Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşecek kimsem yok..!!!

Belki de psikolojik destek alman lazim. Depresyon belirtileri gorunuyor sende. Ben doktor degilim teshis koyamam ama sen bir doktora gorunsen iyi olur. Kendi iyiligin icin !

Sanma ki ondan baskasiyla mutlu olamayacaksin. Mutlu degilsin zaten suan kendini kandiriyorsun. Etraf erkek dolu ya 18-22 yas arasi cocuklar varken evli bir adamla isin ne. Bosansa bile 10 sene sonra, baska bir 20 yasinda kiz icin seni birakir bu kisiliksiz. Bunu bir kenara yaz. Bana soylediler de dinlememistim dersin. Benden bu kadar. Mantigini kullanman dilegiyle.

Son düzenleme:
Sana akıl veremem değil vermem çünkü sen neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsun aslında inanırken bile kendini kandırdığının farkında olduğunuda biliyordun bence, evt evlilerin klasik yalanları artık ezberledim, sende sevmişsin o yüzden kendini atmışın yalanların içine, yutmuşun sen bu sevgiyle ayrılıcağını sanmıyorum bir şekilde gene barışırsın böyle devam ederim yeterki yanımda olsun dersin sevginden yada direk ayrılmanı tercih ederdim ben bu büyük sevgiler gelip geçici veee mutsuzluğun üstüne mutluluk kurulduğunu hiç görmedim de duymadım da bunuda biliyorsundur sen böyle çeker gidersin bence ama inş. ayrılırsın böylesi birinden.

Gözlerinin içine baka baka sana 2 senedir yalan söyleyen bir adımın dediklerine hala inanıp, timsah göz yaşlarına kanıyorsan; burada kim ne yazarsa yazsın ne derse desin fark etmez. Doğrusuyla yanlışıyla yaşadıklarını ve yaşamak istediklerini kabullen ve bence tanımadığın insanlar hakkında daha fazla iftira atma. (İftira diyorum çünkü bu kdr yalan söyleyen bir adamın ağzından çıkan hiç bir şeyi ben doğru saymam)

3.Maddeniz o kadar saçmaki..kusura bakmayın ama kadın 2 yıldır aldatılıyor,yuvasını neden kurtarmaya çalışsın,o kadını dinledinizmi hiç? Ne acılar çektiğini...

Ayrı kalma olayı inandırıcı değil..sonuçta ikiz çocukları var..hem ayrıca ona bunları yasatan adama az bile,kadının ikiz çocukları var,geleceklerini tabiki düşünecek,o karaktersizden eş olmayacağını anlamış,karaktersizki birde çocuklarının annesine eşim beni aldattı diyebiliyor,sırf siz onu bırakmayın diye...

Kesinlikle o kadınla görüşmelisin,birde ondan dinlemelisin.Bu kadar yalanı sıralayan bir adam,çocuklarım bana ait değil,nüfusuma aldırdım diyen bir adamdan,eşim beni aldattı diyebilcek kadar adice bir iftirada beklerim ben...

Yanlış kadrajdan bakıyorsun..fotoğrafın içinden çık,kareye uzaktan bak...herşey daha netleşicek o zaman.

Ben adamın evine uygunsuz bir saatte giderdim bakalım ayrımı değilmi diye eğer karısıyla oturuyorsa ve iki senedir o karısıyla yatmıyorsa o kadın durmazdı ki bu adamaa bass tekmeyi acımıcan eğer acırsan acıncak hale düşersin.

Eski bir arkadaşım vardı.Oda tam 2 yıl biriyle birlikteydi.Çocuğu görsen o kadar masum duruyorki.Bunlar geceli gündüzlü birlikteler.Kız çocuğun ailesiyle tanışıyor,o derece samimi,yolunda herşey.
Birgün çocuk herseyi anlatmış,evli ve 2 çocuğu olduğunu söylemiş.Kız inanmamış,boşandın ama demiş,keşke boşanmış olsam dedim.Aldattığımıda biliyor böyle kabullenıyor demiş,senden vazgeçemem asla bırakma beni demiş.Kızın pskolojisi bozuldu.Sabaha kadar boş bir yere saatlerce bakardı,saçlarıyla oynar,garip tikler yapardı.Bi süre görüştüler çocukla,sonra kız silkelendi,ayrıdı,bıraktı çocuğu.
Yaklaşık 2 yıl sonra tekrar hayatına biri girdi.Daha önce yasadığım aşk değilmiş diyebilcek kadar büyük bir aşk hemde...Evliler,bitanede kzıları var,çok mutlular..

Konu sahibi..herkesin başına gelebilir,önemli olan yanlış olduğunu bile bile o yola girmemen.Ama sen şuan yanlış olduğunu bile bile o yola sapmaya çalışıyosun farkındamısın.
O adam kendine zarar verir diyorsun,emin ol hiçbirsey yapmaz.O seni nasıl düşünmediyse sende onu düşünmeyeceksin.Mantığın devrede olsun,dilerim ban önce dopruları görebilirsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
dığer konunuzda sevgılınızle ılgılı şu cümleyı kurmuşsunuz

.. Şimdi herkes dicek ki belkı de ne safsın adam bal gibi aldatıyo! Bu çok düsük bi ihtimal de olsa evet olabılır ama sevgilim yabancı bı kadınla tokalasmayacak kadar muhafazakar bi tip..

yabancı bı kadınla tokalaşmıcağını bıle düşündüğün adam evlı ve cocuklu, hee bıde bunu gızlıyor senden
boşuna dememışler babana bıle güvenme dıye

Son düzenleme:
İçimden saftirik diye haykırmak geçiyor............ Aç gözünü aç .... Hala kanmaya devam ediyorsun sen kızım be....

Başını daha çok vurursun taşlara böyle giderse...........

Ben konu sahibi olsam girerim bir derdim var formuna, ah erkeklerden tut esinin ailesine kadar bazi yorumlari okurum. Maksat baskalarinin sorunlariyla kafam dagilsin. O kisiliksizle de hic gorusmem. Ilk hafta zor olur, sonralari kolaylasiyor. Insan unutuyor ama inatla unutmam dersen unutamazsin. Sanirim biz daha fazla birsey yapamayiz burdan. Anlatti dinledik, akil verdik. Isterse kendine ceki duzen verir, istemezse o adamla birlikte olup belasini bulur. Ben beddua etmiyorum ama o adamdan hayir filan gelmez. Ilk defa bu kadar sert konusuyorum.

bence dua et karısı boşanma davası açmasın hazır kocasını boşarken seni de boş bırakmaz sana da yüklü bir tazminat davası açarsa hem maddi hem manevi hayatını mahvedersin

Hayat bu başımıza neler getireceği bilinmez!
Ama sen resmen kendini,küçültüp değersizleştirmişsin bu adamın karşısında..Bu kadar kör olmuş maalesef gözleriniz...

Bir an önce bu kabustan uyanmaya bakın,nasıl olur da size karşı bi sürü yalanı ortaya çıkmış bu adama tekmeyi basmadınız şaşırdım gerçekten...

Hee sakın "karısından ayrılır bizde mutlu oluruz"diye de düşünme!
Yıkılmış mutsuz bi yuvanın üstüne maalesef mutlu olamazsın canım!

Artık kalbini değil,beynini dinlemenin zamanı gelmiş te geçiyor bile...
allah yardımcın olsun canım,umarım bir an önce basarsın tekmeyi...

bence dua et karısı boşanma davası açmasın hazır kocasını boşarken seni de boş bırakmaz sana da yüklü bir tazminat davası açarsa hem maddi hem manevi hayatını mahvedersin

ahahahha çok haklısın canım yaa emsal davalarda var nasılsa.bile isteye evli bir adamla beraber oluyosan bedelini ödiceksin değil mi.hem öyle gözyaşıyla değil nakit olarakk..

o davaları öğrendiğin vakitten 6 ay içince açması lazım, kabullenmiş aradan iki sene geçmiş bakmış kocası gelmiyor 6 ay süresi vardır. Öyle sevgilininde kocanında taaaaaaaaaa............

BenCe muhtemelen adamın karısının hiçbirşeyden haberİ yok, mutlu Mesut evLiligi var sanıyor zavallı kadin. Adam bir yandan karısını, bir yandan da bu kızcağızı kandiRiyoR. Kızımız ne yazık ki adamla herSeyin ilkini yaşadığı icin de, adama inanmak istiyor ne yazık ki Yani adamın yalanlaRi o kadar ortada ki, ancak bile bile kendini kandiRmak isteyen biRİ inaniR. Konu sahibi arkadasım, bir an önce ac gözünü, zararın neresinden donersen kaRdiR. Ne yazık ki çok fecİ bir sekilde kandiRİlmissin, biR de sen kendini kandiRmaya devam etme...

konu sahibinin malı mülkü yoksa napcak peki:44::44:

amanya düşündüğüm şeye bak gider yatar bi kaç ay aşık yaa nasılsa fedakar sevgili hıh

hapis yatmaz da kadın tazminatı kazanıp icra falan olaylarına girerse ne olur bilmiyorum :S

bu arada bu adamlar bu tazeleri nasıl kandırıyorlar ya bunu aklım almıyor. gencecik, iş güç sahibi ,iyi aile çocuğu, bekar oğlanlar kız arkadaş vs. diye inliyorlar da bulamıyorlar bu evli barklı çocuklu kıllı bıyıklı herifler bu tazeciklerin nasıl da aklına giriyorlar da bu derece gözlerini kör edebiliyorlar aklım almıyo valla

inanamadığım tek nokta kendi çocukları için bile onları ben nüfusuma geçirdim diyerek yalan söyleyen bir adamın

karım benı aldattı demesıne kanıyor ya da kanmak ıstıyor olman...

utanmaz olan o kadın mı yoksa sevgılın mı?

o kadına sakın bır daha hıç birşey söyleme...

namusuna bıle dıl uzatılıyor bu ne ya

burada ne kadar garip akıl almaz ikinci eş olan ya da olacak insan varsa mükemmel kocaları ya da koca adaylarının eskı karıları bunları aldatmış karaktersiz kadınlar çıkıyor ne hıkmetse.

burada normal ilişki yaşayarak ikinci evliliğini yapan hanımları tenzih ettiğimi üstüne basa basa söyluyorum...

ama bu kadar olmaz...birisi de vardı kocasıyla evliyken ilişki yaşamış adamın ne hıkmetse eskı karısı kendını aldatmış ama adam bunu bır turlu kanıtlayamıyordu

yenı karısıyla bırlık olmuş bunu kanıtlamaya çalışıyorlardı...

allahım sen bu kadınlara akıl fikir ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…