Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Pufff is cook yapan yoookk... buraya gelince sanki islerden kaciyorum neyse sabaha karsi biter herhalde. cocuklari zor uyuttum.. esim nobete kaldi.. ilk kez bulundugumuz yerde kurbanimizi kesicez .genelde ya esimin memleket ya benim memlekete yonelirdik .. umarim bir sikinti yasamayiz
Sonra 4 yasindayken kizim turkce , ingilizce ogrendi ilkokul seviyesinde..(anaokul ogretmeni ogretmisti +48 yas kitaplardan) toplamada yapabiliyor..satranc iyi oynuyor ( bir yetiskini ,tabletteki bilgisayar modeli yeniyor) ama ben sevinemiyorum cunku ilkokula basladiginda " ee ben zaten bunlari biliyorumki diyip derslerini dinlememezlik yaparsa,okuldan bikarsa ne olacak.. umarim evham yapiyorumdur

Digkg fifhtnv akrutnskxru rislcntudms nfiskdtucnf !!!

Şöyle çok sakin bir dönemde, kimsenin bir derdi sıkıntısı olmadığı, bana ulaşmasını gerektirecek bir şeyin olmadığı, sağlığımın iyi olduğu vs. bir zamanda, huzur dolu tam bir yalnızlık yaşayabileceğim bir yerde olsam bir süreliğine... Başkalarının enerjilerinin minimumda olacağı şekilde kendimle kalsam tamamen... Bir de deniz esintisi olsa.

Zaman kaybettigime yaniyorum da ya kazanimlarim? Teselli mi yoksa?

Neyse ne. Cani cehenneme artik. Yoklugunda huzurun resmini cizebiliyorsam otesi yok.

Kendi kendime bir şeyleri halletmek istiyorum, kimse bilmeden süreçleri yaşamak istiyorum. Herkes sadece sonuç görsün istiyorum, kimsenin karışacak, konuşacak gücünün olmasını, gereksiz enerji vermesini istemiyorum... Ama zor... Hele annemle.

Yarın diyete başlıycam ama şimdi poaça yapıyorum vicdanım ve midem arasında kaldım

Aklımın iplerini salmak istiyorum ama ne zaman denesem hayat "bak yeterince düşünmedin, irdelemedin noldu" diye karşıma bir hata, pişmanlık çıkarıyor.

Allah'ım kalbimdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlısını gönlüme razı eyle.

Başkalarının düşüncelerini, beni nasıl gördüklerini fazla önemsediğimde yanlışlar yapıyorum... Hiç düşünmeyince de olmuyor ama ayar gerekiyor kesinlikle. Önce kendimiz, önce kalpten gelenler, böylesi daha doğru oluyor ve öyle görünüyor da...

Biraz daha sabretmem gerekecek biliyorum bu zorlu yolların ardından beni neler bekliyor çok merak ediyorum hayırlısı bakalım

Her zaman doğruyu söyle, yalan olmasın bir şeyler diye çabala, hatta doğruyu söylediğince canının çok sıkılacağını bildiğin zaman bile yalana başvurma, bazen gereksiz dürüst ol sonra gelip söylediğin bir şeyi yalan kabul etsinler, uydurdun sansınlar falan. Çıldırıyorum!
Aşırı sinirleniyorum ya... Kalbim çok kırılıyor...

Acaba evlenebilecek miyim iş işten geçmeden?

Yoksa yalnız mı öleceğim?

O kadar belirsiz bir konu ki.
Yolu yordamı formülü de yok.
Ne olacağını bilmeden bekliyorsun sadece.

Güzellik, iyilik, sağlık, zeka, meslek, para, kısmetler... Allah’a şükür hepsine sahibim.
Ama yuvam olmuyor. Onca insan geldi geçti.
Evlenmek isteyebileceğim biri neden gelmiyor?
Aşık olmak da evlenmeye yetmiyor. Kafalar da uyuşmalı. İkisini birden nasıl bulabilirim?

Artık fırtınalı hayat sayfamı kapatıp yeni bir döneme adım attım.
Artık niyetim temiz.
Artık sakin, huzurlu, yerleşik ve eş olmaya gönüllü bir ben var. Önüme bakıyorum.
Belki bu defa olur. Niyetim değişti çünkü.
Bakalım işe yarayacak mı.

Herkesi dinliyorum es, kvalide vb dertleri. Sıra bana gelince daha konuşmanın başında boşver takma. Neden ya, ben niye anlatamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…