tüm zıtlıkları içinde barındırıyorsun canım büyüdükçe de en çok sabrı öğreniyorsun ben öyle hissediyorumEvet.. değişimi hissediyorsun.
İki durumun bir olması garip bir şey ama.
tüm zıtlıkları içinde barındırıyorsun canım büyüdükçe de en çok sabrı öğreniyorsun ben öyle hissediyorum
evet her insan olgunlaşmanın tadına varamaz herkes yaş olur ama bazıları ham kalır..Olgunlaşmak, öğrenmek böyle bir şey gibi :)
evet her insan olgunlaşmanın tadına varamaz herkes yaş olur ama bazıları ham kalır..
neden?Hayat seni sevmiyorum.
neden?
Öyle düşünme kimsenin hayatı kolay değil bazen kolaydır hayat bazen zorlar bazen neşe bazen hüzün hayat bu zaten o sözünle isyan ediyorsun sakın böyle sözlerden canım herkes farklı karakterler herkesin sınavı başka zaten bu sınav olmasaydı ALLAH'IN karşısında derecelerimiz nasıl belli olacak?Zorluk.. İnsanlar sıkıntı...
Ve zorunda olduğum için yaşıyorum işte.
Öyle düşünme kimsenin hayatı kolay değil bazen kolaydır hayat bazen zorlar bazen neşe bazen hüzün hayat bu zaten o sözünle isyan ediyorsun sakın böyle sözlerden canım herkes farklı karakterler herkesin sınavı başka zaten bu sınav olmasaydı ALLAH'IN karşısında derecelerimiz nasıl belli olacak?
İstese RAB bizi cennetinde yaşatırdı o zaman biz şımarırdık ve hiç bir kulluk göstermeden sabır sıkıntı çekmeden mutluluğun tadından bile belki tad almaz olurduk bilinmezleri bilemeyiz ama bildiklerimizden diyeyim...Adem (a.s) ve Havva annemiz yasak meyveyi yiyip cennetten atıldıktan sonra ne sıkıntı ve pişmanlık yapamışlar sonra sabrederek yeniden cenneti hak etmişler .
Zorluk olmadan sıkıntı çekmeden emin ol mutluluktan alacağın tadı alamazsın dua ve sabır insana en büyük yardımcıdır. Böyle sözler isyandır ve seni daha çok depresif yapar ve olumsuzlukları daha çok çekersin ne kadar olumlu ve umutlu olursan ALLAH o kadar yardımcın olacaktır.
hımmm o zaman ne diyim canım dencek çok bir şey yok böyle düşünüyorsanBunları biliyorum evet..
Ama yine de işin özünde sevmiyorum bu hayatı...
Yarın yine gülerim yaşarım mecbur, mutlu da olurum.. Ama işin derininde yine sevmeyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?