Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Niye boyle yapti. Niye arkamdan is cevirdi bu adam. Niye her seyi mahvetti. Hayallerimi yikti. Utanmadan daha muhatap olacakti. Hasta yemin ederim. Bulsun simdi beni. Bitirdim her seyi. Yinede bir yanim ozluyor. Niye ozluyorum ki?

Hayat, bana guzel seyler sunmak icin bekledigin sey nedir?

Guzel bir is konusunda ne kadar cabalamaya basladigimi goruyorsun. Emek veriyorum, daha da verecegim. Sence guzel bir isi hak etmiyor muyum?

Guzel bir iliski konusunda ise cabalamadigim asikar. Bu adamla su anki iliskimizin akibetini merak ediyorum. Hemen hemen her gun yazisiyoruz ama nereye kadar? Bir rengi olsa mi artik? Eee, renklendirsen bizi artik, ne dersin?

Yılda bir kere benim aldığım biletle tiyatroya gidip kendini çok kültürlü zanneden, en son geçen sene 300 sayfalık bir kitap okudu diye kendini kitapkurdu diye nitelendiren, otuz yıllık ahir ömründe memleket ve yaşadığı yer dışında gezdiği şehir 5-6 iken herkese seyehat tavsiyeleri veren insanlarla dolu çevrem...
Hepsini çok seviyorum ama aynı zamanda onlardan çooooook uzakta yepyeni bir ortam kurmak istiyorum.

Şuan orada olsam.
Kapsonumu kapasam.
Uzun uzun yürüsem ellerim cebimde.
Dalgalar vursa hircinca.
Aglasam.
Aksam tüm yeşile karşı bir kahve içsem evimde camin onunde.
Yağmur yağsa.
Ben şükretsem orada olduğuma.
Lütfen olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…