• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ne büyük aptallıkmış -birşeyleri bildiğini sanmak.. Hayat hep seni emin olduğun noktada yakalıyor.. Ne mutlu ki artık kabullendim.. Ben bu hayata öğrenmeye geldim.. Sadece izliyorum.. Ve yenilmekten, haksız çıkmaktan hiç mi hiç çekinmiyorum..
Sevgiler başıma gelecek tüm aksiliklere..
Sevgiler ruhuma katacağım tüm derslere..

Ona iliskin kafamda olusturdugum tum olumsuzluklar tersine donse ve ben utansam dusunduklerim icin. Sonra cok sevsem onu... Deli gibi asik olsam... Hep benim olsa bir omur boyu... Birlikte ayni yastiga bas koyup birlikte mucadele etsek... Hep el ele...

:dua:

Ben belki dışardan belli etmem ama..iç dünyamda.. oldukça duygusalım.. bugüne kadar kendime olan saygımdan.. toplumsal saygınlığa önem verdiğimden.. hep realist yanımla hareket ettim..yoksa benimde ağladığın geceler oldu...ağladığın gündüzler oldu...gözlerim yandı ağlamaktan.. yanaklarına ateş bastı...ama ben gene bazı konularda eyvallah diyemedimmmlaf olsun diye hissetmem hiçbirşeyi... karsi taraftan..kimsenin normal gitmesi gereken hayatını da bozmam..normali neyse onu yaşasın.. Ailem.. cocuklarim da..hep mutlu olsunn..

Back