Şu An Ne Düşünüyorsunuz_?

Evet bazen oyle hissediyorum bende, ne kadar cok kendimi anlatmaya calistikca zorlasiyor gibi. Ama onemsemedikce de "acimasiz, onemsemeyen" diye suclaniyorum, buluyorlar yolunu... Ahh ah :) Keske herkes net olsa...

Evet bazen oyle hissediyorum bende, ne kadar cok kendimi anlatmaya calistikca zorlasiyor gibi. Ama onemsemedikce de "acimasiz, onemsemeyen" diye suclaniyorum, buluyorlar yolunu... Ahh ah :) Keske herkes net olsa...
o biraz zor canım net çok az kişi var

aman aman dikkat et kapına bacana hayırlısıyla atlatır da şu sorununu erkek arkadaşın senin de ağzının tadı yeniden yerine gelir böyle olmak kötü
ınsallah canım , bı gecsede kurtulsak ...
hersey daha baska olur belkı ,bı umut ...

o biraz zor canım net çok az kişi var

Evet utopik.
Seni de herkes ya kendi gibi ya da baskalari gibi saniyor. Dogruyu anlasalar da dogru davranmiyor, kiriyorlar islerine gelmedi mi..
Iyi olan cogu huy kotu artik.

Sozlerinin kelimelerinin kiymetini, ictenligini anlayan biri/birileri lazim...

yorgunum canım cumartesini bekliyorum iple kaynanamgil gitsin diye eltim yarın akşama yemeğe gelecek ben yine hizmet et dur offff
valla sende hastayım fılan de yardım ettır ,
yada mılletın ıcınde rıca et mecbur kalkıp bı ısın ucundan tutcak essek degıl ya

valla sende hastayım fılan de yardım ettır ,
yada mılletın ıcınde rıca et mecbur kalkıp bı ısın ucundan tutcak essek degıl ya
tabakları kendi kırılacakmış gibi getiriyor anlamadım vallaha ya derdi ne aman elti değil mi işte

temizlik yapıyorum yoruldummmmmmmmmmmmm

kaynanamgil gitti sonunda ama ben hala tam anlamadım sabahtan beri evin düzenini yerine getirmeye çalışıyorum küçük odayı temizle çamaşır yıka yatakları kaldır off off seneye gelmeyecekler seneye bu yorgunluk olmayacak inş

Bir işi istekli hevesli anımda yapamazsam uzarsa sonra çok daha zorlaşıyor, kalmıyor o istek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…