evet oda olabılır ,kadınların hisleri kuvvetlidir ama vesvese de olabilir
hımm bazen erkeklerin umursamazlığı ya da tek şeye takılmaları kadınları çileden çıkarıyorevet oda olabılır ,
aslında suan kafasını karıstıran bnmde bıldgım bı neden var ,
ama bazen sankı kendı sorumsuzca davranıslarını o nedene baglıyor gbı
onun buyuk bır sıkıntısı var ama gececek ıns ,hımm bazen erkeklerin umursamazlığı ya da tek şeye takılmaları kadınları çileden çıkarıyor
hımm kokusu çıkar hislerininonun buyuk bır sıkıntısı var ama gececek ıns ,
bende hep yanında oluyorum bu surecte ama bılmıyorum buraya o kelımelerı yazdgım zmn gercekten hıssettım bıseylerı
cıksın bencede ...hımm kokusu çıkar hislerinin
sormadın mı neden uzun süre facede kaldın diyecıksın bencede ...
gecen gun sureklı facedeydı ,
anlarım ben ya hıssederım
sormadım ,sormadın mı neden uzun süre facede kaldın diye
hımm ikinizin resimlerini eklemiş öyle mi?sormadım ,
ama facesınde bzm cekıldıgmz fotolar var paylastgı
evet ama ne zmn baksam faceye 1 dk 2 dk dıyo yanı 1 dk once aktıftı anlamında msj attım hmn gorduhımm ikinizin resimlerini eklemiş öyle mi?
içine kurt düşürmesi iyi olmaz aslında bir şey yapmasa da güven sarsılırevet ama ne zmn baksam faceye 1 dk 2 dk dıyo yanı 1 dk once aktıftı anlamında msj attım hmn gordu
ıcımden bı ses dıyokı bısey yoktur bosver dıyo ama bıse yoksa ndn hıc gırmezdı sımdı grıyo habıreiçine kurt düşürmesi iyi olmaz aslında bir şey yapmasa da güven sarsılır
bu sesler seni yıpratır bak sormazsan içini rahatlatmazsanıcımden bı ses dıyokı bısey yoktur bosver dıyo ama bıse yoksa ndn hıc gırmezdı sımdı grıyo habıre
neden mutsuzsun aa senin gibi çıtır üniversiteli hayata pozitif bakmalıYa ben çok mutsuzum of
Düzelmem lazım. Düzeltmem lazım. Olmaz ki böyle canım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?