Şu An Ne Düşünüyorsunuz_?

dukana başladım başım ağrıyor

Ayın toleransı düşük ve sinirlisi oğlak burcuymuş.
Umarım bana da vurmaz

Kendimle ilgili her düşüncemi planımı paylaşamam paylaşmıyorum ve zaten anlamıyorsunuz çoğunlukla anca kendi canımı sıkıyorum öyle, maneviyat paylaşılamıyor zaten onu hiç anlayan yok, hisler, iç ses falan.. Ama nasip işi bu da işte. Yapamaz edemez yerine bir sabredin görün, sessiz, yavaş gideceğim belki, yapacağım ama bunu söylemek zorunda değilim. Ama siz bilmeden önüne set çekiyorsunuz bazen, sonra da "yapmadı".
Bazı şeyleri paylaştığımda nazar değiyor iyi gelmiyor bana, yorumlar etkiliyor.
Ya da önceden çok net davranıp olmazsa da hoş değil benim için.
Bu yüzden karşımdaki insanın önce sabretmesi gerekiyor bazı şeyleri görmesi için.
Her şeyin yeri var.

onun yanında olabilmeyi

dinlendirici bir tatile ihtiyacım var..
eşimle aşkımla sakin huzurlu..

anneme yardım etmek istiyorum..
onun sıkıntısını gidermek...
derdine derman olmak istiyorum...
yaşamını pişmanlıklarla devam ettirmesin istiyorum..
canım annem..
bal annem..
bazen bende kırıyor incitiyorum seni...
özür dilerim canım annem..
şefkatli annem..
yıllardır beni koruyup kollayan annem..
can annem...

seni çok seviyorum

annen rahatsız mı canım?

annen rahatsız mı canım?

çok şükür değil kuzum ; ama mutsuz....
aslında kalp krizi geçrdi stent takıldı..
şeker hastası ..

ama sorun psikolojik yani yorgun..maddi durumlar falan..
babamların sorumsuzlukları vs....

Rabb im yardım etsin..

sence annem için neler yapabilirim?

canım sen evlat olarak ara sor bazen küçük hediye al onun büyük hediyeler istediğini düşünmüyorum zaten anneler hep evlatlarına yapmak ister..önemli olan hatırlanmak..
yani namazını falan kılıyor mu rahatsızlığından dolayı oturarak da kılabilir belirli bir noktada sadece insana saadeti ALLAH verir canım ama sıkıntıların karşılığı elbette karşısına çıkacaktır hiç bir şey boşa gitmez yaşam da ve ahirette insanın ailesi anlayışlı ve sevgili olsa çok güzel tabii ama herkesin kaderi bir de değil insanın mutlu olması da kalbinde ve kafasında biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…