİR BURDAYIM DÜŞÜNCESİNİN HAVASI KAÇMASIN AMA BÖYLEDE İŞ OLMAZ Kİ ABİİ OFF :/

ŞUAN ÇOK KIRGINIM GERÇEKTEN ONU ARAMAK ASLA İSTEMİYORUM DOĞRULARI SÖYLEMEKTEN KAÇA BİR İNSANLA ASLA MUHATAP OLMAK İSTEMİYORUM BOŞUNA DEMEMİŞLER VEDE ÇOK İYİ DEMİŞLER BİR KÖPEĞİN DOSTLUĞU BİR DOSTUN KÖPEKLİĞİNDEN İYİDİR.!

Yine yeniden sevip sevilebilmeyi...

Sizde mi bebek istiyorsunuz? İnşaallah olur yüzler güler bekleyince sanki olmayacakmış korkusu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…