Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu gidecek ya ben rahat edecem
Zayiflayip ,kas yapmam gerek..
Kpss isi ne olacak ,atanmada yas siniri varmis veya sozlesmeliye razi gelicem ... neyse ben bi calisayim yeniden
Yaklasik olarak 7 aydir namaz kilmiyorum belki daha faxla..bu kadar belayi bertaraf etmiskene kendimi ,cocuklarimi manevi acidan koruma altina almam gerek..bu arada kontrolum vardi 2 gun once ve dr soook kanser degerlerim dusmus,,belirti yok..cunku teyzesinin hastalanip olmem icin yaptirdigi tilsiminda defterini dürdükte babam napmis esimin ailesini aramis vee delft sizin defterinizi durmus yaptiklarinizi biliyoruz bla bla bla sacmalamis kendince intikam almis..babama ablam soylemis..ablama annem soylemis..anneme ben soylemistim birine anlatmam gerekiyodu.. buraya mi yazaydim.. sanirim ban yiycem zaten ama artik beynimin icinde donup dursun istemiyorum..bunlar burda kalsim..ne diyordum dusmani uzakta arama yani basimda ,,halamla bozustuktan sonra babam hayatimi mahvetmek icin ant icmis olmali..
Baxen diyorumki uyy su seytana yaa intihar et ya oldur hayatimi mahvetmeye calisan insanlari..adima cinnet gecirdi desinler

Agir abaza ismail yk nin butun video kliplerini izledikten sonra artik rahatca kafayi siyirmis olarak gidip uyuyabilirim
Bundan sonra hareketli muzik in ✌

* Bakalim kac gun dayanabiliceeeeeym

Bu aralar eski dondum ,tadim tuzum yok..inisli cikisli mi olacak hep boyle,tam duzeldim derken..kendimi cok gucsuz,caresiz hissediyorum..cocuklari iyi edemedim bi turlu,kucukte hasta oldu en sonunda..depresyona gircem diye cok korkuyorum,bi daha cikisim olmaz ki benim ordan..toplayamam kendimi.
Birazda kafam karisik..halamin yuzunden kucukkenden seni sahibin yok,sana sahip cikan yok sen evlatlikskn bilmem ne..simdide biri bsna sahip ciksin istiuom ne kadar sacma bi dusunce..su hayatta kendi kendime yetiyorum ,idare edebiliyom en azindan sahip cikilmaya ihtiyacim yok diyorum..bi yandanda yilisik,h ad bilmez vs erkekler yuzunden urperiyorum,korkuyorum bu ulkede adalet yokki hukuk kurallarina guvenip sikayet edeyim vs.. o zaman karsidakine haksizlik olmayacakmi ? Bana sahip cikmasi icin onu kullanmis mi oluyorum bu durumun vicdani yonunude dusunmek gerek tabi..
Hava kararmadan kostur kostur eve donuyoruz..2 gun pes pese ciksak ,3.gun pesimize biri takilir gibi paranoya yapariz..
Uzun sure gelmeyecegini bilenler nabzimi yokluyor, karsidakinin yaptigi gibi kizimi okul cikisi alip getirme saatlerimi bilenler bahcede sokakta bekliyolar,,yol yapiyolar akillarinca.iyi aksamlar demek icin burun hizama geliyor,parfumumu kokluyor bunu belirtiyor.ne kadarda ürkutucu..korkuyorum..tedirginim..kapim gece gunduz kilitli hep.k ilitleyince guvendeyim sanki.. bi deprem.olsa mahsur kalcam ama kapi acilmayacak onuda biliyorum..az uzak dur bee bir adim iki adim uzak durr ne burnuma giriyon serfszz..
Allah bana guc versin , guc versinki bunlar gibiler yanima yaklasamasin ,cekinsin..
Simdi uyuyim bari,gurultumu yanlis anlamasin kimse..sabah su evi bi kirklayayim.artik!

Asetonum.yokki ojemi sureyim..
Bi ara ihtiyaclarimi da alacagim cocuklar iyilessin,hava biraz iyi olsun..15 tatilde burdayim..annem erkek kards yaninda yilbasindan bu yana , kiz ark yilbasi kutlatmamis bende gelcem demis hööönk bağseeen kaynanatör anama.. isi bozcam evlenmesin sevmedim diyo mezhepler farkli cunkum diyooo ,diyoda diyooo..2 cocukla otobus uzak yol gozum kesmiyo..ucak pahali olur simdi tam sezonu..arabamada uzun yol kis ayi ,ne bilim oglan kucuk mizikli yine kaza yaparim korkusu var..neyse ben evimde takiliyim zaten ev ahalisi olarak hastayiz nere gitceksek.

Çok özledim seni... Gel artık,
Gel meleğim, bende babanda çok özledik seni. Çok bekletme olurmu

...

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-20-13-00-45-742.png
    519,3 KB · Görüntüleme: 16
Ev bakiyim diyorum sonra vazgeciyorum..
Kimse yardimima gelmez sogukta cocuklarim perisan olcak..
Kucuk bi ev bakayim esyam var ama hep portatif oyle kaba saba degil..

Bugun aradi cocuklari bahane etti..beni ozledin mi diyo..niye ozluyecemki seni dedim..tripin bitmedi mi diyo.. sen nasil istiyosan oyle yorumladedim.. italya limanindaymis banane bu zamana kadar kac kere aradin..hiiicc...simdi niye pacalari tutustu??bunun trip olmadigini iyi biliyorsun cunku.. kuyruk acidi mi desem,yolun sonu mu desem farkindasin..kartlarin icindeki paralari bilerek geri cektin..maalesef goruyorsunkiii hic bi ise yaramadi.. korkmaya mi basladin acaba?? Kork bencede... gizli kameralaedan alayim diyomda ,okadar videoyu nerde barindircam..tlfnum kameranin prog yukleyecekmi nolucak...
Karsidaki cok gicik seyler yaoiyo yine cok sabretmeye basladim...

O sabırla beklediğim ne zaman gelecek nasip olacak mı her şeyden önce. .

Annemin dayisinin oglu (univde hoca) bosanmis ,gelin demiski cocuklara(biri orta okul ,digeri ilkokul) benden daha iyi bakarsin daha iyi egitim verirsin ,cocuklar sende kalsin..anlasmali tek celsede bitirmisler gelin demiski beni gezdirmiyon,hayatimi yasayamadim (geline istegi dogrultusunda butik cafe actilar,gerci dukkanin basinda durmuyodu ,musahebe gibi parayi aliyordu sadece) amaaan neyse..

Hem oh olsun diyorum gelin iftira atmisti bana ,kendimi aklayana kadar ne kadar yorulup yipranmistim ben oyle bi insan degilim,ahlaksiz degilim demekten bi hallere girmistim..
Hemde uzuldum kimse bosanmak icin evlenmez ,cocuklara uzuldum ne bileyim..haklarinda hayirlisi olsun..

Bende diyorum gecimsizlik istemiyorum seni,adamda ben senle cok mutluyum ,beni seviuormus..seven insan boyle mi yapar..evet benim gibi salagi nerde bulacak..eziyetlerine,kaprislerine kosulsuz boyun egiyorum..namusumla oturuyorum,kistasa kistas yapmiyorum..su akar yolunu bulur demiyorum..
Boyle ena... bulmus birakir mi..

Kalbim, ruhum o kadar yorgun ki.. Sanki kocaman bir kaya var ciğerlerimi üzerinde. Nefes alamıyorum. Mutluluklarım yarım, tebessümlerim yarım.. Artık her şey çok anlamsız geliyor. Bir akrabam öldüğünde bile üzülemiyorum. Sanki hislerim benden alınmış gibi. Bomboşum..

inanilmaz bir dört gün geçirdim. Baslangiclar, bitisler, hayaller, heyecanlar, tutkular,planlar...
peki bu 4 gün sonra elimde kalan ne?
Koca bir kalp kırıklığı
Gerçekten cok mutsuz hissediyorum. Uzun zamandir böyle hissetmemiştim... yaşananlara ya da yaşanamamişlara pişman oldugum için degil.
Sadece içimde hissettigim büyük bir boşluk var. Ve gerçekten cok mutsuzum

Gidip yatiyim bari okadar yazdiydi neyse

Neyim olduğunu anladım sanırım..
Beni harekete geçirecek önemli şeylerden biri sağlığım olacak gibi.
Eğer böyle konfor alanında kalmaya devam edersen çok rahatsız ederim seni diyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…