dua et canım kendineYine nazar mı değdi noldu
dua et canım kendine
inş işin olur canımBu ara alıştırdım kendimi her gece yatarken okuyorum manevi güç versin diye de..
Yine okuyayım ben ekstra.. İnşallah geçer... İş konusu muallakta kaldı biraz...
inş işin olur canım
inşaallah canım iş durumu zor ben de atanmak için uğraşıyorumAminn hayırlısıyla inşallah...
inşaallah canım iş durumu zor ben de atanmak için uğraşıyorum
ben de seneye gireceğim canım bu sene alana hazırlanamadım başarılı da olamam zaten o yüzden beklemedeyimSeneye gireceğim ben de inşallah atanırız..
ben de seneye gireceğim canım bu sene alana hazırlanamadım başarılı da olamam zaten o yüzden beklemedeyim
amin canım ben de kamu mezunuyum örgün bilmiyorum alan da çalışacağım düz memuriyet de uğraşacağım bakalım hayırlısıİşletme mezunu olacağım aöfden ama alandan düşünmüyorum ben, parasal sayısal konulara yakın değilim pek :)
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...
canım sen evlat olarak ara sor bazen küçük hediye al onun büyük hediyeler istediğini düşünmüyorum zaten anneler hep evlatlarına yapmak ister..önemli olan hatırlanmak..
yani namazını falan kılıyor mu rahatsızlığından dolayı oturarak da kılabilir belirli bir noktada sadece insana saadeti ALLAH verir canım ama sıkıntıların karşılığı elbette karşısına çıkacaktır hiç bir şey boşa gitmez yaşam da ve ahirette insanın ailesi anlayışlı ve sevgili olsa çok güzel tabii ama herkesin kaderi bir de değil insanın mutlu olması da kalbinde ve kafasında biter
bence abin ve babanın düzelmesi için dua etmek lazım sence?annem namazında abdestlidir çok şükür...
mutludur da ama bu aralar babamın ve abimin sorumsuzluklareı kadını üzüyor...
annemin Allah a teslimiyetine sahip olmak için dua ederim her daim..
ama istiyorum ki ben bir şeyler yapayım..
ne biliiyim...
üzüldüğü nooktaları iyi etmek istiyorum...
bilmem anlatabildim mi :9
bence abin ve babanın düzelmesi için dua etmek lazım sence?
o kadar yakınımda ki ama o gerizekalı beni göremiyor.ayrı mısınız yoksa uzakta mı?
burada konular var dua konuları oraya katılıp dua edebilirsin sen de başkasınaevet aynen fazlasıyla katılıyorum sana ...
hehe bazen öyledir bazen de nasipte yoksa kör olur canımo kadar yakınımda ki ama o gerizekalı beni göremiyor.varyaaaa kör işte kör
aynen valla. :/hehe bazen öyledir bazen de nasipte yoksa kör olur canım
öyle bir an gelirki sen de onu o da seni farkedecektir yeter ki hayırlısı çıksın karşınaaynen valla. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?