Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kendimi ifade edemiyorum. Yanlış anlıyor beni ve ben buna engel olamıyorum. Çok üzgünüm bu yüzden. Ben kendimi nasıl anlatacağım Allah'ım? Kim bilir neler düşünüyor! Oysa gerçek çok farklı o bunu bilmiyor. . .

Ben ve kocaman peluş kalpli anahtarlık, çok uygunuz evet, bence kendine almışsın onu :KK70:

Her gün daha iyi anlıyorum hayat cidden boş ve boş insanlarla dolu ! Hayatımı anlamlı kılan tek birşey yok.

Ne zaman evleneceğim acaba diye düşünüyorum. Nasıl birisiyle evleneceğimi düşünüyorum. Acaba anne olabilecek miyim? Eşim beni cok sevecek mi? Hep bunu düşünüyorum

Mutsuzluga coktum. Kocam cok iyi biri. Ama surekli hasta. Surekli yorgun. Surekli uykulu. Butun gun ya uyuyor yatakta ya da uzaniyor koltukta. Kendimi seksi bir kadin gibi hissetmeyeli 1.5 sene oluyor. Ben artik mutsuzlastim. Skildim. Bunaldim. Eskiden yas aramiz hic birsey gibi gorunurken, simdi benden 8 yas buyuk halin bana cok ihtiyar biriyle berabermisim hissi veriyor. Keske birseyler degisse. Eskisi gibi ona asik olabilsem. Ama artik opmek bile icimden gelmiyor

Çok geniş açıdan baktığını sanıp aslında daracık bir açıdan bakmak... Yüzeysel etiketler yapıştırmak, gereksiz eleştiri yapmak çok geniş bakmak, evet. Tamam hepimiz biraz yapabiliriz belki ama bari bu kadar çok "biliyorum!" deme.

Bir gün gerçekten düşünmeye başladığımızda, tabuları yıkıp aklın ufkunu açtığımızda, gerçekleri ortaya koyduğumuzda insanlık ileri gidecek.

Fallarla ilgilenmemin bir sebebi de, birinin bana beni anlatması sanırım, normalde anlaşılmadığım için memnun oluyorum... (geçmişi,anı,çok yakın geleceği,düşüncelerimizi,yapımızı söyleyebiliyorlar) Bir de umut arayışları işte, neyin ne olduğunu bilsem de bazen bir şeyler duymak, beynimi kandırarak iyi söylenen şeylerle modumu yükseltmek, klasik söylenen "terapi" meselesi.

X