Şu An Ne Düşünüyorsunuz_?

bir çık hava al, kahve hazırla kendine
Allah ım kendime buldum çare sana söylüyoum
hehe üniversite mezunu olup evde oturmak çok kötü canım sen de sıkma canını başarılı olacağına inanıyorum sizin iş alanları nasıl inşaallah hemen meslepin olur

hehe üniversite mezunu olup evde oturmak çok kötü canım sen de sıkma canını başarılı olacağına inanıyorum sizin iş alanları nasıl inşaallah hemen meslepin olur
inşallah
bilmukabele inşallah senin de gönlünce bi işin olur:)

rabbim bilerek o hayalımdeki gibi zengın etmıo benı tabi yoksa ben bu parıs hılton gıbımı olurum hey gidii dusunmeye gerek kalmadan demin dıle doktum ahanda simdi yazıya gecırıp te olumsuzlestırdım

Geleceğimi düşünüyorum, geçmişi düşünmekten vazgeçtim. İlerde ki eşimi merak ediyorum çok sevip sevilir miyim, gerçekten karşılıklı aşkı bulabilir miyim diye düşünüyorum. Anne olmayı çok istiyorum en büyük isteğim.Olur muyum diye düşünüyorum. Refaha kavuşacak mıyım ? Her şeyi istediğim noktaya getirdikten sonra ailemin sağlıklı bir şekilde bunların tadını çıkarıp çıkaramayacağını düşünüyorum. Düşünüyorum o halde varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…