Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İçimde bi sıkıntı var. Niye ki acaba? Zamana bırak gitsin be Mahperi. Zaman her şeyi belli eder nasılsa. Ne diye düşünüyorum ki sanki?

Kararsızım ikilemdeyim niye bilmiyorum. Bu konuda neden böyleyim ki ben? Bir öyle düşünüyorum bir böyle. Tek niyet olamadım bir türlü. Of.

Bugunku olan olay neydi oyle? Bu nasil bir tesaduftur? Ya da tesaduften de ote bir sey mi?

Bu degisiklik iyi geldi, motive etti beni. Yakistirdim da kendime. Demek ki ufak degisiklikler de mutlu olunabiliyor.

Huzurla basimi yastiga koyabilirim. Sabah erken kalkip gunesi karsilayacagim.

Iyi geceler Dunya...

Cok sikildim bu halimden.bakimsiz,sisko,evden cikmak icin can atan ama cikmaya usenen herseye cocuk var bahanesi kullanan uyuzun teki ben miyim bu simdiii??yazinca daha bi dokundu....yazik banaaa....yaz gelsede tsam kendimi yurusem zayiflasam az bi aydinlansam....

Ne yapsam acaba? İyice bunaldım bu durumdan. Düşün düşün düşün çıldırmamak elde değil! Ah be Mahperi ne işler açtın başına! Ne diye söz dinlemezsin ki zamanında! Ah ah. . .

Ay heyecandan uyumam ben şimdi. Yarın çok yoğun geçecek. Allah'ım n'olur süper bir gün olsun. Çok işim var çok. Hâlâ yatmadım. Erken kalkacağım üstelik. Of düşündükçe panikliyorum. Hiç uyuyasım yok. Ne yapsam acaba?

Allaha şükür bugün sorunsuz tamamlandı. Gerçi bir şey dışında. Ay ayıp ettim çocuğa ya. Kendime inanamıyorum şuan. :110:

Soğuk nevaleyim ve mutluyum! Aslında özümde değilim de napalım, hayat da bana bunu öğretti, biraz olmayınca da olmuyor efenim. Adamına göre özümü daha çok gösteriyorum elbet.

Uzun zamandır radyo dinlememiştim. Ah nostalji. . .
Şuan çalan müzik çooook uzak diyarlara götürüyor sanki beni.
Özlemişim radyo dinlemeyi. :)

Galiba bu sorunum için sağlıklı beslenip egzersiz yapmam gerekiyor ama bakalım doktor ne diyecek :/
Ay bu hastaneler, doktorlar... Bitmiyor ama şükür yine ciddi sorunlarım olmuyor, halloluyor.

Olumlamalarla hayatima yeni bir yon vermeye calisiyorum. Mutsuzum diye ortalikta gezmeyecegim artik. Ben boyle oldukca hayatimdaki her seyin inadina daha da kotu oldugunu gordum cunku.

Su an her sey yolunda ve daha iyisi olmasi icin cabaliyorum.

X