- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
bnm bı konum var burada , onunla ılgılı mahkeme kagıdım geldı dun , bıde zam beklıyorduk dun maasıma baktım zam alamamısım o kdr uzgundumkı anlatamam sana zaten mahkeme olayı ısı koparıyo yanı ve o butun bunları bılıyor , arkadasına gttı senı arayacagım dedı butun aksam aramadı sabah arayınca kızdım bende , telefonu arabada unutmusta yemek yapıp okey oynamıslar sozde ınsan hıc mı merak etmez hıcmı ozlemez aramaz dedım ne alakası var farklı dsunuyoruz dıyor ya farklılık bunun neresınde ya ak dır yada kara dır yanı ya ozler ya ozlemez aramadgına gore benı ozlemedın bnm bı degerım yok demekkı dedım hyr farklı dsunuyoruz sımdı bunumu buyuteceksın dedı , bnm sıkıntılarım var kafam dolu bılıyosun dedı bnmde var napalım dedım sen bunu bılerek benı bı kere bıle aramadın 2 dk olsun arayablırdın bn senı telde tutacak degıldım arkadaslarının yanında dedım hep kacamak cvplar hep ne alakası var ya demeler ... bence dun o evde o gttgı Allahın belası arkadasının sevgılısı vardı o kızda arkadas getrmıstı 4 u bırlıkte takıldılar bılıyorum ya ben aklıma gelen hep basıma gelıyor zaten yoksa ndn aramasın kı baska ızahı olurmu bununbu olumsuzlukları düşünerek gelecekte olabilecekleri ya da olmayacakları düşün canım gerçi her şey nasip ama olumsuzuklarda yalnızsan yalnız kalmaya daha yakınsın senin yanında olmayan sonra da olmayacaktır