Bu aralar eski dondum ,tadim tuzum yok..inisli cikisli mi olacak hep boyle,tam duzeldim derken..kendimi cok gucsuz,caresiz hissediyorum..cocuklari iyi edemedim bi turlu,kucukte hasta oldu en sonunda..depresyona gircem diye cok korkuyorum,bi daha cikisim olmaz ki benim ordan..toplayamam kendimi.
Birazda kafam karisik..halamin yuzunden kucukkenden seni sahibin yok,sana sahip cikan yok sen evlatlikskn bilmem ne..simdide biri bsna sahip ciksin istiuom ne kadar sacma bi dusunce..su hayatta kendi kendime yetiyorum ,idare edebiliyom en azindan sahip cikilmaya ihtiyacim yok diyorum..bi yandanda yilisik,h ad bilmez vs erkekler yuzunden urperiyorum,korkuyorum bu ulkede adalet yokki hukuk kurallarina guvenip sikayet edeyim vs.. o zaman karsidakine haksizlik olmayacakmi ? Bana sahip cikmasi icin onu kullanmis mi oluyorum bu durumun vicdani yonunude dusunmek gerek tabi..
Hava kararmadan kostur kostur eve donuyoruz..2 gun pes pese ciksak ,3.gun pesimize biri takilir gibi paranoya yapariz..
Uzun sure gelmeyecegini bilenler nabzimi yokluyor, karsidakinin yaptigi gibi kizimi okul cikisi alip getirme saatlerimi bilenler bahcede sokakta bekliyolar,,yol yapiyolar akillarinca.iyi aksamlar demek icin burun hizama geliyor,parfumumu kokluyor bunu belirtiyor.ne kadarda ürkutucu..korkuyorum..tedirginim..kapim gece gunduz kilitli hep.k ilitleyince guvendeyim sanki.. bi deprem.olsa mahsur kalcam ama kapi acilmayacak onuda biliyorum..az uzak dur bee bir adim iki adim uzak durr ne burnuma giriyon serfszz..
Allah bana guc versin , guc versinki bunlar gibiler yanima yaklasamasin ,cekinsin..
Simdi uyuyim bari,gurultumu yanlis anlamasin kimse..sabah su evi bi kirklayayim.artik!