• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Cumadan beri istanbuldayım. Aylarca bekledim ve sonunda geldim. Ama.. olmadı işte ya. Dönmek için gün sayıyorum resmen. Evimi özlemiş miyim evet. Annemi ? Evet. Kedimi? Evet. Ama bir eksik var ışte ya. Sevdiğim askerde. Ve bu şehir... bu kadar anımız var ve bu şehir bana iyi gelmiyor maalesef. Canım yanıyor ya. Gerçi yurtdışında da iyi değildim ki ben. Yapmamam ve hatta düşünmemem gereken bir seye dahil olmayı bile düşünürdüm.. Bilmiyorum sonum ne olacak

Kariyerime dair kafamda bir seyler belirmeye basladi. Artik hangi yolda yuruyup hangi hedeflere dogru yol alacagimi biliyor gibiyim. Bunun verdigi mutluluk ve huzur oyle buyuk ki...

Ona gelince, her sey ayni. Sadece yazisiyoruz. Istiyorum ki hamleler ondan gelsin. Ya o da benden bekliyorsa? :/

Su akar, yolunu bulur mu ki?

Ben cok gucluyum. Simsiki tutundugum dualarim var. Bu gunleri de atlatacagim. Sadece sabretmem gerek. Hem eskisi gibi degilim unutuyor gibiyim. Unutacagim biliyorum. Ayrilik donemi bu kolay mi olacak sandim? Severken ayrilmak elbet sancili olacak. . .

Her sey guzel olacak. Inanin buna.

Olumsuz bir şeyler olacak sanki, üzüntü, sıkıntı gibi şeyler yaşamayalı yıllar olmuştu, neredeyse 4 yılda bir yaşıyorum zaten bir şeyler, kırılma noktaları, tecrübe vs...
Hissetsem bile kötü olacağım ve şaşıracağım biliyorum..
Umarım stresten, sınav endişesinden benim karamsarlığımdır sadece. Şuan emin olamıyorum...
Zihnimi bir rahat bırakamıyorum, insanlara güvensizliğim ve beklemediğim anda bir şey yaşama korkumdan.

Back