Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Herkesi kendi ya da çevresi gibi sanan, bu konuda keskin olan insanlardan uzak eyle Allah'ım!

Bir araca binip uzun süre camdan dışarıyı izleyerek yolculuk etmek istiyorum. Gitmek, gitmek, gitmek...

Küçükken yorgan, çarşaf altında güvende sanırdık kendimizi, sanki yok olmuşuz gibi. Hala iyi hissettiriyor bana bazen. Keşke gerçekten o an hayattan kopabilsem diyorum, tamamen güvende, tüm streslerden uzakta olsam.

Şuan bana bir oda versinler istediğin kadar kır dök dağıt desinler istiyorum. Çok gerginim ve ihtiyacım var.

I hate yeni dolgu yapılmış bir de üstüne aft çıkmış ağız. Çok canımı sıkıyor :/

Genelde icim sıkıldığında eski sevgililerimden biri kendini hatirlatirdi. Simdi hicbiri kendini hatirlatmayacagina gore beklenen yeni sevgilim olacak kisinin mi ic sıkıntısı bu suan ciddi ciddi bu teoriyi dusunuyorum

Genelde icim sıkıldığında eski sevgililerimden biri kendini hatirlatirdi. Simdi hicbiri kendini hatirlatmayacagina gore beklenen yeni sevgilim olacak kisinin mi ic sıkıntısı bu suan ciddi ciddi bu teoriyi dusunuyorum

Bana benzeyen, benim gibi düşünen birini istiyorum.. Özellikle karşı cins konusunda.

Hayat benimle böyle bir günde nasıl da dalga geçiyorsun...
Gerçekten muhteşem(!) bir başlangıç oldu.

Kuzucugum ne yapıyor acaba,benim tatlı çocuğum,iyiki hayatıma geldin,seni haketmek için ne yaptım bilmiyorum,ama şükrediyorum rabbime

Düzene girmeye "çabalamak" aşırı geriyor beni. Çok.

İnşallah erken uyurum. Zaten dalgınlaştım bu ara daha bir dolunaydan mıdır nedir, uykumu alsam iyi olur.

İlk görüşte hissettiklerini dikkatle dinle.
Bazen hikayenin sonu, ilk sayfadan anlaşılır.

Huzurlu, sessiz ve suyun olduğu bir ortamda kimseyle iletişim kurmadan inzivaya çekilebilsem keşke. Şuan bunu yapabilsem çok yararlı olurmuş gibi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…