Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Küçükken yorgan, çarşaf altında güvende sanırdık kendimizi, sanki yok olmuşuz gibi. Hala iyi hissettiriyor bana bazen. Keşke gerçekten o an hayattan kopabilsem diyorum, tamamen güvende, tüm streslerden uzakta olsam.
Genelde icim sıkıldığında eski sevgililerimden biri kendini hatirlatirdi. Simdi hicbiri kendini hatirlatmayacagina gore beklenen yeni sevgilim olacak kisinin mi ic sıkıntısı bu suan ciddi ciddi bu teoriyi dusunuyorum
Genelde icim sıkıldığında eski sevgililerimden biri kendini hatirlatirdi. Simdi hicbiri kendini hatirlatmayacagina gore beklenen yeni sevgilim olacak kisinin mi ic sıkıntısı bu suan ciddi ciddi bu teoriyi dusunuyorum
Huzurlu, sessiz ve suyun olduğu bir ortamda kimseyle iletişim kurmadan inzivaya çekilebilsem keşke. Şuan bunu yapabilsem çok yararlı olurmuş gibi geliyor...