• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Acılı ezme, kırmızı biber közlemesi, kalamar,beyaz peynir..pacanga boregi, karisik izgara , salata:)))canli muzik...gulmeli eglenmeli goz suzmeli :)))sohbet..meyve, kahve

almanca kursuna başlasam mı başlamasam mı?
çok kararsızım yahu.
ich muss deutsch lernen.
kann ich?

sınavlara az kaldı ve ben doğru dürüst hiç çalışmadım. hiç çalışmak gelmiyor içimden.

şaka maka sevgilimin arkadaşını buldum forumda.
allah yarabbi. benim ifşa olmam yakındır. belki de oldum bile.
yorumlarımda da çok belli ediyorum zaten
hesabı mı dondursam napsam?

Uykum gelme lütfen, bu gece dinç olayım da şu dersi adam gibi bitireyim. Hep geceye kalıyor bari şu kısımlar bitsin artık öyle düzenlemeye çalışayım... 3. kahveyi içsem çok mu olur ki.

sabahın köründe kalkmam gerek, ertesi gün de erken kalkıp bir de üstüne sabahlayacağım.
ne olurdu bugün uyuyabilseydim?
şu uykusuzluk illetinin tutacağı zaman mıydı?
2 gün zombi gibi gezerim artık. lanet olsun.

Iyi misin kötü mu o da umrumda değil artık.
Hic beddua etmeyen ben şimdi sana neler diliyorum.

Bisküvi eşliğinde sunum hazırlıyor, mutlu huzurlu ama çoook uykusuz hissediyorum.. ve o ne tatlı bi bebiştir, Allah bağışlasın, benim de olsun inşaallah..

Yok ben yine kahve yapıcam...
Ders başında nasıl esniyorum ama pcye geçince yok:olamaz:

Cocuklugumu özledim, kolarimi acarak cimenlerde koşmayi istiyorum..

Neden bu kadar gereksiz bir seyi bu kadar dusunup buyutuyorum? Bu ic sesim niye hic susmuyor? Daraldim! Bitti gitti kurtuldum iste. Daha neyin derdi bu?

sanırım bdv beni delirtti.
sürekli paranoya halindeyim. akşamları bir iki saat uyurdum işten geldikten sonra. şu an uyuyamıyorum. her an aldatılıyor muyum modundayım. hayır bir şey de yok ortada, adam hep normal.
bi de böyle düşünerek, ona yansıtarak aklına sokarım yani.

her konuda böyle oldum. her şeyin alında bir şey arıyorum. ama bırakamıyorum da...

sanırım bdv beni delirtti.
sürekli paranoya halindeyim. akşamları bir iki saat uyurdum işten geldikten sonra. şu an uyuyamıyorum. her an aldatılıyor muyum modundayım. hayır bir şey de yok ortada, adam hep normal.
bi de böyle düşünerek, ona yansıtarak aklına sokarım yani.

her konuda böyle oldum. her şeyin alında bir şey arıyorum. ama bırakamıyorum da...
Yapma ...kendini yıpratırsın.. devam ederse..kucuk bi sakinleştirici kullan

Kedimin asiri sevgisinden neden rahatsiz oluyorum? Resmen bikiyorum surekli kucagimda olmak istemesinden. Sevimsiz geliyor. Zaten bi tek bana iyi. Baskalarina huysuz. Suan bunu yazarken de ustume. Yaw bi git rahat birak beni ya

Back