Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Su an icin korktugum sey, olumsuz seylerin eszamanli olarak ust uste gelmesi.

Yarin benim icin yeni bir baslangic ve lutfen mutlu olmami sagla hayat. Yalvariyorum sana...

Ablacim bugün İlk defa katıla katıla güldüm .senn acın azalıyor. Seni unutmak tan korkuyorum bebek.yanına gelmeyi o kadar çok isterken yaşama tutunmaya başladım. Bilmiyorum nevrim yine dönermi .

Allahım nasilda cabuk birine baglanabiliyorum onu hayatimin bas kosesine oturtuyorum

Sırtımı donsem donemiyorum ona adim atsam atamiyorum ben araftayimda onun umurundamiyim bide o var

Artık süslü cümleler degil ondan ciddi biseyler duymaya ihtiyacım var em azindan arkadas olabilseydik

Sen beni hiç tanıyamayacaksın sanırım anne. Zamanında çok kapattım ben sana kendimi. Senin istediğin gibi biri değilim, olamam, olmayacağım da. Hatta benden yapmamı beklediğin bir çok şeyi yapamamamın sebebi de büyük oranda yine sensin, özgüvenimi düşürdün küçüklüğümden beri baskılarınla, başaramama korkusu yükledin aşağılayarak, bu süreçte ben kendi kendimi toparlamaya çalıştım, çalışıyorum. Bir çok şeyi içimde yaşıyorum ben, beni stressiz falan sanıyorsun sanırım bu yüzden. Bazen gösterdiğimde aman strese girme nolacak dünyanın sonu değil ya falan deyip göstermediğimde üzerime gelen birisin. Ha arada da yine aşağılıyorsun.
Şu sınavı kazanırsam eğer, bana tek katkın kitap almak ve beni yerip aşağılayarak, canımı sıkarak özgürlüğüm için biraz daha hırslandırmak olacak. Bazen de enerjimi düşürüyorsun ama bunun için eskisinden daha çok uğraşıyorum.
Sağol gerçekten...

Şuan aklımdan geçen şey İki kişinin arasında kalmanın verdiği şaşkınlık. Birisi çok yakışıklı huyu hakkında pek bir bilgim yok ama orta hali bir karakter. Diğeri ise tipi idare eder kilosu var ama karakter olarak hayatımda onun kadar iyi başka birini daha tanımadım çok uyumlu ve iyi huylu bir çocuk ne yapacağımı dair hiçbir fikrim yok

Buhran gecirten sessizligi sukur ki bozuldu. Rahat uyuyabilirim bugun.

Hayatimi nasil da etkisi altina almis bu adam. Ben de hala cool kiz modunda geziniyorum.

Ben onu yesem? :)

Ne guzel yagiyor yagmur. O sesi nasil huzur verici. Alip cooook uzaklara goturuyor sanki beni. Oylesine hos ki sesi. Bir de bir ses vardi bir zamanlar o da beni uzaklara gotururdu. Oksardi ruhumu adeta. O sese hasretim. Yagmurada hasrettim uzun zamandir. Ama kavustum. Belki o sesede kavusurum kim bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…