senin yerinde olsam hehe ilk önce çikolata yerdimNe yesem..
ayy inşallah ): tabi ki herşey hayırla ibarettir :)öyle bir an gelirki sen de onu o da seni farkedecektir yeter ki hayırlısı çıksın karşına
yaş kaçayy inşallah ): tabi ki herşey hayırla ibarettir :)
20 :)yaş kaç
senin yerinde olsam hehe ilk önce çikolata yerdimben rejimdeyim ahh ahh
oo daha çok gençsin canım
hehe ben de hep öyleydim ama baktım ipin ucu kaçıyor ben de sıkayım dişimi dedimBen de sözde rejimdeyim. Rejimi de yerim.
evet, belki daha ne kısmetler çıkar karşıma :) sen kaç yasındasın canım ?oo daha çok gençsin canım
tabii canım niceleri çıkacak karşına kuzum ben 30 yaşındayım canımevet, belki daha ne kısmetler çıkar karşıma :) sen kaç yasındasın canım ?
Niye ki korkakmısın.Odam da yalnız kalamıyorum yahu
Niye ki korkakmısın.
Hee bırakmıyorlar .Kalabalık iyidirKalmak istiyorum ama kalamıyorum :)
ayy hazırlık yapmışlardır size aaaaaaaahhhhhhh rejimdeyimmmmmAcıktım.Akşam gezmesi var ne giysem diye düşünüyorum.
Hee bırakmıyorlar .Kalabalık iyidir.Yalnız yürü dışarda rahatlarsın.okul yurt ev ???
ne oldu canım?cok mutsuzum ... yanlızım ... hersey bı anda uzerıme coktu dun , ıyı degılım hıc
butun dertler bı anda uzerıme yıgıldı hangı bırını cozecegımı sasırdım cok mutsuzum yanlızım ...ne oldu canım?
bu olumsuzlukları düşünerek gelecekte olabilecekleri ya da olmayacakları düşün canım gerçi her şey nasip ama olumsuzuklarda yalnızsan yalnız kalmaya daha yakınsın senin yanında olmayan sonra da olmayacaktırbutun dertler bı anda uzerıme yıgıldı hangı bırını cozecegımı sasırdım cok mutsuzum yanlızım ...
en onemlısı o bu durumda bnm yanımda olmadı ... butun aksam haber alamadım ondan ...
ben bu kdr yanında olmusken bu kdr ona yakın durmusken her sıkıntısında o nasıl boyle benı dusunmeden kendını dusunerek hareket edebılıyor anlamıs degılım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?