Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok sikildim bu halimden.bakimsiz,sisko,evden cikmak icin can atan ama cikmaya usenen herseye cocuk var bahanesi kullanan uyuzun teki ben miyim bu simdiii??yazinca daha bi dokundu....yazik banaaa....yaz gelsede tsam kendimi yurusem zayiflasam az bi aydinlansam....
Ne yapsam acaba? İyice bunaldım bu durumdan. Düşün düşün düşün çıldırmamak elde değil! Ah be Mahperi ne işler açtın başına! Ne diye söz dinlemezsin ki zamanında! Ah ah. . .
Ay heyecandan uyumam ben şimdi. Yarın çok yoğun geçecek. Allah'ım n'olur süper bir gün olsun. Çok işim var çok. Hâlâ yatmadım. Erken kalkacağım üstelik. Of düşündükçe panikliyorum. Hiç uyuyasım yok. Ne yapsam acaba?
Soğuk nevaleyim ve mutluyum! Aslında özümde değilim de napalım, hayat da bana bunu öğretti, biraz olmayınca da olmuyor efenim. Adamına göre özümü daha çok gösteriyorum elbet.
Galiba bu sorunum için sağlıklı beslenip egzersiz yapmam gerekiyor ama bakalım doktor ne diyecek :/ Ay bu hastaneler, doktorlar... Bitmiyor ama şükür yine ciddi sorunlarım olmuyor, halloluyor.
Olumlamalarla hayatima yeni bir yon vermeye calisiyorum. Mutsuzum diye ortalikta gezmeyecegim artik. Ben boyle oldukca hayatimdaki her seyin inadina daha da kotu oldugunu gordum cunku.
Su an her sey yolunda ve daha iyisi olmasi icin cabaliyorum.