• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Of ne geceydi yaw. 3 ay sonra hayatimiz hep boyle mi olacak yani? Bu kedilerle kopek bi an once anlassa iyi eder yoksa hepsini kapi disari edicem. Kopekte sorun yok. Sorun benim cazgir kedimde. 6 da 1 boyutunda olmasina ragmen butun gece kopege hirladi!

Ay walla kafam kaldirmiyo. Bi an once anlasin alisin. Pff

Olmasada ne zamana kadar böyle olacak diye gözlerim dolsada binlerce milyonlarca sonsuz şükürler olsun Yarabbim kalbinin tekrar atabildigini gösterdigin icin o guzel duygulari yasattigin icin kendimi onemli ve degerli gosterdegin icin çok şükür Allahım

Nolur Allahım bana bundan sonra sonu hayırlı ve güzel biten bi hikaye nasip et Allahım başkalarının mutluluklarinı izlerken anne babasınin yaninda mutlu olan cocukları izleyen yetim öksüz ćocuklar gibi hissediyorum kendimi

Nolursun Allahım gercekten sevdigim sevildigim ve bunun mutlulugunu yasadigim gunler nasip et

Hergün konuştuğu her anını paylaştığı kişiyi insan bir anda kaybederse ne yapmalıdır. Anlatacak şeylerim cok cancazım ama sen yoksun. Rahat misin? Rabbimin yanında misin güzelim? Mavişim özledim

Affet Allahim beni. Onu dusunmemem gerek. Yanlistayim sen affet Allahim. Dilime ulastirmiyorum dualarima karistirmiyorum. Dusuncelerime engel olamiyorum. Affet Allahim. Bana ihanet etti affedemediyorum. Sende affetme Allahim. Affetme nolur. Ben affetsemde Sen affetme. . .:KK61:

Back