• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kimseye söyleyemediklerimi ,soramadıklarımı ,merak ettiğim bir sürü şeyi öğrenmek istediğimde hep buradaydım.ilk hamileliğimi burada paylaşılan idrar testi pozitif örneklerine bakarak öğrendim (hayalet gibi 2 .çizgi):KK6: 2.hamilelik haberimi eşime söylemeden önce buraya yazdım :KK6:bir sürü sayfa olmasına rağmen kadınlar kulübündeki yorumlara önem verip hep kendimi her sorumda KK de buldum iyiki varsiniz iyiki her şey bir mesajınızla başlamış asıl biz teşekkür ederiz:KK68::KK68::KK68:

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
ben size cok tesekur ederim .iyiki varsiniz.iyiki bu siteyi kurmussunuz

[QUOTE="Kazen, post: 45827729, member:böyle bir site erhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.[/QUOTE]
Bizde size cook tesekkur ederiz iyiki boyle bir site var herşeyi bütün şeffaflığı ile birbirimizle paylasip ogreniyoruz. Birgün buraya inşallah hamileyiiiiimm anne oluyoooruumm diye yazarım ve bu mutluluğu sizinle paylasirim teşekkürler

Ben bu projeyi başlatanin deha olduğunu düşünüyorum. Geçen gün eşime anlatıyorum bunca zaman kurucumuzun bir erkek olduğunu bilmiyordum bir kadının işidir diyordum yanilmisim :)hemcinslerim darilmasin ama ben erkeklerin hep daha iyi Yönettiğini gördüm bunca yıllık çalışma hayatım da .Bizi anladığıniz ve ihtiyacimiz doğru tahmin edip karşıladığınız için özellikle teşekkür ler.İyiki varsın "KK" varlığın hep sursun

Kazen Kazen bende uzun zamandir sana bunu yazmak istiyordum...iyiki kurmussun bu siteyiki turkiyenin hatta dunyanin her yerinden cok guzel dostluklarimiz oluyor...
Haa oyle dediysem oyle sosyal paylasim siteleriyle karismasin..buranin duzeyi seviyesi...
Hemen bi curuk elma olsa herkes birlik olup gonderiliyor...
Bir erkek sizsa hemen tekme basiliyor...
Bircok konuda ayni hayati yasarken biz hemcinslerimizle birbirimize hem arkadas yoldass olup hem sorunlarimizi cozuyoruz....
Burda akrabalarin ve gercek hayatta dost sandigimiz yapmacik insanlarin sahteligi yok, dost cikarsa karsina yuregiyle yaninda oluyor...turkiyenin hangi kosesinde olursa olsun....
O yuzden Kazen Kazen benimle ayni sekilde bu dusunce ve duygulari paylasan arkadaslarim ve kendim adina sonsuz tesekkurler ediyorum...:KK200::nazar:En Büyük KK

Ve insallah ulkemizde bu kotu sureci daha sehit vermeden atlacak teminnisinde bulunuyorummEn Büyük TÜRKİYE
Tesekkurler:KK52:

Back