- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.836
- 248
inşAllah canıım. :)Hayırlısıyla yapman gerekenleri yaparsın canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşAllah canıım. :)Hayırlısıyla yapman gerekenleri yaparsın canım..
Umarım çok sorunlu problemler değildirinşAllah canıım. :)
Halletmezsem çok çok sorunlu hale gelebilecek nitelikte bir problem. :/Umarım çok sorunlu problemler değildir![]()
hımmmm...Halletmezsem çok çok sorunlu hale gelebilecek nitelikte bir problem. :/
Bazen yanlış anlaşılırsın bazen saf sanılırsın bazen çok kurnaz olursun bazen melek bazen şeytan yakıştırması olur ama kimse kimsenin tam olarak ne olduğunu anlayamazÇok ilginç, ne kadar net olsam da olmuyor, ne kadar kendi halimde olsam da olmuyor.
Bana karşı bir inat var nedenini çözemiyorum. Çekiyorum heralde.
Anlaşılmamaktan yoruldum, herkes kafasına göre yorumluyor, kendi düşüncesine inanıyor sadece, başkalarıyla aynı kefeye koyuyor, "böyleyse şöyledir". Adam gibi dinleyen yok... Bu yalancı demekten farklı değil benim için.
Sonra çok iyi niyetli, çok dürüst diye dolanıyorsunuz. Bu ne çelişki?
Öyle saf, aptal da değilim.. Kendimi biliyorum, tanıyorum ne yaptığımı biliyorum.. Sandığınızdan daha farklı bir şeyler...
Sakin sessiz durmamdan mıdır nedir, çok yanlış yorumluyorsunuz beni.
Çok şeyi konuşuyorum ama çok şeyi de bilmiyor, anlamıyorsunuz.
Bazen yanlış anlaşılırsın bazen saf sanılırsın bazen çok kurnaz olursun bazen melek bazen şeytan yakıştırması olur ama kimse kimsenin tam olarak ne olduğunu anlayamaz
sormadım , suan cok buyuk bı sıkıntısı var ve yanında olmak ıstıyorum eger o yanlıs yapıyorsa kendı boynunabu sesler seni yıpratır bak sormazsan içini rahatlatmazsan
anlaşılmaya çalıştıkça seni anlamamak için uğraşırlar çok konuştukça saygı duymaları da azalır benden tecrübeyle sabit kendim de uygulamaya çalışacağım ne kadar gizemli ve az konuşursan kendi içinde sır olursan insanlar sana daha fazla saygı duyuyorlar çekiniyorlar sana yapacakları hamleleri düşünerek atıyorlar bazen çok net olmak işe yaramaz sen bırak ne düşünürlerse düşünsünler onların problemiSanılan kadar değilim gerçekten.. Bilmiyorum yoruldum ben, sayfalarca anlatsam da anlamak istemeyenler var.
Anlaşılmayı çok önemsiyorum ve bence bir insanın kendini anlattığından çok farklı hareketleri ve bunlarda geçerli bahaneleri yoksa inanmazsın sadece.. Gerisi saygısızlık, yalancı, deli muamelesi görmek gibi. Ciddiye almamak.
evet elbet çıkarsormadım , suan cok buyuk bı sıkıntısı var ve yanında olmak ıstıyorum eger o yanlıs yapıyorsa kendı boynuna
nasılsın cnmevet elbet çıkar
lorin iyiyim çok şükür ama şuan ağlıyorum görümcem moralimi bozdu telefonda kaynanamgil cumartesi gidecekler ya sürekli arıyor beni anasıyla knuşacak bana direk doktora gitmedin mi diyor ne için dedim bebek için ben genel muayene oldum sorun yok stres yapmayın dediler beni sorguya çekiyor ya ALLAH verecek ki olacak ben mi yanlış biliyorum bunlar mı bilmiyr sinir oldumnasılsın cnm
ısın yoksa gtmesene konusalım
bence bıraz daha mesafelı konus gorumcenle yanı herseyı anlatma bazı seylerı duymamazlıktan gel cvp verme fılan ,lorin iyiyim çok şükür ama şuan ağlıyorum görümcem moralimi bozdu telefonda kaynanamgil cumartesi gidecekler ya sürekli arıyor beni anasıyla knuşacak bana direk doktora gitmedin mi diyor ne için dedim bebek için ben genel muayene oldum sorun yok stres yapmayın dediler beni sorguya çekiyor ya ALLAH verecek ki olacak ben mi yanlış biliyorum bunlar mı bilmiyr sinir oldumsen nasılsın
eşime dedim canım görümcemle arama mesafe koydum ama o öyle saf saf konuşuyor derdi onu gerdi sanırım eşim takma diyor ama ne bileyim offf...bence bıraz daha mesafelı konus gorumcenle yanı herseyı anlatma bazı seylerı duymamazlıktan gel cvp verme fılan ,
ayrıca bebegın olacak senın boyle sacmalıklarla kımsenın senı uzmesıne ızın verme canım
belkı esıne soyleyebılırsın guzelce bnm ıyılıgımı dusunup soruyor ama bn bunalıyorum vs dıyeblırsın ...
bende bıldgın gbıyım ıste mantıklı hareket etmeye calısıyorum dıyelım
evet ben bunu cok yasadım , hep kızgınlıkla bazı seylerı kesıp attım artık oyle olmak ıstemıyorum sorunun ne oldgunu bılıyorum bana anlattı , bı an once gecse gtsede rahat etsek gercekten cok gerılıyorum ınan ...eşime dedim canım görümcemle arama mesafe koydum ama o öyle saf saf konuşuyor derdi onu gerdi sanırım eşim takma diyor ama ne bileyim offf...
sen sorunu olduğunu biliyorsan o problemini çözene kadar ani hareketler yapma bazen şeytan yanlış yaptırmaya çalışıyor bize hep öfkemizde kaybeden biz oluyoruz
neden seninle konuşunca rahatlayacağına yalnız kalınca mı kafa dinleyecek off bazen çok odun oluyor şu erkekler ya gel sinirlenme ben de şuan ne kırsam ne yırtsam acaba diyorum kitaplarımı yırtıp atayım çöpe memuriyet de düşünmeyeyim diyorum yaş 30 oldu bu saaatten sonra mı memur olacaksın diyorum şuan kendi kendime çocuk olmuyor diye de dilleri uzadı off off kaynanamgilin gitmesine 3 gün kaldı ama gel bana sor bunaldımevet ben bunu cok yasadım , hep kızgınlıkla bazı seylerı kesıp attım artık oyle olmak ıstemıyorum sorunun ne oldgunu bılıyorum bana anlattı , bı an once gecse gtsede rahat etsek gercekten cok gerılıyorum ınan ...
bu aksamda arkadasıma fılan gıdebılırımm dedı fazla konusmayalım yanlız kalmak ıstıyorum dedı yıne sıktı canımı
yanlız kalmak ıstıyomus bazen ,neden seninle konuşunca rahatlayacağına yalnız kalınca mı kafa dinleyecek off bazen çok odun oluyor şu erkekler ya gel sinirlenme ben de şuan ne kırsam ne yırtsam acaba diyorum kitaplarımı yırtıp atayım çöpe memuriyet de düşünmeyeyim diyorum yaş 30 oldu bu saaatten sonra mı memur olacaksın diyorum şuan kendi kendime çocuk olmuyor diye de dilleri uzadı off off kaynanamgilin gitmesine 3 gün kaldı ama gel bana sor bunaldım
bazen söyle eğer bazen içindekileri diyemezsen hep öyle gider sonradan pişman olursun bildiğini okur senden izin almakşöyle dursun danışmaz bile nasıl alışırsa öyle gider bunu unutmayanlız kalmak ıstıyomus bazen ,
konusuruzda cok konusamayız dıyor bende bısey demıyorum
zaten farkettımde ben ona hıcbısey demıyorum cok rahat ıstedgı zmn ıstedgı seyı yapıyor
o kdr degıl cnm ,bazen söyle eğer bazen içindekileri diyemezsen hep öyle gider sonradan pişman olursun bildiğini okur senden izin almakşöyle dursun danışmaz bile nasıl alışırsa öyle gider bunu unutma
aman aman dikkat et kapına bacana hayırlısıyla atlatır da şu sorununu erkek arkadaşın senin de ağzının tadı yeniden yerine gelir böyle olmak kötüo kdr degıl cnm ,
soyluyorum tabıkı aramazsa kzııyorum fılan ama onun dsında bısey demıyorum pek belkıde cok batan davranısı yok dıye demıyorumdur oda olabılır ama bılmıyorum ya huzursuzum kotuyum bgn ,
hem o oyle dedı hemde ben yanlız yasıyorum blıyosun bahcede bırını gordum bu sabah cok tedırgınım