- Konu Sahibi sekerparem_92
-
Hiç bir yere sığamıyorum yerimde duramıyorum hırsımdan konustukca ben ağlıyorum o ağlıyo aklımı kaybetmekten korkuyorum..Anladım ki hiç bisey icin benım basıma gelmez dememek gerekiyomus ben hep ibretle bakardım böyle seylere...Öyle canım yanıyo öyle içim acıyo ki tarifi mümkün değil kelimeler yetmiyo anlatmaya..Artık yasamanın da bi anlamı yok yemiyorum içmiyorum uyumuyorum sadece nefes alıp vermek yasamaksa yasıyorum iste o da sımdılık...
1.Yıllardır ayrı evlerde yaşıyolarmıs.
2.Kayınvalide baslarda pek ınanmamıs bu aldatma olayına o yüzden engel olmus bosanmasına..
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..
4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.
Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.
Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..
Belki de psikolojik destek alman lazim. Depresyon belirtileri gorunuyor sende. Ben doktor degilim teshis koyamam ama sen bir doktora gorunsen iyi olur. Kendi iyiligin icin !
Sanma ki ondan baskasiyla mutlu olamayacaksin. Mutlu degilsin zaten suan kendini kandiriyorsun. Etraf erkek dolu ya 18-22 yas arasi cocuklar varken evli bir adamla isin ne. Bosansa bile 10 sene sonra, baska bir 20 yasinda kiz icin seni birakir bu kisiliksiz. Bunu bir kenara yaz. Bana soylediler de dinlememistim dersin. Benden bu kadar. Mantigini kullanman dilegiyle.
Eski bir arkadaşım vardı.Oda tam 2 yıl biriyle birlikteydi.Çocuğu görsen o kadar masum duruyorki.Bunlar geceli gündüzlü birlikteler.Kız çocuğun ailesiyle tanışıyor,o derece samimi,yolunda herşey.
Birgün çocuk herseyi anlatmış,evli ve 2 çocuğu olduğunu söylemiş.Kız inanmamış,boşandın ama demiş,keşke boşanmış olsam dedim.Aldattığımıda biliyor böyle kabullenıyor demiş,senden vazgeçemem asla bırakma beni demiş.Kızın pskolojisi bozuldu.Sabaha kadar boş bir yere saatlerce bakardı,saçlarıyla oynar,garip tikler yapardı.Bi süre görüştüler çocukla,sonra kız silkelendi,ayrıdı,bıraktı çocuğu.
Yaklaşık 2 yıl sonra tekrar hayatına biri girdi.Daha önce yasadığım aşk değilmiş diyebilcek kadar büyük bir aşk hemde...Evliler,bitanede kzıları var,çok mutlular..
Konu sahibi..herkesin başına gelebilir,önemli olan yanlış olduğunu bile bile o yola girmemen.Ama sen şuan yanlış olduğunu bile bile o yola sapmaya çalışıyosun farkındamısın.
O adam kendine zarar verir diyorsun,emin ol hiçbirsey yapmaz.O seni nasıl düşünmediyse sende onu düşünmeyeceksin.Mantığın devrede olsun,dilerim ban önce dopruları görebilirsin...
bence dua et karısı boşanma davası açmasın hazır kocasını boşarken seni de boş bırakmaz sana da yüklü bir tazminat davası açarsa hem maddi hem manevi hayatını mahvedersin
ahahahha çok haklısın canım yaa emsal davalarda var nasılsa.bile isteye evli bir adamla beraber oluyosan bedelini ödiceksin değil mi.hem öyle gözyaşıyla değil nakit olarakk..
evet kadın 3 daire parası da konu sahibinden falan alır maazallah
konu sahibinin malı mülkü yoksa napcak peki:44::44:
amanya düşündüğüm şeye bak gider yatar bi kaç ay aşık yaa nasılsa fedakar sevgili hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?