• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yeter ki huzurum eksik olmasin hayatimdan...

eski sevgilime geri dönmek istiyorum.
çok kötü davrandım ona.
çok kötü bitirdim.
beni kabul eder mi yeniden? bence etmez. :KK61:
6 ay geçmiş. hayatında biri bile olabilir.

Bu dort gun test niteliginde bir nevi. Onca guzelligin arasinda aklina gelecek miyim bakalim? :KK59:

Yahu dik basli, basina buyruk, ozgur kiz modunda, kopuk bi tip oldugumu bilirdim de, boyle bir performansi ben de kendimden beklemiyordum :D

ben bu hatayı nasıl yaparım? hem de her şey güzel giderken! özür dilerim ama beni nasıl affedeceksin bilmiyorum:kızgın:

Gumus dizisini acayim da izlerken temizlik neyin yapayim. Cok seviyorum yaw o diziyi. Farkli bi havasi var. o muzikleri, gumusun o halleri. Beni benden aliyor

Evet boşluktayım, mutsuzum, bir sevdiğim yok ama kendimleyim.. İstediğim zaman istediğimle çıkıyorum.. İstediğim gibi giyiniyorum.. Ben ne istersem o yani :)
Yalnızlığı da sevmek gerek.
Tek dileğim 2018’e bekar girmek.

sol böbreğimi,gelecekteki çoluğumun çocuğumun rızkını iphone x'e yatırmamak için zor duruyorum. direniyorum. inceleme videoları izlemekten ciğerim soldu :işsiz:

zamanı 2-3 ay öncesine götürüp orda durdurmak istiyorum.
ben bu eve, bu okula, bu aileye, bu hayata ait değilim.
şunca senelik hayatımda sadece 2,5 ayım benim istediğim gibiydi.
lütfen seneye bu hayatıma geri dönebileyim. lütfen.

hava kapalı rüzgar var kızım ödev yapıyor ıhlamur içiyorum bir yandan da aklımda ne pişirsem sorusuuu

Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek
Sadece susarak özlüyorum özlüyorum seni
Hiç tanımadan ne garip
Hiç tanımadan ne garip..

Çıldırcaaaaaaam :mad:

(stresten mi yoksa troid mi bozdu iyice anlamıyorum bu sinir nedendir)

Son düzenleme:
midem çok bulanıyo demek için geldim ama Hayyal'im benden çmce demiş
yoksa yoksaaa :skandal:

Back