Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Enerji istiyoruummm... Tembellik, yıldız düşüklüğü falan istemiyorum artık. 4 saat uyumak gün içinde odaklanmasına ve enerji dolmasına yeten insanlardan olmak istiyorum. Çünkü gece oturmayı da çok seviyorum

İstemsizce, durduk yere aklıma geliyorsun bir süredir, bir dönem hiç aklıma gelmezdin, beni düşünüyorsun gibi hissediyorum ama karşılaşma, iletişim kurma olasılığımız çok çok düşük.
Belki de yanılıyorum ama bu aklıma gelişlerin biraz garip geliyor.

Bazı anneler, aileler "gerçekten" çocuğunu düşünebilse keşke... Bazı noktalarda kendilerine de dert çıkarmış oluyorlar suçu da yine çocuğun, hayatın üstüne falan atıyorlar.

Bütün olumsuzluklar beni buluyor gibi hissediyorum.Oysa diğer insanların hayatı nasılda kusursuz ilerliyor

Zaman hiç olmadığı kadar değerli benim için.

Telefonu başka şarj kablosuyla şarj etmişim, umarım zarar görmemiştir

D vitaminim düştü yine sanırım, fazla uzun uyuyorum, enerjim düştü.

Tatile çıkıyorum umarım aklımdaki düşünceleri, olumsuzlukları orada bırakıp dönebilirim yenilenmiş olarak .

Şu anda Vizontele'den duydugu müziğe dayanamayıp YouTube'dan "Çawi ciwana Leyla" açıp halay ceken tek delü çatlak benimdir herhalde Saat 00.30

Herkese yettim senelerce , hep onu düşün bunu düşün vay onun için çabala derken bi 30 senedir kendime yetemedim be !
Hayranım şu kendi için yaşayan insanlara

Ivir zivira takilmayi birakip onune bak Summer. Yapacak bir dunya seyin var.

Çok sıkıldım, yoruldum.
Bugün bir bıkkınlık var üzerimde.
Çok şey isteyip hiç bir şey yapamıyorum...
Sıkıldım. Önümdeki engellerden, çevremdeki insanlardan, evden, cesaret eksikliğimden, hassaslığımdan...

Başıma diş belası çıktı şimdi de, müthiş.
Muhtemelen çekilecek ama çekimsiz kurtarılır umarım ve sıkıntısız geçer.

Son düzenleme:
Bugün hiç dışarı çıkasım yok.. Bir yük var üzerimde sanki...

Cok acik pembe geliyo bu durum a) yumurtalik kanseri (iyihuylusunu gecirmis biri olarak) b) kemik erimesi c) erken menapoz

Esim ertelettiriyo surekli dru yaklasik 5 aydan beri durum bu..cocuklarada bakmiyo demekkikefeni yirtmami istemiyo memlekette bi gideyim diyom oda denk gelmiyo gunu..neyse vardir heseyde bi hayir ..

Ahh Allah'ım.. Kalbimden geçeni biliyorsun. Nasip et nolur. Biliyorum ki en mutlu olacağım uğraş o... İş olarak yapmasam da olur ama yapayım bir şekilde. Lütfen... Çok uzakta olmasın zaten 14 yıl geçti üzerinden...
Yine en hayırlısını sen bilirsin tabi ama... Ne bilim hayatıma bakınca en çok keyif aldığım, hırs yaptığım şeydi o, hırssız biriyim ben normalde, para kaygısıyla bir şey yapamıyorum işte, zorlanıyorum. Kalbim orada, onu yaptığımda, ulaştığımda oturup ağlayabilirim gibi geliyor. Bazen yapan insanları gördüğümde duygulanıyorum...
Sanki yaptığım zaman ruhuma şifa olacakmış gibi geliyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…