Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Akıllı telefonların gitgide daha hızlı tükenen şarjları Masraf çıkarma bana telefon!

Niye böyle yazdın ki ben seni zaten affetmiştim içim acıdı keşke seni haketmedim demeseydin

Kendimi zorladığım her an aslında yapamayacağımı biliyordum, hissediyordum, sonuç olarak yapamadım ve daha kötü oldu, insanın kendine olan saygısından götürüyor zorlamak. Kendine söz verip tutamamak gibi. Kendime çok sinirlendim o zamanlarda. Vakti gelmeli bir şeyi yapabilmek için.
Denesen bile sonucunda demek ki olmayacak, zorlamayayım deyip o anı orada bırakmak, kendine yüklenmemek lazım. Bu olmalı aslında evet. Düşünmek çok önemli gelişmek için ama yüklenmemek gerek. İnsanın en değerli şeyi kendisi.
Ama insanlar... O insanlar! Annen mesela, kendine yüklenen insan, geldi sana da yüklendi, noldu kendine yüklenmeyi öğrendin sende.
Kendini bildiğini göremiyorlar, onlara göre hep zorlamak gerek, bahane uyduruyor, çocukça davranıyor oluyorsun bilmem ne, herkesin deneyiminin başka olduğunu bilemiyorlar. Bir salın ya!

Son düzenleme:
Bir insan kibar davranıyor diye onu tepesine çıkılası biri olarak görmekten ne zaman vazgeçilir acaba. Bir de baya kıl olanlar da var.

Önümüzdeki yıl doğum günümde farklı bir yerde olurum umarım, hayırlısıyla. Bir şeyler değişir.

Keşke sabah uyandığımda geceleri verdiğim kararlar değişmese. Keşke hemen affetmesem herkezi. Kalbimde biten neden geceleri aklımda dolaşırki? Keşke gözümü yumup hemen uyuya bilsem. Keşke keşke keşke...

Pek birşeyi kafaya takmıyorum artık.
Gelen gelir, gelmeyen gelmez.
Çağıran çağırır, çağırmayan çağırmaz.
Kimseye eyvallah edecek durumda da değilim.
Pek çok sorumluluk duygumdan sıyrıldım sanırım.

İstiyorum ki içimi döktüğüm şuralara bir gün "bitti" yazayım.
Bitsin.
Başım ağrıyor şuan...

Galiba suçunu, hatasını kabullenen insanlarla karşılaşmayacağım, bunu kabullenmem lazım gibi görünüyor.

Öfkeliyim ve bu beni mutsuz ediyor. Böyle biri olmamalıyım. Ama çok doluyum.

2020ye masama su dökerek girdim (heyecandan değil)

Aklimdakileri yazacaktim dimiii...
Oncelikle oglumun uyku duzeni degisti gece gec yatiyor,gunduz uyumuyor..sabahta 9.30 gibi kalkiyor nasil uykusuz kalmiyorki...bana cekmis..ilerde pisman olmasinda ahh ahh agir grip atlattim amaaa hic uyuyamadim,dinlenemedim..esim grip geldi eve veee hepimize bulastirdi..yaklasma bize uzak dur dedikce sokuldu bilerek
Neyse bundan yillar once bi anket vardi esiniz hiristiyan olsami yoksa ermenimi olsa ve size soylemese tarzi biseydi.. cevap olarak asla asla asla demistim..sevgiliysem direk biter,evliysem bosanirim yazmistim..o zamanlar bekardim,sevgilimde yoktu...simdiyse ben hazmedemiyorum evliligimizin 7.yilinda soylemesini..gerci suphelerim vardi cunku esimin ailesi firsat buldukca turklerle alay eder,asagilar ve turkler bizi denize doktu (Ataturkude sevmiyolar kisaca) ,soykirimi kabul ediyolar vsvs diyordumki ya ermeni ya rum kesinlikle gurcu degil..veya sirf beni delirtmek icin soyluyolar..cunku canakkale savasinda 3 kisi istiklal madalyasi almistir bunlardan bir tanesi anneannemin babasinin erkek kardesidir,,anneannemin babasi belediye baskanligi yapmistir..anne tarafim bu sekilde hep ,babannemin dedeside cavusmus bulgaristanda..amann neyse cetere onemli iste davul dengi dengine olmali cunkum benim.ailemin soygecmisi ve yetistirilme tarzim vs kocaciiimaaa agir geldi,bu kadar naiflige komplex yapti vede turk olmamalari cabasi.. vee simdi ben asimile mi oldum iki cocuk sahibiyim.. hic bir zaman istemediler beni haklilarmis,,bilseydim ermeni olduklarini bende istemezdim..bu yola hic girmezdim..yipranmazdim..okadar ugrastilarki benimle gorumcem olcak seytan yasadigi k... sehrinden z .... sehrine gidiyor ilk tilsimi kedi kopek gibi kavga etmekten cocuk yapmaya firsat bulmayalim diye.. kizim dogdu 6.yilimizda gorumcem sok..olamaz..olmamali..inanmam..sezerya kesigini gorcem dedi.. ikincisini delireyim diye ugrasmis.. benim gorduklerimi bir baskasi gorse delirirdi herhalde .. kuran okudum zaman kiziyorlardi kaynanamlar demek bundanmis..namaz kilmama musade etmiyolardi..esimin anasi babasida yapmis yapacagini... sonuccc olarak burasi bi imtihan dunyasi Allah yaptiranida sinar , bu durumlara maruz kalanida sinar..cok sukurki yaradana ,ahirete,cennet cehennem kavramlarina inaniyorum..12 yillik evliligimde uzerlerimde hakkim varsa Helal Olmasin..cehennemden kendimi sakindim sabrettim cok dua ettim ,bana ,esime,cocuklarima yapilan ne varsa etkisiz hale getirttik fdolandirici olmayan isin ehline giderek..ben bir kulum Yaradanin yaninda neyimki..asil hesabi Allaha vercekler

Simdi evett bosansak keskee.. kocacim disarda okuya okuya turklesmis bence , evet turk degil ancak vatanina ihanette etmedi ,dahasi calistigi kurumda aranilan,guvenilen personel oluverdi.. eger surekli ailesinin yaninda kalsaydi kesinlikle onlar gibi dusunurdu..hele o teyzesi yokmu iki lafindan biri turkler tuu kaka turkler ocu bocu zorr sabrediyorum ,alninin ortasina kafa atmamak icin..
Allah devletimizi,milletimizi birlik ve beraberlikte daim kilsin zira icimizde daha nice azinlik var pusuda bekleyen..
Su uyur dusman uyumaz diye bosuna dememisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…