• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Değişim nedir? Kazanmak mı, kaybetmek mi..
Hayatın içinde daha rahat olmamızı sağlasa bile, özümüzü bastırmıyor mu.
Bana değişimlerim hep kaybediş hissi vermiştir. Ağlayarak, sancılı olmuştur çoğu zaman, o vakte kadar direnmişimdir "bu doğru, bu olması gereken" diye ama, mecbur kalmışımdır. Sonra buna da alıştım heralde.
Ama bu değişimler hayat içinde daha az üzülmemi sağladı evet.
Peki daha az üzülmek daha doğruyu yapmış olmak mı?
Özümdeki beni çok seviyorum.. Ama şu hayatta ne çok önemsemek(bence olması gereken ama neyse), ne çok sevmek, ne içinden geleni acaba kullanırlar mı, beni basit sanırlar mı diye düşünmeden yapabilmek, ne de çok içten olmak yarıyor insana. Yorulmak, kırılmak, enerji düşüklüğü anca...
Alışıyorum ama sevmiyorum seni hayat.

Yazıp rahatlamak istediğimiz ve cevap beklemediğimiz herhangi bir duygu, düşünce, durum olabilir. Saçma olabilir, mantıklı olabilir. İçimizden taşsın yeter...sohbete çevirmeyin, alıntı yapmayın

Hadi ötülsün :111:

sabahlara kadar yürümek bu yolun nereye götüreceğin bilmeden yürümek gide bildiğim kadar uzak yere gidebilmek ve bir daha dönmemek ,bu şehiri sevmedim ,sevemedim...
Gürültü kirliliği var

Anne çok özlüyorum seni. Her gün hafızamdan seninle ilgili bir şeyler eksiliyor. Unutuyorum annem seni.. sesini bile unuttum.. nasıl gülerdin? Nasıl seslenirdin bana unuttum.. Sen gittiğinden beri aile gibi değiliz. Güzel bir aile nasıl olur unuttum. Biliyor musun seninle ilgili şeyleri, zaman bana unutturduğu için nefret ettim herşeyden. Hala hiç bir şeyin tadı yok benim için. Renkler hala soluk, kalbimde çiçekler açmıyor artık. İçimdeki çocuklar da uslu.. sadece seni seni çok özlüyorum

Bazı insanları anlamıyorum ya. Durduk yere neye gıcık oluyorlar ki?
Ben ki kendimi çok sorgulayan biriyim. İçtenliğimi kaybedemem sizin yüzünüzden.
Kendini bir şey sanan insanlara uyuz oluyorum.

Back