Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sık çıkan adalet kartını anladım galiba, hakkımda ön yargılı, haksız görüşler türeyebilir yine. Çünkü ben bu dünyaya yanlış anlaşılmalarla savaşmak için geldim galiba.
Biraz modum düştü, hoş olmadı bu!

Bu marketlerde neden dis ipi satmiyorlar yaaa.. kurumsal marketlerden yerel supermarketlere kadar her yere baktim yok yokk yokkk

Cook tatliiiis uykum geldi..acaba uyusam cocuklar uslu duracak mi kiii

Kendi alanımdan biraz fazla çıktığım an içim sıkılıyor...

Ramonun fragmanini neden gostermediler yaa.....
Okadar reklami bosa izledim

Cok aciktim yaw kereviz salatasi vardi yoksa kisir mi yesem hani kalorisi az olarak dusunursek..
Baska daaa acim isteee
Annem dediki sen zayiflamissin kalcan erimis kuculmusc standart koltuklarin asagida olan cekyatlarimdan gun icerisinde 50 den fazla oturup kalkiyom..iki yaramaz covuga bakmak kolay mi..ille de hareket sart... simdide uyuyamiyom ayak bileklerim cok agriyo

Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki..
Nasip et Allah'ım

Hamur mayalamistim,olmustur sanirim.aksama cayin yanina yisin kuzularim

Bugün ufak capli bi kaza yaptim.. arabada bi sikinti var ,ya sanayiye gidicem yada burdaki arkadaslarin eslerinden yardim isticem..bu sikinti yuzunden kaza yaptim zaten..carptim duvara heyallam , neyseki hafifti arka kameraya zarar gelmedi.
Bugün bi cesaret cocuklari anneme biraktim..once bi karamursel yaptim.. ondeki araclari izledim serit degistiriyoken napiyolar birazda youtubeden videolar izlemistim..serit degistirdim.. karamurselden dondum izmite gectim ancak nerdeyse ucuyodum,izmit sapagina girerken hizimi dusultmedim,vites kucultmedim,frene basmadim neredeyse cukurdaki coban ve koyunlsr vardi sanirim ,daliyodum aralarina ,arabaya zor hakim.oldum..taksi olsaydi ucmustum sanirim..herneyse cok kasmisim 2.-3 saatte kendimi ..karamursel izmit gityim geldim cunku.. simdi her yanim agriyo.. yarinda cikmaliyim..korkularimin ustune gitmeliyim yoksa uzun yol nadi gidicem ,tikilip kalayim mi burda.. bugun epey ders cikardim..yarin ayni hatalari yapmam umarim..su gunduzu halledeyim bide gece cikicam,farlar acik vaziyettede alismam gerek cunku..Allah bana yardim etsin..tek basima bu kadar yoruldum yollarda,2 kucuk cocukla kim nasil yorulacagim..onemli olan pratiklik tabii.. kizim 1.5 yasindayken yaptigim kazadan oturude biraz korkak davraniyorum..geriliyorum resmen yaa

Akan trafik,yogun trafik vs arattiriyorum ,aciklayici olanlari okuyorum..sonra you tubedende bakiyorum..cunku henuz eksikliklerim var.. soyle bi sorunum var 5.vitesteyim kirmizi isigi gordum..vites kuculterek geliyorum isiga..sonra 3 yada 2de araba silkeleniyor bu neden.oluyor? Devir henuz 2ooode oldugu icin mi oluyor yani bir yanlisim var ama dogrusu nedir bilmiyorumki??? Frenle yavasliyorum..depreyajla vites kucultulyorum.. isiga ve duran arabalara cok yaklastigim icin depriyajdan ayagimi cekemiyorum..frene basiyorum yavas yavas..durma noktasinda araba hala silkeleniyo..
Bugun cikmadim belki yarinda cikmam.cmtden beri gunde 2 saat garanti dolasiyorum.(cmt,pz,pzt antremana ciktigimi bilenler esesede rahat gidersin diyolar , kendime guvenim.olsa gidicem zaten ancak hala eksikliklerim.kevcut bence).karamurselden adapaazari olan trafik noktalarini..epey yorucu yaa , her gun ise gidip gelen insanlar var onlar kim nasil yoruluyorlar..
Bugun sadece mahalle ici ,golcuk ici gittim ama arkadaki yoldan trafige girmedim..kantine ordan kizimin okul ihtiyaclarini alip dondum..
Yarinda cars pazari var..yine arka yolu kullanirim...

Eve net almaya karar verdim , bu ay kod asimi yaptim +30₺ fazladan odeyecegim...bu aylik boyle olsun artik..ama eve net lazim yaa..bari internetten dizi ,film bakiyim...daa ders caliscam beeen.. ramoyuda netten izlerim derslerimide calisir zeki ,caliskan ogrenci olarak sinavimi kazanabilim

Allah'ım lütfen güç ver bana.
Sağlık sorunlarım da kısa vadede sona ersin inşallah, şifa bulayım.

Arabanin sol tekerinde bi sorun var gibi ,teker kabaklasmis mi havasi mi gitmis anlamiyom ki bu isleri ... keskeem 5-6 viteste patlasa acaba araba nasil yalpalanacak yoksa kaza olmayacak mi ladtiklerin yere tutus ozelligi mi ne varmis .. bunun denemesini de yaptim ,golcugun yaylalarina cikarken baya dik bi yamacta arabayi durdum..depriyajin kavrami noktasinda ,freni ayagimdan cektim veee araba hic kaymadi bile.. boyle avare avare geziyorum iste .... trafikte daha seri olmam gerekiyo sanki.. iyi degilim gibi...uff bi kardesim olsaydi bari yanimda..gerci annem 15 yillik sofor gibisin diyoo.. ama tecrubeli birinin yorumu lazim bana..
Neyse acaba ben bu kabak lastiklerle bir dahaki hafta sonu esese gitsem nasil olur? Araba bizi goturur mu ... lastikleri degistir demistim gitmeden once kendilerine amaaa beni dinleyen mi var... aklima gelirse foto koycam gerci araba geri viteste takilio dedim kimse bilemedi yardimci olamadilar.. sanayiye gitsem beni kaziklarlar kim kaca yapacaklar ,neyse geri vites olayini kontagi kapatip acip 2.viteste yine kaldiriyorum..cozumu boyle buldum ,arabayi bu sekilde bozmam inssllh..hayattan nes'e ,mutluluk falan yasamak bana cok havada kaldi sanki neyse biraz fenalardayim..ben mi fenayim yada..oylesine yasayip gidiyom iste..ot gibi..

Kandildi bayramdi ,dini acidan onemli gunlerde bir kerede mazeretli olmayayim yaa... sansimin bu kadari..salavat cekeyim dedim bu seferde cocuklar musade etmiyor..uyumalarini bekliycem artik...

Birde evim eski banyoda camasr mak baglamaya tesisat yoktu.mecbur wcye koymak icap etti..oradada egimli durunca cikarip baya kalin ve makineden az buyuk mermer koyuldu ustune makine yerlestirildi..mermerin bosta kalan kismina takoz tarzi tahta sıkıstirildi ancak makine sıkmada ,durulamada olsun zipliyor ..ziplayinca takoz yerinden gevseyip cikiyor sonra makinenin kazani mi diyim donerken altindaki mermeride oynatiyor..mermer cok oynayinca ustundeki makineyi atiyor..wc kapisini bi aciyorum okadar gurultuye ,camasir mak yamulmus..mermer sabit..neyse yine aynisi oldu bu sefer mermerde kaymis..esime sove sove ayni anda hem mermeri hemde csmasir mak duzelttim ama canim cikti ,haddimden fazla agir kaldirmamdan mutevellit simdi malum idrarimi kaciriyorum arada en azindan surekli degil..aslinda dr.a gitmem gerekiyo..hangi brans drna gidicemi bilmiyorum..sonra bu evden nefret ediyorum .. 4,4.5 yildir burdayim..kurum lojmani diye cekmek zrunda kaldigim simdiye kadar oturduum ennn ennnnnn kotu evv.. bence disaridi daha guvenli burda ahlaksizlar nasisa kurum lojm. Veya kurum ici diyip kendilerini soyutlamislar..disarda bu kadar rahat davranamazlar ,dislanma,korkusuna..bu mubarek gunde ayni loj.da tam karsimda oturan ahlaksizlarin ve o kocasi yolumu kesen ve surekli beni yataga atma fikrinden bunu belirtmesinden tasindigimiz gunden bu gune kadar Allah belalarini versin.. yaklasik 2-3 hafta kadar arabasiyla yolumu kesen pez.asbyinda Allah belasini versin.t s k nin b..ku cikmis ,hadi kotulemiyim diye acik acik yazmiyom hic biseyi ama vaziyet bu.. yine bu mubarek gunde Allah bana hayirli cikis ,kacis yollari acsin insllh..cocuklarimla minimum zararla atlatmayi umuyorum.

O kadar çok şey üst üste geldi ki.. Ruhum daralıyor artık. Zor bir zamandayız.

Yorgunluk,asiri uyku hali,unutkanlik..hangi vitamin eksikligi acaba..
Aksam 8 oldumu gidiyo benim gozler.. biraz kkda vakit gecireyim diyorum..gece 12 yi zor zar goruyorum..yahu ben boylemiydim...niye boyle oldum..dun agridan uyuyamadim sadece..
Ev islerim kaliyo..daha halilari silecektim..surekli uyukluuorum..tahlilde cikar gerci hangi vitamin azsa vucutta..
Zaten 20 gun kanama,10 gun temiz olarak aylari tamamliyorum sanirim kansiz kaldim..belkide menapoza giriyorum ,riadan kaynakli belkide..bekarliga adim atinca cikarttiricam zaten ,bekarken neden takili kalsinki,gerek yok.
Hedeflerim biraz yavas ilerliyor olsada sonuc olarak ilerliyor onemli olanda bu. 4 ayda sinavda atanacak puan alabilirmiyim acaba? Boyle uyuyarak baraji bile gecemem,su uyuklamaya bi care bulmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…