• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ahh şu şarkı...
olmayan aşkın acısını çektiriyor bee.
sıla hep ceylan ertem’e şarkı versin böyle.
bomboş kalbimde biraz hissiyat oluştu hiç olmazsa.

Yaşam enerjisi bana uğrayacak mısın bir gün?

Ne büyük aptallıkmış -birşeyleri bildiğini sanmak.. Hayat hep seni emin olduğun noktada yakalıyor.. Ne mutlu ki artık kabullendim.. Ben bu hayata öğrenmeye geldim.. Sadece izliyorum.. Ve yenilmekten, haksız çıkmaktan hiç mi hiç çekinmiyorum..
Sevgiler başıma gelecek tüm aksiliklere..
Sevgiler ruhuma katacağım tüm derslere..

Kulaklığı takip sahil boyu yürümek harika sesimle şarkıya eşlik etmek :KK70:
Maselef çocuk uyutmakla yetiniyorum şuan:D

Ona iliskin kafamda olusturdugum tum olumsuzluklar tersine donse ve ben utansam dusunduklerim icin. Sonra cok sevsem onu... Deli gibi asik olsam... Hep benim olsa bir omur boyu... Birlikte ayni yastiga bas koyup birlikte mucadele etsek... Hep el ele...

:dua:

Açım ben aç Allahını seven bana kalorisiz yemek yapsın üzerime atsın :) uyuyamadım açlıktan dün gecede uyuyamamıştım. Bebek uyanıp ilgi istediğinde de artık yerlerde sürünüyor olurum.

Allahim aglamak istiyorum deliler gibi cok agriyor disim. Istemiyorum iste seni cektirmek ne meraklisin ya gitmeye. Agzimi acamiyorum agridan kivraniyorum. Senin yuzunden abdest alip namazda kilamiyorum. Ne istiyorsun benden?AGRIMA YETER ARTIIIIIIIK!!!!!!!!! :KK42:

Kalp çarpıntısı..
Bir şeyler dönüyor galiba ya.
Umarım düşündüğüm olmaz.

Ohh iyi bari ters bi durum değilmiş (en azından öyle duruyor).
Yalnız her yanım akrep burcu doldu iyice :)

Kocam olacak adam tv yi kapatıp istekli birşekilde yanıma gelse ya. 1 yıldır olmadı böyle bir şey. Yakında olur inş. Hişt kendine gel sıfır beklenti sonsuz mutluluk. Yarın ne giysem acaba??

Bu saatte kalktim bahcedeki kedileri doyurdum uykum kacti beni kim doyuracak :(

Simdi kendime guzel bir kahve hazirlasam ve bu kahveye guzel bir kitap eslik etse? O kitabin icinde kaybolsam... Alip basimi gitsem bir sureligine...

Yine basladi uyuz sey! Allahtan karanfil imdadima yetisti. Zavalli dilim yaa ne bicim yandi. Bu karanfil cok aci. . .:cry: Cok giciksin disim bilgin olsun. :63:

Ben belki dışardan belli etmem ama..iç dünyamda.. oldukça duygusalım.. bugüne kadar kendime olan saygımdan.. toplumsal saygınlığa önem verdiğimden.. hep realist yanımla hareket ettim..yoksa benimde ağladığın geceler oldu...ağladığın gündüzler oldu...gözlerim yandı ağlamaktan.. yanaklarına ateş bastı...ama ben gene bazı konularda eyvallah diyemedimmmlaf olsun diye hissetmem hiçbirşeyi... karsi taraftan..kimsenin normal gitmesi gereken hayatını da bozmam..normali neyse onu yaşasın.. Ailem.. cocuklarim da..hep mutlu olsunn..

Back