Bugün ufak capli bi kaza yaptim.. arabada bi sikinti var ,ya sanayiye gidicem yada burdaki arkadaslarin eslerinden yardim isticem..bu sikinti yuzunden kaza yaptim zaten..carptim duvara heyallam , neyseki hafifti arka kameraya zarar gelmedi.
Bugün bi cesaret cocuklari anneme biraktim..once bi karamursel yaptim.. ondeki araclari izledim serit degistiriyoken napiyolar birazda youtubeden videolar izlemistim..serit degistirdim.. karamurselden dondum izmite gectim ancak nerdeyse ucuyodum,izmit sapagina girerken hizimi dusultmedim,vites kucultmedim,frene basmadim neredeyse cukurdaki coban ve koyunlsr vardi sanirim ,daliyodum aralarina ,arabaya zor hakim.oldum..taksi olsaydi ucmustum sanirim..herneyse cok kasmisim 2.-3 saatte kendimi ..karamursel izmit gityim geldim cunku.. simdi her yanim agriyo.. yarinda cikmaliyim..korkularimin ustune gitmeliyim yoksa uzun yol nadi gidicem ,tikilip kalayim mi burda.. bugun epey ders cikardim..yarin ayni hatalari yapmam umarim..su gunduzu halledeyim bide gece cikicam,farlar acik vaziyettede alismam gerek cunku..Allah bana yardim etsin..tek basima bu kadar yoruldum yollarda,2 kucuk cocukla kim nasil yorulacagim..onemli olan pratiklik tabii.. kizim 1.5 yasindayken yaptigim kazadan oturude biraz korkak davraniyorum..geriliyorum resmen yaa