Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

"Bak daha bilmem kaç yaşında bilmem ne mühendisi olmuş yemek yarışmasına katılmış"
Alt metin; nasıl da becerikli maşallah, örnek al!
Annemden.....
Galiba karaktersiz olsam ama işim olsa, bir sürü şey becersem "görünür olarak" (çünkü görünmeyen şeyler başardım) daha iyi olurdum. Gerçekten sinirlerim çok bozuluyor bazen. Bir çok şeyin sebebi de senken üstelik. Öz güvensiz, cesaretsiz olma sebebimken! Sanki kontrolü bıraktın da, sanki ruhumu hiç sıkmadın da ben de bir şey yapmadım... Kendinden uzaklaştırdın, korkutarak büyüttün, savaş verdim resmen kendim için. Kendimi şifalandırmaya çalışıyorum yıllardır.... Farkında ol ya da olma, bilerek ya da bilmeyerek yap iyi niyetli ol olma ama ben çok zorlandım, zorlanıyorum, bu bir gerçek.

Son düzenleme:
Bir şeyler başarırsam da sana rağmen olacak. Kendi kendime ve Allah'ın yardımıyla..

Cok bunaldim anlatamam su bana dunyada iyi gelebilecek birsey hayal bile edemiyorum bu ruh halinden cikayim Allahim ne olur

Nasıl istiyorum biraz tek kalmayı.. Tamamen sessizliği... İsmimi duymamayı, seslenilmemesini... "iş" kelimesini duymamayı, kendimle ilgili meseleleri başkalarının konuşmasına şahit olmamayı. Size ne ya!

Nestle'nin bademli beyaz çikolatasını yesem mi, yemesem mi diye düşünüyorum.:KK43:
Nereden başladım şu diyete...

İnsanlar "sebepsiz" yere sana takıp, gıcık olup, imalı, şaka ile karışık laf sokar, çakallıklar yaparsa, çıkar sebebiyle seni düşünüyormuş gibi, kibar davranırsa sen de normal halinle bunlara kanabileceğini, anlamayacağını, sık sık boşluğuna gelebileceğini biliyorsan alıngan olursun tabi. Bundan dolayı da asosyal olma oranın artar çünkü anca öyle rahat ediyorsundur. Diğer türlü bir sürü kişiyi anlamaya çalışıp kafa yoramıyorum, kafam kaldırmıyor.
Bir de nezaketsiz insanlara deli oluyorum, abartılısını da sevmiyorum ama en basit şeyler bile zor geliyor insanlara.

Şarkı dinliyorum
Şarkı Rusça
Adam sözleri niye yayınlamamış translateden bakardım
Uyusam mı geç oldu
Kim kalkacak şimdi Ya üüüüffff

Yazıp rahatlamak istediğimiz ve cevap beklemediğimiz herhangi bir duygu, düşünce, durum olabilir. Saçma olabilir, mantıklı olabilir. İçimizden taşsın yeter...sohbete çevirmeyin, alıntı yapmayın

Hadi ötülsün :111:
Baska birini severken ona inat gidip sevmedigin biriyle evlenmk . Seneler gecmesine ragmen unutmamak bu gecede her gece gibi bir fotografa bakip ona bisiler anlatmk (sanki dinliormus gibi )

Mevsim gecisleri benlik degil, bunyem sarsiliyor.

Allah'im ne olur gonlumu ferahlat, yalvaririm. Oyle huzursuzum ki...

Yorgun..bunalmis..bikkin..
Hemende "pes etmiyorum,etmicem iste"

Hayat cok yoruyosun beni... tek basima mucadele etmek ,bazen tukendigimi hissediyorum..iyiki cocuklarim var 🙏

İstiyorum ki yalnız olduğum bir anda zaman dursun, bir gece vakti mesela, bazı şeyleri bir noktaya getireyim, ruhen rahatlayayım biraz olsun, sonra akmaya devam etsin...

Şöyle üç beş kıyafeti koyayım sırt çantama,kenardaki bütün birikimimi alayım yanıma, bilmediğim bi ülkeye gideyim tek başıma gezeyim sokakları caddeleri,akşam olsun vur patlasın çal oynasın,sabahlar olmasın :cool:

X