• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ne siyaha dönük yüzüm ne beyaza, pembe, yeşil, mavi ve sarı da kattım ruhuma, katıksız kötülük akıyor diyemem paçalarımdan, iyilikten yıkılıyorum da diyemem ama en azından ne olduğumun farkındayım, saf iyilik timsali misiniz ? Hiç sanmam, sakladığınız tırnaklarınızın parlaması yansıyor her yere, herkes gibisiniz biraz iyi biraz kötü, biraz naif biraz duygusuz, saklanmaya çalışmayın nafile, insan doğası gereği her duyguyu barındırır benliğinde.

Ne garip değil mi melek. Sonmeyen bir ateş, ödenen, bitmeyen bir bedel ve bunu sirtlayan sadece benim. Aslında garip de değil, hep dedim bedeli sadece ben ödeyeceğim. Bugüne kadar böyle olmadımı, canımı yakan herkes hayatına bakti ben paramparça. Olsun gün gelir devran dönmezmi

Ay adet yerini bulmayiversin. Hatta adetiniz batsin. Adet yerini bulmadi diye beni elestirenler, kocasiyla kacarak evlendiklerini unutuyorlar. Bi defolun gidin mutlulugum ustunde golge olmayin. Su saatten sonra benim icin hayatta en onemli iki insan var. onlarla olan mutlulugumu kimsenin gonlu olsun diye harcayamam

Back