Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Birileriyle konusmaya, icimi bosaltmaya ihtiyac duyuyorum. Ama konussam ne olacak? Derdim mi azalacak? Icim mi rahatlayacak? Bir sure sanirim rahatlayacagim sonra yine patlamaya baslayacagim. Bana bu gunleri yasatanlar da en az benim gibi huzursuz, mutsuz olsunlar insallah.

Allah'ım aklı başında bir çevre nasip et bana, başta bocalarım da zamanla alışırım.
Doğduğum çevrede deli muamelesi görmekten sıkıldım.
Ya da insanlarla bir şeyler paylaşmak "zorunda" kalmadığım bir yaşamım olsun, zorunda kalınca da olgun karşılayacak çevre.

Son düzenleme:
Oglum 6 aylik oldugunda saclarimi simli maviye boyatmistim,akincada yesil gibi degisik bi renk olduydu..simdi yine saclarimi yesil mor tarzi bisey yapmak istiyorum..artik delirdigimi herkes bilsin istiyorum,cekinsinler benden .hatta beni gorunce yollarini degistirsinler....
Soonraaaaaa bir gun cok param olursaaa burnumu yaptiracam..kulaklarimi kucultrecem ,yuzumu gerdirceem,goguslerime silikon taktircaam,lazerde sart tabiii falan uuuu ne kadar duzelecek yer varmis meger ne kadar cirkinmisim ben yaa... saclarimimi kessem napsam belki biraz rahatlarim,sakinlesir ,hayatin yukunu omuzlarimdan atarim hafifleyim ne bileyim...
Neyseee siradaaaa ismail yk 🎶🎵 yaaw adamin sarkilarini sevmeye basladim 😂😂 tarz degisikligine sebebiyet vermese bari 😉😃

Artik depremle ilgili ruyalar gormek istemiyorum bunun icinde depremle ilgili videolar izlemeye basladim yani bu durumu benim.normallestirmem lazim umarim dogru yapiyorumdur kac ,yok sayma olanagim zaten yok..her gece korkarak uyanmaktan gina geldi..yok yer sallanir,oda kayar altimdan veya ev sabittir bahce karman corman olur vs vs biktim artik..tabii bunu tetikleyen insanlar kasitli dile getirenler..oturdugum binada saglam degil yaklasik 1.5 ay once mutfak duvari koptu mu desem parcalandi mi desem yumrugum kadar bisey,,anneme foto attim cok sasirdi..velhasil deprem degil bina oldurur lafini bizzat yasayacagim gibi gorunuyor..uykusuzluktan basim donuyor ve oglum uyumuyor..haa bu arada numarami kuruma esim vermis ,arayanda arkadasiymis zaten de sasirayim mi sinirleneyim mi bilemedim..net uzerinden 5 dk konustukta ..beni ozledin mi dedi bende aklimda ve kalbimde olmayan birini nasil ozleyebilirim? Hic ozlemedim dedim..biraz sessizlik oldu konusasim gelmiyorki oda konusmuyor 4 d k sessizlik ,1 dk konusma seklindeydi .. sanirim daha uzun sure gelmeyecek..onemli degil oyle dua etmistim yoksa evdeki 3 av tufeginden biriyle vuracaktim olan cocuklara olacakti..o sebeple senin gitmen gerekiyodu,ayriligi kabul etmedin madem..sonra konu konuyu aciyo yine uzuuuun yaziyom..bende rahat durmadim karsidakiyle ugrasmak hosuma gitmeye basladi..her gun senin ayakkabilarindan birini kapiya koyuyom caktirmadan 😂 zavalli seni evde saniyo 😂😂😂 senin gelis saatinde susleniyo,dekolteli kiyafetle bi sise parfumu ustune bosaltip bahcede seni bekliyooo bekliyooo bekliyooo gelen giddn yook tabi zavslli len harbi zavalli ,ben cok egleniyorum ama 😃 daire kapisini aciyo sertce kapatip tekrsr aciyo..merdiven duvarindan bizim kapiya dogru umrukluyo falan ,yani epey ugradiyo kendini gostermek icin sana..bu arada kapida duran terliklerimi saga sola firlatiyo ,yakinda parcalar hirsindan bekliyom..senin kapi deliginden baktigini varsayarak striptiz pozlari,hareketleri,yatak pozisyonlari vs yapiyo gerdire gerdire ..mutfakta is yspaken ben ne yapiyosam ayni eko sesleri karsidan cikartmayi basariyo..bslkonda goxleri seni ariyo fslan filan.. boyle dort gozle seni bekliuo ve anladimki bj kadin durmayacak sende oyle ! Sonunuz benim elimden olacak vaziyet bu..

Yatıp uyusam mı?
Spor mu yapsam?
Bu akşamda yemek yapmasam dışardan mı söylesek, bu karda kışta servis var mıdır ki?

Alip basimi gitmek istiyorum. Aslinda bazi kadinlari daha iyi anliyorum sanirim. Seninle olan bu bozuk iliskiden o kadar cok kurtulmak ve hayalini kurdugum hayati yasamak istiyorum ki bu ugurda herseyi sana birakip gitmeyi bile dusunuyorum. Ama bi taraftan kendi vicdanim bir taraftan da toplum baskisi beni durduruyor. O da simdilik.

Ve ozledim. Way be. Ne zamandir bir ozlem hissetmedigim icin artik seni sevmedigimi bile dusunuyordum. Demek ki hala birseyler var

Türk sinemasi gibi

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-20-21-55-02-148.png
    Screenshot_2020-01-20-21-55-02-148.png
    410,6 KB · Görüntüleme: 23
Kendimi cok yalniz hissediyorum. Aradigim iliski ve baglilik bu degil. Sen ayni evin icinde platonik duygular besledigim biri gibisin. Bana yetmiyorsun. Hic ama hic tatmin olmuyorum senden

Bazen sanki bu dunya madde olarak degilde soyut saydammisim gibi hissediyorum,sanki bedenim.yokmus,kemiklerim yokmus gibi bir hicmisim sanki varolmamisim gibi..
Deliriyomuyum ?

Sabahın 5inden beri eriyen karların sesiyle dilime dolanan "erisin dağların karı" türküsü, içime çöken hüzün ve kasvet, böğrüme sıkışıp kalan hıçkırık, şimdi de yaş olmuş gözümden akıyor.
Bi git, koyver beni

Su 14 subat gecsinde ondan sonra alicam buket trufftu ,kek cukulatanin adi neydi..simdi kim kac paradir..
Diyete mola verelim 😂
Pastanelerdede satiliyodur sanirim,illa net sitesinden sartmiki..
Dun gece senle cok konusmak istedim ,biraz zor sabrettim hem ne dicem ki daha onceki konusmalarimizda hep beni tersledin (bendede ne cesaret varmis arkadas!genclik varmis! Bak simdi yapabiliyon mu? Cekinirim,utanirim) nabersin,musaitmisin diye mi baslicaktimki ne diye konusacaktim ki senle evet cok kotuydum ,gercekten dipteydim o haldeyken ne konusacaktiksa.. uykum vardi ama uyumak istemedim icim huzursuzdu,icim icime sigmadi sanki hersey bostu..ben bi spiralin icinde dibe cekiliyodum girdap gibi.. kafa gercekten dun gece bi gittiydi,bi siyirdiydim sabaha endise ettim,cocuklarim icin..zaten sen bunlari okumayacaksin..senin icin bi kiymetim var mi , yok gibi var mi yoksa kafam karisiik ,ustume aliniyorum olsa gerek..aslinda sen hayatini normal bi standartta goturuyosun ama ben ustume aliniyorum,alinmak mi istiyorum yoksa.dayanamayip fal baktirdim senin icin aslinda hic umidim yoktu ,en azindan sen netles istedim hayatimda..sonra şokk mutluluk dediler..bu mumkun olabilirmiki? Gerci baska seyker var sahi..vee ben hala inanamiyorum niyee zekiii bi insani kandiramazsin cunku : ) kurguladigin senaryoda eksiklikler var ve neyse bi gun msj yazarsam o zaman soylerim..hayat rutini disinda da msj yazamam gibi geliyo , kismet nasipse,nasipte varsa diyelim

Oksurmekten uyuyamiyorum yahu...
Geniz akintisi gicik yapiyo,oturur vaziyette uyuklucam!😠😠😠😭

2 yaşındaki oğlum uykuyla kavga ediyor. Boyundan büyük yastıklara kafasını gömüyor ama ısrarla kaldırmaya çalışıyor. Bende onu canıma koysam doyamıyorum. Şuan pamuk ayaklarını burnunu kısacık kumral saçlarını yemek öpmek istiyorum. Aşığım ben bu gamzeli oğluşuma 😍😍😍😍 hiç bitmeyen sevgi. İki adım ötemde ama hep koynuma alıp sevmek istiyorum paşamı ❤️😍❤️😍❤️😍❤️

Bi gun cesaretimi toplayip kizimi okula o vizir vizir gecen tir larin,otobuslerin,kamyinlarin daha sayayim mi bilemedim istev5 dk lik suren yoldan gidicem, ,islek yola girnemek icin ne kadar cok dolasiyorum yahu
Yaz gelsede yurusek daha sıkılasirim vucut olarak

X