ahh bu borçlar herkesin başında var..Borçlarımız ne zaman bitecek
Ahh ahh Allah ım sabır versinnahh bu borçlar herkesin başında var..
inşaallah doğumun kolay olur evinden neden memnun değilsinne geçmiyoki aklımdan nasıl doğum yapacam nasıl bakacam bu evden taşınmak için eşimi nasıl ikna edecem oofff offfff
inşaallah doğumun kolay olur evinden neden memnun değilsin
[/QUOamin canım inşallah evimde biraz eski istediğim gibi değil hani istediğimde çok lüks değil biraz geniş mutfak temiz bir banyo çocuklarıma güzel bir oda inanırmısın 6 yıllık evliyim hala çeyizimdeki tabak tencereleri tamamen çıkarıp kullanamadım yerim yok çünkü
inşaallah doğumun kolay olur evinden neden memnun değilsin
EVET haklısın insan hele de hanımsan evinde mutfak biraz büyük olsun dolaplarını biraz fazla olsun tencereni tavanı mutfak aletlerini kullanmak inşaallah en kısa zamanda olramin canım inşallah evimde biraz eski istediğim gibi değil hani istediğimde çok lüks değil biraz geniş mutfak temiz bir banyo çocuklarıma güzel bir oda inanırmısın 6 yıllık evliyim hala çeyizimdeki tabak tencereleri tamamen çıkarıp kullanamadım yerim yok çünkü
bölüm ne kpss mi çalışıyorsun?O zaman ben biraz daha çalışayım
mimarlık,çizim yapıyorum :)bölüm ne kpss mi çalışıyorsun?
BEN DE KPSS ÇALIŞIYORUM EVET TAKILINCA ÇIKILMIYOR BURADANmimarlık,çizim yapıyorum :)
ara ara buraya giriyorum girince de çıkamıyroum asdbnjdjsa
:))BEN DE KPSS ÇALIŞIYORUM EVET TAKILINCA ÇIKILMIYOR BURADAN
amin canım inşallah olur eşimi ikna edebilsem olcakta ama bakalım yaza olcakmıEVET haklısın insan hele de hanımsan evinde mutfak biraz büyük olsun dolaplarını biraz fazla olsun tencereni tavanı mutfak aletlerini kullanmak inşaallah en kısa zamanda olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?