anlaşılmaya çalıştıkça seni anlamamak için uğraşırlar çok konuştukça saygı duymaları da azalır benden tecrübeyle sabit kendim de uygulamaya çalışacağım ne kadar gizemli ve az konuşursan kendi içinde sır olursan insanlar sana daha fazla saygı duyuyorlar çekiniyorlar sana yapacakları hamleleri düşünerek atıyorlar bazen çok net olmak işe yaramaz sen bırak ne düşünürlerse düşünsünler onların problemi
o biraz zor canım net çok az kişi varEvet bazen oyle hissediyorum bende, ne kadar cok kendimi anlatmaya calistikca zorlasiyor gibi. Ama onemsemedikce de "acimasiz, onemsemeyen" diye suclaniyorum, buluyorlar yolunu... Ahh ah :) Keske herkes net olsa...
ınsallah canım , bı gecsede kurtulsak ...aman aman dikkat et kapına bacana hayırlısıyla atlatır da şu sorununu erkek arkadaşın senin de ağzının tadı yeniden yerine gelir böyle olmak kötü
o biraz zor canım net çok az kişi var
hayırlısı bakalım göreceğizınsallah canım , bı gecsede kurtulsak ...
hersey daha baska olur belkı ,bı umut ...
O da zamanı gelince olacaktırSozlerinin kelimelerinin kiymetini, ictenligini anlayan biri/birileri lazim...
nasılsın cnm ...hayırlısı bakalım göreceğiz
yorgunum canım cumartesini bekliyorum iple kaynanamgil gitsin diye eltim yarın akşama yemeğe gelecek ben yine hizmet et dur offffnasılsın cnm ...
valla sende hastayım fılan de yardım ettır ,yorgunum canım cumartesini bekliyorum iple kaynanamgil gitsin diye eltim yarın akşama yemeğe gelecek ben yine hizmet et dur offff
tabakları kendi kırılacakmış gibi getiriyor anlamadım vallaha ya derdi ne aman elti değil mi iştevalla sende hastayım fılan de yardım ettır ,
yada mılletın ıcınde rıca et mecbur kalkıp bı ısın ucundan tutcak essek degıl ya
evet öyle olur silkelen tembellik insanı daha çok yorarBir işi istekli hevesli anımda yapamazsam uzarsa sonra çok daha zorlaşıyor, kalmıyor o istek
evet öyle olur silkelen tembellik insanı daha çok yorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?